BEAUTY SHOPPING

Self tan: 4 οροί προσώπου για γρήγορο μαύρισμα και ενυδατωμένη επιδερμίδα

Pexels

Ο Μάρτης μπήκε μέσα στον Μάη και όσο ο καιρός είναι απρόβλεπτος και το όνειρο των διακοπών απλησίαστο ακόμη, τόσο περισσότερο αναπολούμε το χάδι του ήλιου στην επιδερμίδα μας και φυσικά, τις όμορφες στιγμές στην παραλία- με αντηλιακό πάντα.  Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο self tan, δηλαδή τα προϊόντα αυτομαυρίσματος που χαρίζουν sunkissed όψη στην επιδερμίδα μας, χωρίς να χρειάζεται να εκτεθούμε καθόλου στις βλαβερές ακτίνες του ήλιου.

Αυτή τη φορά βέβαια, θα κάνουμε focus στα self tan προϊόντα για το πρόσωπο και πιο συγκεκριμένα στα serums αυτομαυρίσματος που προσφέρουν ένα φυσικά λαμπερό μαυρισμένο εφέ στην επιδερμίδα που διαρκεί. Έχουν εξαιρετικά ελαφριά υφή και εμπλουτισμένες συνθέσεις που εκτός από ομοιόμορφο sunkissed αποτέλεσμα, εξασφαλίζουν extra ενυδάτωση και θρέψη.

Ο πιο γρήγορος, έξυπνος και απόλυτα safe τρόπος για να χαρίσεις στην επιδερμίδα σου μία λαμπερή, ηλιοκαμένη όψη.

Παρακάτω λοιπόν, συγκεντρώσαμε μερικά self tan serums που θρέφουν την επιδερμίδα, χαρίζοντάς της παράλληλα, φυσική, μπρονζέ λάμψη.

4 self tan serums για sunkissed επιδερμίδα χωρίς ήλιο

Συνδυάζοντας υαλουρονικό οξύ υψηλού μοριακού βάρους και υαλουρονικό νάτριο εξαιρετικά χαμηλού μοριακού βάρους, αυτό το self tan serum δεσμεύει την υγρασία στις στιβάδες της επιδερμίδας, προσφέροντας πολυεπίπεδη ενυδάτωση που διαρκεί, καθώς και πιο σφριγηλή όψη και υφή. Περιέχει το σωστό ποσοστό ενεργών συστατικών μαυρίσματος (4% DHA) για καθημερινή χρήση, οι οποίοι μεταξύ άλλων προέρχονται από επτά διαφορετικές υπερτροφές, πλούσιες σε αντιοξειδωτικά συστατικά.

Αυτό το serum προσφέρει σταδιακό self tan που συνδυάζει την ενεργή περιποίηση της επιδερμίδας με το αυτομαύρισμα. Είναι εμπλουτισμένο με υαλουρονικό οξύ, νιασιναμίδη και βιταμίνες, έχει ανάλαφρη σύνθεση και υφή που συμβάλλει στη θρέψη, τη φωτεινότητα και την ενίσχυση του όγκου της επιδερμίδας, ενώ παράλληλα, χαρίζει φυσικό μαύρισμα.

Από τη συλλογή Aegean Bronze της KORRES, αυτό το ενυδατικό serum αυτομαυρίσματος προσφέρει  άμεσα λαμπερή, φυσικά μαυρισμένη επιδερμίδα, που διαρκεί.  Στη σύνθεσή του συνδυάζεται 100% φυσικό παράγοντα μαυρίσματος DHA, υαλουρονικό οξύ και 4 υπερθρεπτικά, ενυδατικά έλαια από καρότο, chia, καρύδα και αβοκάντο, για sun-kissed, φυσικά λαμπερό, απαλό δέρμα με υγιή όψη και τέλεια ομοιόμορφο αποτέλεσμα με διάρκεια. Plus: Έχει εξαιρετικά ελαφριά υφή που απορροφάται εύκολα.

 

Εμπλουτισμένο με το hero συστατικό της περιποίησης της επιδερμίδας, το υαλουρονικό οξύ, αυτό το serum δεσμεύει την υγρασία στην επιδερμίδα, προσφέροντας βαθιά ενυδάτωση. Αποτέλεσμα; Μία πιο φωτεινή και «γεμάτη» επιδερμίδα με φυσική, μπρονζέ λάμψη. Επίσης, στη σύνθεσή του θα βρει κανείς ένα μείγμα ελαίων αβοκάντο, καρύδας και σπόρων τσία, που θρέφουν και ενυδατώνουν το πρόσωπο, ενδυναμώνοντας τον επιδερμικό φραγμό.