ΑΡΩΜΑ

Μια ωδή στις μικρές καθημερινές αγάπες

Φίλη μου μόλις κυκλοφόρησε το νέο άρωμα του οίκου Salvatore Ferragamo κι είναι αναζωογονητικό. "Amo". Το όνομά του παραπέμπει στην αγάπη, στο κάθε μοναδικό "αγαπώ", που σ' αρέσει να βάζεις δίπλα από ταξίδια, βιβλία, φαγητά, ταινίες, βόλτες και μικρές στιγμές. Είναι η ολοδική σου δήλωση, ενέργεια και έκφραση, απέναντι σ' ό,τι σε κάνει να αισθάνεσαι φανταστικά.

Αναλογίσου πόσα πολλά αγαπάς και πόσα λίγα χαίρεσαι. Γι’ αυτό και χρειάζεσαι αυτό το παιχνιδιάρικο άρωμα.

 

Φτιάξε κολάζ από όλες τις στιγμές που η ξεγνοιασιά σου κάνει σινιάλο. Παίξε με την αίσθηση που αφήνει στην επιδερμίδα σου αυτό το νέο εκρηκτικό άρωμα.

 

Μείνε σ’ όλη την εκπληκτική καμπάνια του νέου αρώματος με πρωταγωνίστρια την Suki Waterhouse και  ξεσήκωσε κάθε φωτεινή λαχτάρα που κρύβεται πίσω από ένα λεπτό ή ακόμη κι ένα μόνο δευτερόλεπτο με σένα σε απόλυτη ευτυχία.

Η σύνθεση του αρώματος αποτελεί μια τολμηρή, σύγχρονη συμφωνία αίγλης και πάθους. Οι νότες κορυφής είναι πλημμυρισμένες από Ιταλικές πικρές συμφωνίες φραγκοστάφυλου και δενδρολίβανου. Η καρδιά του είναι απαλή και θηλυκή σαν ένα λουλούδι όπως το εκπληκτικό γιασεμί που κάπως κυριαρχεί κι εξιτάρει. Οι νότες βάσης πάλι, τελειοποιούν το άρωμα, αφήνοντας μια σούπερ γλυκιά εσάνς. Τελικά, όμως, αυτό που μένει είναι ο μοναδικός αισθησιασμός της λευκής βανίλιας που κάνει τέλειο συνδυασμό με το πιο σέξι συστατικό, το σανδαλόξυλο.

Σ’ άλλα ωραία, το μπουκάλι είναι απλούστατο, αλλά υπέροχο. Σα να θέλει να αποκαλύψει εξ αρχής την πολυπλοκότητα του αρώματος, δηλαδή του χαρακτήρα κάθε σύγχρονης γυναίκας. Χρωματισμένο με μια ιδιαίτερη λάμψη, αντανακλά το φως καθώς και το πάθος του διάσημου οίκου για τα υψηλής ποιότητας υλικά.

 

πι.ες: Προσωπικά, λέω amo στα μισάνοιχτα παράθυρα, στα βελούδινα μαξιλάρια, στην ήσυχη ευτυχία, στα τσαλακωμένα σεντόνια, τα παραμύθια, στις βόλτες στη θάλασσα και σ’ όλες εκείνες τις στιγμές που έρχονται για να επιβεβαιώσουν την ομορφιά στα απλά.

Κι αγαπώ ήδη πολύ το άρωμα Amo Ferragamo, που προστέθηκε μόλις στην εκλεκτή συλλογή μου και στο προτείνω από καρδιάς γιατί σκορπίσει μια αλλιώτικη αγάπη τριγύρω σου. Είναι σούπερ αναζωογονητικό.

εις το επανιδείν