ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πέθανε η Τζούλια Μπάρκα

Η Τζούλια Μπάρκα που εδώ και πολύ καιρό έδινε σκληρή μάχη με τον καρκίνο έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Δευτέρας. Η είδηση έγινε γνωστή σήμερα το απόγευμα. Η Τζούλια Μπάρκα ξεκίνησε την καριέρα της σαν ηθοποιός τη δεκαετία του 1980 και συμμετείχε σε πολλές σειρές και βιντεοταινίες της εποχής.

Το 1990 η καριέρα της διακόπηκε και η ίδια επανήλθε στην επικαιρότητα όταν το όνομά της ενεπλάκη σε ένα σκάνδαλο της εποχής. Το όνομά της αναφεροταν σε λίστα οπου νεαρά μοντέλα και ηθοποιοι είχαν εμπλακεί με την πορνεία, ωστόσο η ίδια ποτέ δεν παραδέχτηκε την εμπλοκή της σε αυτό το κύκλωμα. Μετά το σκάνδαλο έκανε στροφή στην καριέρα της και ασχολήθηκε με το τραγούδι. Το 2002 όσο τραγουδούσε σε νυχτερινό κέντρο, κατέρρευσε στην πίστα. Στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε τότε διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο. Έμεινε 40 ημέρες σε κώμα και όταν ξύπνησε η μία πλευρά του σώματός της είχε παραλύσει. Μέχρι πρόσφατα η ίδια αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα ομιλίας.

Μετα το εγκεφαλικό και την σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της η Τζούλια Μπάρκα ζούσε στην Θεσσαλονίκη με την οικογένεια της. Η τελευταία της τηλεοπτική εμφάνιση ήταν τον Φεβρουάριο του 2019 στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου «Μαζί σου» στην οποία είχε μιλήσει για τα σοβαρά προβλήματα υγείας της. «Έπαθα νεφρική ανεπάρκεια και έχω και καρκίνο. Θέλω να σκοτώσουμε τον καρκίνο. Πονάω, δεν μπορώ να περπατήσω», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.