ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η φωτογραφία με τα περισσότερα likes στο Instagram απεικονίζει ένα σκέτο αυγό. Συγγνώμη Kylie Jenner

Η φωτογραφία που απεικονίζει το χεράκι της Stormi Webster να κρατάει σφιχτά το δαχτυλάκι της μαμάς Kylie Jenner ήταν, μέχρι πολύ πρόσφατα το post με τα περισσότερα likes στον θαυμαστό κόσμο του Instagram. 18.297.300 λογαριασμοί επέλεξαν να πατήσουν την καρδούλα στο ομολογουμένως τρυφερό στιγμιότυπο. Ωστόσο η πρωτιά χάθηκε, όχι από ένα αντίστοιχο cute θέαμα, αλλά από ένα αυγό, το οποίο δεν ήταν καν ομελέτα ή benedict.

View this post on Instagram

stormi webster

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Κι όμως, η Kylie Jenner, η πιο πλούσια κι αφόρητα δημοφιλής της αυτοκρατορίας των Kardashians-Jenners «ηττήθηκε» από τη φωτογραφία ενός αυγού με τσόφλι. Υπήρχε δόλος φυσικά, τίποτα δεν έγινε τυχαία, αλλά και πάλι, το ότι 25.970.658 άτομα επέλεξαν να πατήσουν “like” με στόχο να ρίξουν στη δεύτερη θέση την Kylie. Όλοι μαζί μπορούνε. Το ρεκόρ πραγματοποιήθηκε.

«Ας κάνουμε ένα παγκόσμιο ρεκόρ μαζί για το πιο δημοφιλές post στο Instagram, ξεπερνώντας το τρέχον ρεκόρ της Kylie Jenner (18 εκατομμύρια)! Το ‘χουμε, γράφει ο ανώνυμος διαχειριστής του “world_record_egg”, ο οποίος ομολογουμένως κατάφερε κάτι ανούσιο μεν αλλά αρκετά συμβολικό.