SHOPPING

6 travel size προϊόντα για το τριήμερο

Έρχεται τριήμερο και εσύ είσαι στη φάση που ετοιμάζεις βαλίτσα. Διάλεξες τα ρούχα, τα παπούτσια και ετοιμάζεις το νεσεσέρ σου. Δεν θέλεις να το παρακάνεις γιατί α) φεύγεις μόνο για 3 μέρες και β) δεν έχεις πολύ χώρο (ο βασικότερος λόγος). Πρέπει να οργανωθείς. Τι χρειάζεσαι πραγματικά; Ποια προϊόντα δεν πρέπει να ξεχάσεις σίγουρα εκτός νεσεσέρ; Παρακάτω κάναμε μία λίστα με τα 6 travel size beauty must have για το τριήμερο. Τσέκαρε και καλά να περάσεις.

Νεράκι ντεμακιγιάζ: Bioderma Sensibio H2O

Στη θάλασσα ή το βουνό, ανεξάρτητα από τον προορισμό του ταξιδιού σου, ο κανόνας του ντεμακιγιάζ είναι απαράβατος. Ειδικά σχεδιασμένο από δερματολόγους για την αντιμετώπιση των διαταραχών της ευαίσθητης επιδερμίδας, το νερό καθαρισμού micellaire Sensibio H2O προσφέρει απαλό καθαρισμό και ντεμακιγιάζ στο πρόσωπο και στα μάτια. Με μία μόλις κίνηση, αφαιρεί το μακιγιάζ, τους ρύπους και καθαρίζει την επιδερμίδα, χωρίς να την ερεθίζει.

Dry Shampoo: Klorane Dry shampoo Κατά της Λιπαρότητας με Εκχύλισμα Τσουκνίδας Travel Size

Αγαπάμε το μπάνιο, το λούσιμο και τα καθαρά μαλλιά, αλλά ένα ξηρό σαμπουάν πέρα από το γεγονός οτι απορροφά τη λιπαρότητα, και ρυθμίζει την παραγωγή σμήγματος, μπορεί να  φρεσκάρει και να αναζωογονήσει τα μαλλιά, χαρίζοντάς τους όγκο σε μερικά λεπτά.

Gel Φρυδιών: Benefit  Cosmetics gimme brow+ volumising eyebrow gel travel size mini

Τα φρύδια είναι η κορνίζα του προσώπου μας (όπου κι αν πάμε διακοπές) και αυτό το τζελ είναι το μαγικό ραβδάκι των φρυδιών σου. Το βουρτσάκι του δίνει όγκο, χρώμα και σχήμα στα φρύδια, πετυχαίνοντας ένα φυσικό αποτέλεσμα. Είναι ανθεκτικό στο νερό, έχει μεγάλη διάρκεια και είναι διαθέσιμο σε 8 αποχρώσεις που προσαρμόζονται τέλεια σε κάθε απόχρωση φρυδιού.

Μάσκαρα: Too Faced Damn Girl Mascara Travel Size

Χαρίζει στις βλεφαρίδες βαθύ μαύρο χρώμα, μέγιστη καμπυλότητα και εκπληκτική πυκνότητα. Τι άλλο θέλεις πέρα από ένα σαγηνευτικό βλέμμα;

Αντηλιακό με χρώμα: Nivea UV Face BB Cream

Πουθενά χωρίς το αντηλιακό σου! Το έχουμε ξαναπεί. Και εκτός από την άμεση και αποτελεσματική προστασία από τα ηλιακά εγκαύματα, η Nivea UV Face BB Cream προστατεύει από την πρόωρη γήρανση της επιδερμίδας. Η σύνθεση με διακριτικό χρώμα προσαρμόζεται στον χρωματικό τόνο της επιδερμίδας ενυδατώνοντάς την και καλύπτοντας παράλληλα τυχόν δυσχρωμίες. Η ελαφριά σύνθεσή της απορροφάται άμεσα και χαρίζει βελούδινη υφή στην επιδερμίδα χωρίς κατάλοιπα και λιπαρότητα. Σύνθεση οφθαλμολογικά εγκεκριμένη και φιλική για το περίγραμμα των ματιών.

Για μάγουλα και χείλη: Milk Makeup Lip + Cheek Mini Stick

Αν με ρωτάς, λατρεύω τα 2 σε 1 προϊόντα. Και αυτό το stick είναι ό,τι χρειάζεσαι για ροδαλά μάγουλα και χείλη. Εμπλουτισμένο με ενυδατικά συστατικά (βούτυρο μάνγκο και έλαιο αβοκάντο) αφήνει μια σκούρα ροζέ απόχρωση σε χείλη και μάγουλα, ενώ ανάλογα με το πόσο θα το δουλέψεις στην επιδερμίδα σου πετυχαίνεις και την ανάλογη ένταση. Θα το βρεις αποκλειστικά στα Sephora.