LIFE

Έχεις ενδοιασμούς για το Leasing; Η Πόπη Τσαπανίδου σου λύνει τις απορίες σε ένα fun video

Μία από τις πιο άβολες καταστάσεις σε αυτή τη ζωή είναι όταν βρίσκεσαι σε μια παρέα, ακούς μια συζήτηση και δεν μπορείς να συμμετέχεις αφού το θέμα συζήτησης είναι κάτι με το οποίο δεν έχεις καμία επαφή. Θα μπορούσε (άνετα) να συμβεί κάτι τέτοιο σε μια συζήτηση για το leasing. Είναι ένας όρος που ακούς όλο και πιο συχνά στην καθημερινότητά σου, αφού πρόκειται για τον πιο μοντέρνο τρόπο να αποκτήσει κάποιος αυτοκίνητο, όμως ξέρεις τι ακριβώς είναι; Αν ναι, τότε σε αυτό το σημείο σου δίνουμε τα συγχαρητήριά μας. Αν πάλι όχι, ήρθε η ώρα να μάθεις.

Επειδή όμως είναι καλύτερο να μαθαίνεις διασκεδάζοντας, η LeasePlan ετοίμασε ένα απολαυστικό video με πρωταγωνίστρια την Πόπη Τσαπανίδου, η οποία έχοντας συμπληρώσει έναν χρόνο με leasing είναι πλέον σε θέση να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις, λύνοντας κάθε απορία σχετικά με το θέμα. Στο video θα δεις σίγουρα και κάποιες από τις απορίες που ενδεχομένως έχεις κι εσύ. Ξέρεις, για παράδειγμα, τι περιλαμβάνει το μηνιαίο μίσθωμα; Ή τι είναι τα Special Deals και γιατί να τα επιλέξεις;

Βλέποντας το video θα καταλάβεις ότι το leasing είναι η πιο συμφέρουσα λύση. Το αυτοκίνητο είναι επένδυση αλλά και ευκολία. Όταν οδηγείς είσαι αυτόνομη. Κι επειδή οι ανάγκες και οι επιθυμίες σου αλλάζουν συνεχώς, το ιδανικό είναι να μπορείς να αλλάζεις εύκολα το αυτοκίνητό σου όταν αλλάζουν και τα δεδομένα.

Αυτές είναι μερικές από τις πιο συχνές απορίες και οι απαντήσεις τους.

Τι είναι το leasing;

Είναι η δυνατότητα οδήγησης (χρήσης) ενός καινούργιου αυτοκινήτου, για 3 έως 5 χρόνια.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του leasing;

Απολαμβάνεις την οδήγηση ενός καινούριου αυτοκινήτου χωρίς δέσμευση κεφαλαίου. Είναι εύκολο και χωρίς ρίσκο. Η LeasePlan διαχειρίζεται όλα όσα αφορούν το αυτοκίνητο, όπως συντήρηση, πιθανές ζημιές ή βλάβες, ατυχήματα καθώς και τη μεταπώληση του. Εσύ με ένα τηλέφωνο ρυθμίζεις ό,τι χρειάζεται για το αυτοκίνητο που οδηγείς.

Leasing μπορεί να κάνει ο καθένας;

Leasing μπορεί να κάνει οποιοσδήποτε. Απευθύνεται τόσο σε ιδιώτες όσο και σε επιχειρήσεις.

Πώς υπολογίζεται το μηνιαίο μίσθωμα;

Για τη διαμόρφωση του μηνιαίου μισθώματος υπολογίζονται: η αξία του αυτοκινήτου, η διάρκεια μίσθωσης, τα συμφωνημένα χιλιόμετρα και το σύνολο των υπηρεσιών που σας παρέχει η LeasePlan.

Τι είναι τα Special Deals και γιατί να τα επιλέξεις.

Τα SpecialDeals αποτελούν μία εξαιρετική επιλογή καθώς είναι όλα τα δημοφιλή μοντέλα, με πλούσιο εξοπλισμό και πολύ ανταγωνιστικά μισθώματα. Φυσικά, όμως, προτεραιότητα έχουν οι δικές σου, προσωπικές, ανάγκες. Αν δεν σε καλύπτει κάποιο από τα Special Deals, μπορείς να επιλέξετε οποιοδήποτε άλλο αυτοκίνητο, με τον εξοπλισμό που επιθυμείς και η LeasePlan θα σου ετοιμάσει την αντίστοιχη leasing προσφορά.

Το video της LeasePlan θα πρέπει να σου έχει λύσει όλες τις απορίες. Από εδώ και στο εξής, κάθε φορά που θα ακούς τη λέξη “leasing”, θα μπορείς να συμμετέχεις κανονικά στη συζήτηση. Μη σου πω ότι θα σου ζητάνε και τη συμβουλή σου. Και αν σκέφτεσαι να αποκτήσεις αυτοκίνητο με leasing, τότε έχεις πια όλα τα δεδομένα για να πάρεις την απόφασή σου.

(Καν’το, μην το σκέφτεσαι).