ΑΦΕΛΕΙΕΣ

Έχεις αφέλειες; 10 tips που θα σε σώσουν μέσα στον καύσωνα

imaxtree

Πήρες την απόφαση πριν λίγο καιρό, μαζί με τη Μαίρη Συνατσάκη,  έκοψες αφέλειες στα μαλλιά σου, το χάρηκες όσο τίποτε άλλο, αλλά ο καύσωνας των τελέυταίων ημερών, ήρθε να σου υπενθυμίσει πώς κάτι δεν είχες υπολογίσει σωστά.

Δες ακόμη: Η Μαίρη Συνατσάκη έκοψε αφέλειες και βρήκε το κούρεμα που της πηγαίνει περισσότερο από όλα

Η καθημερινότητά σου αρχίσει να γίνεται εφιάλτης με τον ιδρώτα να στάζει από το μέτωπό σου και τις άλλοτε χαριτωμένες, sexy, γοητευτικές  αφέλειές σου, να κολλούν ως βδελες στο μέτωπό σου και τα νεύρα σου σε οριακό σημείο.

 

Μην απογοητεύεσαι! Λύσεις και tutorials στο Youtube υπάρχουν, όπως αυτό της παθούσας μα μαθούσας Caitlin Pawlowski, η οποία αποφάσισε να μοιραστεί μέσα από το κανάλι της όχι ένα, αλλά 10 tips που θα κάνουν την κατάσταση πιο εύκολη και θα κρατήσουν τις αφέλειές σου- όσο το δυνατόν περισσότερο- στο ύψος τους. Από τον τρόπο που χτενίζει την αφέλειές της, το κόλπο για να μην ακουμπούν τελείως στο μέτωπό της,  το χτένισμα που κάνει συνήθως, μέχρι tips στο μακιγιάζ (ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά την περιοχή του μετώπου) και το outfit.

 

Πάτα play στο παρακάτω βίντεο.

 

Extra Tip: Μην υποτιμάς σε καμία περίπτωση τη δύναμη των αξεσουάρ aka να πιάσεις τις αφέλειές σου με ένα τσιμπιδάκι, μαντήλι, hair clips, μπαντάνα ή τουρμπάνι.

Κεντρική Φωτογραφία: Imaxtree