ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Φρύδια: Η brow expert των celebrities σχολιάζει τις 3 μεγαλύτερες τάσεις για το 2023

Instagram/zendaya

Το όνομά της είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την περιποίησή των φρυδιών. Καθόλου άδικα, αν αναλογιστεί κανείς πως η Anastasia Soare είναι η γυναίκα που βρίσκεται  πίσω από το #1 brow brand παγκοσμίως, Anastasia Beverly Hills και περιποιείται τα φρύδια άπειρων celebrities και influencers (όπως η Victoria Beckham, η Oprah Winfrey, η Kendall Jenner κλπ).

 

 

Γεννημένη στη Ρουμανία, η Anastasia Soare μετανάστευσε στις Ηνωμένες Πολιτείες και εγκαταστάθηκε στο Λος Άντζελες όπου άρχισε να εργάζεται σε ένα κομμωτήριο πριν επικεντρωθεί στα φρύδια. Το 1990, ήταν η πρώτη που εισήγαγε μια νέα υπηρεσία, αυτή του σχηματισμού φρυδιών (brow shaping) στους πελάτες -που αργότερα κατοχυρώθηκε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ως μέθοδος «Χρυσής Αναλογίας» (Golden Ratio), ενώ το 2000 λάνσαρε την πρώτη σειρά προϊόντων της εταιρείας της, Anastasia Beverly Hills.

Κι όπως καταλαβαίνεις, κάθε φορά που δίνει κάποια συνέντευξη, εμείς κρατάμε τις beauty σημειώσεις μας. Αυτή τη φορά, η brow expert μίλησε στο harpersbazaar.com σχολιάζοντας τα τρία μεγάλα brow trends- τάσεις- που επικρατούν αυτή τη στιγμή, τα skinny, bleached και laminated brows.

H Anastasia Soare σχολιάζει τις τρεις μεγάλες τάσεις στα φρύδια:

-Skinny Brows

«Η αδερφή μου, θυμάμαι, έβγαζε τα φρύδια της τόσο πολύ. Η αλήθεια είναι πως τα skinny brows κάνουν τα μάτια να φαίνονται πολύ μακριά μεταξύ τους και τη γέφυρα της μύτης πιο φαρδιά. Έτσι, χάνεται κατά κάποιο τρόπο η αναλογία».

-Bleached Brows

«Κάνω τα φρύδια της Kendall Jenner, για πολλά χρόνια. Στα photo shoots κάνουν bleached brows. Την επόμενη μέρα, η ίδια είναι εδώ, γιατί στην πραγματική ζωή δεν δείχνουν τόσο όμορφα. Και όχι μόνο αυτό, αλλά, όταν είσαι μελαχρινή και ξεκινάς να περνάς τη βαφή στα φρύδια σου για να τα κάνεις bleached, το χρώμα γίνεται πορτοκαλί. Αυτή είναι η διαδικασία. Το να υιοθετήσει κανείς την τάση των bleached brows για μια φωτογράφιση είναι cool γιατί φέρνει τα μάτια στο επίκεντρο της προσοχής. Αλλά, στην πραγματική ζωή, υπάρχουν τόσοι πολλοί τρόποι για να κάνει κανείς τα φρύδια του να δείχνουν πιο ανοιχτά, υπάρχουν τόσα προϊόντα… Οπότε, δεν είμαι μεγάλη fan. Μόνο για μία μέρα, go for it».

-Laminated Brows

«Τα μαλλιά (στο κεφάλι μας) έχουν μία φυσική καμπύλη. Οι τρίχες των φρυδιών -προφανώς- έχουν διαφορετική υφή από τα μαλλιά στο κεφάλι μας. Έχουν κίνηση και το άκρο του φρυδιού πρέπει να είναι λίγο πιο καμπυλωτό, οπότε, όταν χτενίζεις τα φρύδια σου, πρέπει να έχουν αυτό το όμορφο καμπυλωτό look, που δημιουργεί το τέλειο φρύδι. Όταν κάνει κανείς lamination, τα φρύδια είναι ανυψωμένα και πιο ίσια. Δεν νομίζω ότι δείχνουν πολύ natural, αλλά αν κάποιος αυτό θέλει…ok».