CELEBRITIES

Robert De Niro: Μόλις απέκτησε το 7ο παιδί του. Η απρόσμενη αποκάλυψη

© 2023 Evan Agostini/Invision/AP IMAGES, file

Πατέρας για έβδομη φορά έγινε ο Robert De Niro. Ο ηθοποιός αποκάλυψε τα νέα του βήματα στα μονοπάτια της πατρότητας (που έχει περπατήσει άλλες έξι φορές) μέσα από τη συνέντευξή του στο ET Canada.

Η αποκάλυψη έγινε όταν η δημοσιογράφος, Brittnee Blair που ανέλαβε τη συνέντευξη στον Robert De Niro, ήθελε να μάθει για τα παιδιά του και τη μεταξύ τους σχέση. «Ξέρω πως έχετε έξι παιδιά». Τότε ο ηθοποιός έδωσε την πιο απρόσμενη και αιφνιδιαστική απάντηση: «Επτά στην πραγματικότητα, μόλις απέκτησα μωρό».

Ο Robert De Niro δεν είναι cool μπαμπάς

Ωστόσο, ο 79χρονος και βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, αποκάλυψε πως δεν είναι «cool μπαμπάς». Αντιθέτως, είναι αυστηρός μιας και αρκετές φορές υπάρχουν διαφωνίες. «Διαφωνούν μαζί μου κάποιες φορές και δείχνουν σεβασμό». Κάπως λογικό να υπάρχουν διαφωνίες με τόσα άτομα κάτω από την ίδια στέγη. Ο Robert De Niro δεν αποκάλυψε το όνομα και το φύλο του μωρού.

«Είμαι στοργικός με τα παιδιά μου, αλλά και αυστηρός σε κάποια πράγματα. Θέλω να πω, δεν υπάρχει τρόπος να το αποφύγεις με τα παιδιά. Δεν μου αρέσει να πρέπει να επιβάλλω τον νόμο και τέτοια πράγματα. Αλλά μερικές φορές δεν έχεις άλλη επιλογή. Και κάθε γονιός, νομίζω, θα έλεγε το ίδιο πράγμα. Θέλεις πάντα να κάνεις το σωστό για τα παιδιά και να τους δίνεις το πλεονέκτημα της αμφιβολίας, αλλά μερικές φορές δεν μπορείς», πρόσθεσε στη συνέχεια ο Rοbert De Niro.

Εάν, πάντως, αρνείσαι να το πιστέψεις -για τους δικούς σου λόγους-, τότε να ξέρεις πως και οι εκπρόσωποι του Robert De Niro επιβεβαίωσαν ότι έγινε μπαμπάς ξανά, αλλά δεν αναφέρθηκαν καθόλου στη μητέρα του μωρού.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, ο Robert De Niro, διατηρεί δεσμό με την εκπαιδεύτρια πολεμικών τεχνών, Tiffany Chen. Ο φωτογραφικός φακούς τούς είχε πετύχει να περπατούν χέρι-χέρι τον Ιούλιο του 2022, πυροδοτώντας τις φήμες που ήθελαν την ίδια να βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Όπως και να ‘χει, ο Robert De Niro έχει παντρευτεί δυο φορές. Το έβδομο παιδί του έρχεται να προστεθεί στα δύο παιδιά που απέκτησε με την πρώτη σύζυγό του, Diahnne Abbott, την 51χρονη Drena και τον 46χρονο Raphael. Έχει αποκτήσει ακόμα έναν γιο και μια κόρη, τον 25χρονο Elliot και την 11χρονη Helen, με τη δεύτερη σύζυγό του, Grace Hightower. Το πρώην ζευγάρι υπέβαλε αίτηση διαζυγίου το 2018 μετά από 20 χρόνια μαζί. Η απαρίθμηση των γόνων «κλείνει» με τους δύο δίδυμους γιους του, Aaron και Julian, που είναι 27 ετών και τους οποίους απέκτησε με την πρώην σύντροφό του, Τοukie Smith.

«Η Grace και εγώ έχουμε δύο υπέροχα παιδιά. Μπαίνουμε σε μια μεταβατική περίοδο στη σχέση μας, η οποία είναι μια δύσκολη, αλλά εποικοδομητική διαδικασία», είχε δηλώσει o Robert De Niro στο E! News τον Νοέμβριο του 2018 για το διαζύγιό του. «Εκτιμώ τη Grace ως μια υπέροχη μητέρα και ζητώ την ιδιωτικότητα και τον σεβασμό από όλους, καθώς προχωράμε στην ανάπτυξη των ρόλων μας ως συνεργάτες στην ανατροφή των παιδιών», είχε προσθέσει.