CELEBRITIES

Μαίρη Μηλιαρέση: Θεατρικη έξοδος με την κόρη της, Σοφίνα

Papadakis Press Παναγιώτης Αξιώτης

Η Μαίρη Μηλιαρέση είναι ένα από τα τηλεοπτικά πρόσωπα που χάραξαν τη δική τους τηλεοπτική ιστορία στην ελληνική τηλεόραση. Πλέον ζει μακριά από αυτήν, έχοντας στραφεί στις ανακαινίσεις σπιτιών, όπως είχε αποκαλύψει πριν από λίγο καιρό σε τηλεοπτικές της δηλώσεις. Εκτός από πρώην παρουσιάστρια, η Μαίρη Μηλιαρέση είναι και μαμά. Η κόρη της, Σοφίνα Λαζαράκη έχει κάνει το δικό της πέρασμα από την τηλεόραση, ως ηθοποιός στη σειρά Παρθένα Ζωή του ΑΝΤ1.

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε τη Μαίρη Μηλιαρέση και την κόρη της, Σοφίνα Λαζαράκη στην πιο πρόσφατη θεατρική τους έξοδο. Μητέρα και κόρη βρέθηκαν στην επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης Οιδίπους Τύραννος στο Από Μηχανής Θέατρο, όπου απαθανατίστηκαν αγκαλιασμένες και χαμογελαστές.

Η Σοφίνα Λαζαράκη είναι η 26χρονη κόρη της Μαίρης Μηλιαρέση, που την απέκτησε με τον πρώην σύζυγό της, Κωνσταντίνο Λαζαράκη. Μας συστήθηκε μέσα από τη συμμετοχή της στο X- Factor μαζί με το συκγρότημα NMA, ενώ ακολούθησε ο πρωταγωνιστικός της ρόλος στη σειρά Παρθένα Ζωή του ANT1.

Εκείνος ο παρθενικός της ρόλος, προέκυψε αφού η μαμά της την ειδοποίησε για την οντισιόν. «Δεν το κυνηγούσα, δεν έτρεχα από κάστινγκ σε κάστινγκ για να με πάρουν κάπου. Με πήρε τηλέφωνο η μαμά μου για να μου πει για την οντισιόν. Ήμουν στην παραλία και είπα πως δεν υπάρχει περίπτωση να το κάνω. Με έπεισε και πήγα. Δεν είχα καθόλου άγχος, δεν πίστευα πως θα με πάρουν, έλεγα πως θα περάσω την πρώτη φάση και μέχρι εκεί. Τελικά πήρα το ρόλο», είχε πει η Σοφίνα Λαζαράκη στη Δέσποινα Δημά και το LadyLike το 2018.

Παρόλο που τότε δοκιμαζόταν στην υποκριτική, η Σοφίνα Λαζαράκη λάτρευε τον χορό, τον οποίο όπως δήλωνε δεν θα τον εγκατέλειπε «ποτέ και για τίποτα». Όσο για το αν το γεγονός ότι είναι κόρη της Μαίρης Μηλιαρέση την προβληματίζει σε σχέση με το βάρος της επωνυμίας που φέρει, η Σοφίνα Λαζαράκη ξεκαθάριζε στην ίδια συνέντευξη:

«Αντιθέτως, χαίρομαι πάρα πολύ. Η μαμά μου ποτέ δεν χρησιμοποίησε το όνομά της για να πάρω εγώ κάποια δουλειά και το λέω με μεγάλη ειλικρίνεια. Ήθελα ό,τι καταφέρω να το κάνω από μόνη μου. Είμαι πολύ αυστηρή με τον εαυτό μου και προσπαθώ να είμαι σωστή, πρώτα από όλα, προς εμένα. Θέλω να δω εγώ μέχρι πού μπορώ να φτάσω χωρίς χείρα βοηθείας. Δεν ήθελα να έρχεται μαζί μου στα κάστινγκ και πήγαινα με το όνομα Λαζαράκη.

Στο μόνο που με βοήθησε είναι να είμαι πιο χαλαρή με την αναγνωρισιμότητα Από μικρή μας σταματούσαν στο δρόμο για να της μιλήσουν, οπότε όταν αυτό συνέβη σε εμένα δεν μου φάνηκε περίεργο, ούτε το πήρα πάνω μου. Χαίρομαι που η μαμά μου είναι αυτή που είναι και είμαι πολύ τυχερή που την έχω».

Η Μαίρη Μηλιαρέση από πλευράς της, είχε δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξή της για τη σχέση τους: «Ήμουν πάντα υπερπροστατευτική κι είμαι κοντά στην μικρή μου. Τώρα έχει μεγαλώσει, δεν μπορώ να κάνω πολλά πράγματα. Δεν μένει μαζί μου, μένει μόνη της. Μιλάμε πολύ κι όταν έχει ένα θέμα, πάντα με παίρνει να μιλήσουμε».