ΑΡΩΜΑ

Gucci Guilty: Πήραμε μία πρώτη γεύση από την καμπάνια του νέου αρώματος και δηλώνουμε #ForeverGuilty

Μία τίγρης εισβάλλει σε ένα laundry. Μία στρουθοκάμηλος σε ένα supermarket. Ένα restaurant.Ένα ζευγάρι. Μία σπίθα. Ένα έντονο πάθος. Ένα μυστήριο. Μία αισθησιακή ενοχή. #ForeverGuilty. Ο οίκος Gucci καλωσορίζει το 2019 παρουσιάζοντας ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία των best-selling αρωμάτων Guilty που έρχεται να εσωκλείσει όλα τα παραπάνω σε μία μεθυστική μυρωδιά  και εμείς εξασφαλίσαμε αποκλειστικά το teaser βίντεο της νέας καμπάνιας του αρώματος που πρόκειται να αποκαλυφθεί τις επόμενες ημέρες. 

 

Η καινούργια αρωματική εσάνς  είναι απαλλαγμένη από κανόνες και πρότυπα. Έρχεται να μας γεμίσει πάθος και τόλμη. Να αναδείξει την αυπεποίθηση και τη γοητεία μας. Να μας προκαλέσει να φτάσουμε στα όρια ακολουθώντας τις πραγματικές . Να μας απελευθερώσει. Να αποπνεύσει δύναμη και ομορφιά. Να μας κάνει να υποκύψουμε σε μία αισθησιακή ενοχή. Να δημιουργήσει ένα σαγηνευτικό, ακαταμάχητο αποτέλεσμα.

 

Αποπνέοντας τις μεθυστικές μυρωδιές των συναρπαστικών πρωτότυπων Gucci Guilty, τα νέα αρώματα του Οίκου μας συστήνονται στην πιο σύγχρονη αρωματική εκδοχή τους που δεν γίνεται να μην σε γοητεύσει αλλά και να σε ιντριγκάρει από το πρώτο ψέκασμα. Είσαι έτοιμη να πάρεις μία πρώτη γεύση από την περιπέτεια; Πάτα play στο teaser για το νέο Gucci Guilty που εξασφαλίσαμε αποκλειστικά…

 

Stay tuned γιατί τη Δευτέρα 14/1 θα αποκαλυφθούν όλες οι λεπτομέρειες της νέας καμπάνιας του Gucci Guilty στο Instagram account του Οίκου @guccibeauty!