CHANEL

Το tip για να κάνεις το άρωμά σου να διαρκεί όλη μέρα

Δεν είναι μόνο τα σημεία- κλειδιά που πρέπει να ψεκάσεις με το άρωμά σου, τα λάθη που πρέπει να αποφύγεις κατά την εφαρμογή του, η σωστή αποθήκευσή του και η καλά ενυδατωμένη επιδερμίδα σου, είναι και ο τρόπος που θα εντάξεις- συνδυάσεις το άρωμα στη beauty ρουτίνα σου, αν θέλεις να παρατείνεις τη διάρκεια και την έντασή του.

Ένας από τους πιο εύκολους και πρακτικούς τρόπους, λοιπόν, είναι να επιλέξεις στην καθημερινή περιποίηση του σώματός σου, προϊόντα που ανήκουν στην ίδια αρωματική οικογένεια με αυτή του αρώματός σου, κάνοντας το σωστό layering (aka αφρόλουτρο, body lotion, άρωμα). Για παράδειγμα, αν έχεις επιλέξει ένα floral άρωμα να το συνδυάσεις με ένα αντίστοιχο αφρόλουτρο και κρέμα σώματος.

Κι αν το αγαπημένο σου άρωμα είναι το λουλουδάτο και πολύ φωτεινό Gabrielle Chanel, ο γαλλικός οίκος μόλις λάνσαρε την ολοκαίνουργια πολυτελής σειρά Gabrielle Chanel Toiletries, που υπόσχεται να παρατείνει τη διάρκεια και τη μοναδική αίσθησή του στην επιδερμίδα σου. Η σειρά περιλαμβάνει:

 

Αφρόλουτρο σε μορφή gel με το  άρωμα Gabrielle Chanel που θα μετατρέψει το μπάνιο σε χώρο αναζωογόνησης. Ο απαλός αφρός του καθαρίζει ήπια την επιδερμίδα αφήνοντάς την με ένα διακριτικό floral άρωμα.

 

Λοσιόν σώματος που ενυδατώνει το δέρμα, παρατείνοντας τη διάρκεια του αρώματος Gabrielle Chanel όλη την ημέρα. Στην ουσία πρόκειται για ένα πολύ ελαφρύ ενυδατικό γαλάκτωμα σώματος που χάρη στην κρεμώδη υφή του, αφήνει το δέρμα απαλό και λαμπερό. Γιατί, μην ξεχνάς πως μία καλά ενυδατωμένη επιδερμίδα είναι η καταλληλότερη βάση για να ψεκάσεις με το άρωμά σου.

 

Αποσμητικό Spray που δημιουργεί μια αίσθηση άμεσης φρεσκάδας και ευεξίας που διαρκεί, δίνοντας ένα extra boost στην ένταση του αρώματός σου.

Κεντρική Φωτογραφία:Instagram/chanelofficial