CELEBRITIES

Υρώ Μανέ: «Έκανα το λάθος να μπερδέψω το επαγγελματικό με το φιλικό και το οικογενειακό»

Papadakis Press Κώστας Μοσχόπουλος

Συνέντευξη στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται και τη δημοσιογράφο Ναταλία Αργυράκη, παραχώρησε η Υρώ Μανέ το Σάββατο, 22 Απριλίου. Η ηθοποιός, που φέτος πρωταγωνιστεί θεατρικά στην παράσταση Το Έκτο Πάτωμα και τηλεοπτικά στη σειρά του Open, Η δική μας οικογένεια, μίλησε μεταξύ άλλων για την καριέρα της, την προσωπική της ζωή, την οικογένειά της και την κόρη της, Φαίδρα Νταϊόγλου.

«Δεν μου ήρθε τίποτα εύκολα, ο χώρος μας δεν είναι και ο ευκολότερος. Μετά τα Εγκλήματα μού πρότειναν πανομοιότυπα πράγματα και έκανα αρκετό καιρό να ξανακάνω τηλεόραση. Κατάλαβα όμως ότι δεν είναι καλό να απέχεις», εξήγησε η Υρώ Μανέ.

«Πολλές φορές έχω αναρωτηθεί για το ταλέντο στην κωμωδία, πιστεύω ότι είναι και γονιδιακό θέμα. Ένας πολύ καλός, κωμικός ηθοποιός μπορεί να είναι και πολύ καλός δραματικός, ενώ δεν πιστεύω το αντίθετο», σημείωσε στη συνέχεια.

Η ίδια δήλωσε ευχαριστημένη από την τηλεόραση και τη συμμετοχή της σε λίγες, αλλά πολύ επιτυχημένες δουλειές. «Θα ήμουν αχάριστη αν έλεγα ότι δεν είμαι ευχαριστημένη από την τηλεόραση. Δεν έχω κάνει πολλά πράγματα στην τηλεόραση, ήταν μετρημένα, αλλά ήταν επιτυχίες», σημείωσε η Υρώ Μανέ.

Απαντώντας στο αν υπάρχουν συνάδελφοί της τους οποίους θεωρεί οικογένειά της, η Υρώ Μανέ ήταν κάθετη. «Δεν έχω συναδέλφους που τους θεωρώ οικογένεια. Έχω οικογένεια και μου είναι υπέρ αρκετό.

Ο σύζυγός μου, ο Τάσος, είναι το στήριγμά μου και η Φαίδρα, η κόρη μου, η λατρεία μου. Κάποτε είχα κάνει το λάθος να μπερδέψω το επαγγελματικό με το φιλικό και το οικογενειακό. Απογοητεύτηκα και κατάλαβα ότι δεν μπλέκονται αυτά», τόνισε.

Μιλώντας για την κόρη της και τη νέα γενιά καλλιτεχνών, η Υρώ Μανέ σημείωσε μεταξύ άλλων: «Λατρεύω τη νέα γενιά καλλιτεχνών. Για την κόρη μου είμαι περήφανη και σαν μητέρα και σαν καλλιτέχνης».