ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Keith Flint: Νεκρός βρέθηκε ο τραγουδιστής των “Prodigy”

AP Photo/KEYSTONE/Ennio Leanza

Ο Keith Flint ήταν κάτι περισσότερο από τραγουδιστής. Ήταν αδιαμφισβήτητα η «εικόνα» των "The Prodigy", της ηλεκτρονικής μπάντας που ήταν πρωτοπόρα στο είδος του Big Beat, της ηλεκτρονικής μουσικής που κάνει ακόμα και σήμερα κόσμο να χοροπηδά εκστασιασμένος. Η αστυνομία κλήθηκε στο σπίτι του στο Essex, περίπου στις 8 το πρωί της Δευτέρας και ο Flint βρέθηκε νεκρός. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο θάνατός του δεν θεωρείται ύποπτος.

Ο Keith Flint ξεχώρισε για την ενέργειά του στην σκηνή (έγραφε χιλιόμετρα τρέχοντας δεξιά και αριστερά στη σκηνή στις συναυλίες του) και τα punk χτενίσματα, τη χρήση του μακιγιάζ και τις χορευτικές του κινήσεις. Εκτός από τραγουδιστής άλλωστε ήταν και χορευτής. Παράλληλα εκτός από την καριέρα του στην μουσική, ο Keith Flint είχε και μια αξιόλογη πορεία στον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Ήταν μοτοσυκλετιστής και μάλλιστα είχε κερδίσει σε τρεις αγώνες Isle of Man TT.

AP Photo/Axel Seidemann

AP Photo/Axel Seidemann

O τραγουδιστής είχε παντρευτεί την DJ Mayumi Kai από την Ιαπωνία το 2006, 10 ακριβώς χρόνια μετά την εκτόξευση του ίδιου και των “The Prodigy” στην κορυφή με τα τραγούδια “Firestarter” και “Breathe”. Ο τραγουδιστής που είχε εμφανιστεί πολλάκις και στην Ελλάδα, είχε μόλις ολοκληρώσει μια περιοδεία στην Αυστραλία και ετοιμαζόταν το επόμενο διάστημα για συναυλίες στην Αμερική.

Κεντρική φωτογραφία: AP Photo/KEYSTONE/Ennio Leanza