GUCCI

Gucci Bloom: Έρχεται να μας συστηθεί στην πιο έντονη και αισθησιακή εκδοχή του

Ένας κήπος με άφθονα φυτά και λουλούδια, που η διαφορετικότητα και η ομορφιά τους αντιπροσωπεύουν μια σύγχρονη γυναίκα. Αυτό είναι το σκηνικό της ιστορίας του Gucci Bloom, (σου θυμίζω, το πρώτο γυναικείο άρωμα για τον οίκο Gucci από τον Alessandro Michele που έχει ήδη κερδίσει μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας), το οποίο  ενόψει φθινοπώρου έρχεται να μας συστηθεί στην τρίτη πιο έντονη και γεμάτη αισθησιασμό εκδοχή του, το Nettare di Fiori.

 

Έτσι, μετά το Bloom Eau de Parfum που στην ουσία αποτελεί την επιτομή της αυθεντικότητας και της αισιοδοξίας, η αφήγηση συνεχίστηκε με το Bloom Acqua Di Fiori που τιμά τη χαρά και την ενέργεια της νιότης και ολοκληρώνεται με το Nettare di Fiori που απεικονίζει μια έντονη και μυστήρια φιληδονία, εξερευνώντας τον μυστηριώδη προσωπικό χαρακτήρα μιας γυναίκας, την αυθεντικότητά της, τη αυτοπεποίθησή της και τη μη συμβατικότητά της.

A post shared by Gucci (@gucci) on

 

Ξεκινώντας από το Gucci Bloom, το πλούσιο, άρωμα λουλουδιών απογειώνεται σε μια έντονη αίσθηση Chypre, μέσα από τη δημιουργική συνεργασία με τον αρωματοποιό Alberto Morillas. Οι θηλυκές νότες άνθους τριαντάφυλλου και οσμανθού εντείνονται σε αυθεντική οσφρητική δομή με γιασεμί, Rangoon creeper και κρίνου Tuberose στην καρδιά του αρώματος.

 

Φυσικά λουλουδάτο, το άρωμα αποπνέει μια βαθύτερη αίσθηση θηλυκότητας στην ξυλώδη αισθησιακή ανάμειξή του με ginger και τριαντάφυλλο στις νότες κορυφής και ένα απαλό αινιγματικό τελείωμα στις νότες βάσης με πατσουλί, μόσχο και οσμανθό.

 

Όσο για την καμπάνια που σκηνοθέτησε ο Glen Luchford, πρωταγωνίστριες κι αυτή τη φορά, οι Dakota Johnson, Hari Nef και Petra Collins οι οποίες φαίνεται να απολαμβάνουν το τσάι τους σε ένα διαμέρισμα, που σίγουρα θα θέλαμε να βρισκόμασταν εκεί, με τη φύση γύρω τους να οργιάζει. Υπερβολικά μεγάλα φυτά και λουλούδια περιβάλλουν τον χώρο, μετατρέποντάς τον σε ένα δωμάτιο που είναι ταυτόχρονα οικείο και σουρεαλιστικό, με σκηνές που φαίνεται να μετακινούνται μεταξύ ονείρου και πραγματικότητας.

 

Plus: Ο καμβάς με το μοτίβο με φύλλα, κλαδιά κερασιών και λουλούδια φαίνεται να πλαισιώνεται με μαύρες αποχρώσεις και εμφανίζεται στην ετικέτα του μπουκαλιού με τη χαρακτηριστική αυθεντική απαλή ροζ απόχρωση που έχει κάθε Gucci Bloom, κάνοντάς το ακόμη πιο μοναδικό.