DECO

Νατάσα Θεοδωρίδου: Το ολόλευκο σπίτι της συνδυάζει μινιμαλισμό και design

PAPADAKIS PRESS/ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ

Ένα βίντεο τύπου GRWM (Get Ready With Me) δημοσίευσε η Νατάσα Θεοδωρίδου στα social media της. Η τραγουδίστρια θέλησε να «πάρει» μαζί της όσους την ακολουθούν. Να τους δώσει μια γεύση από τις ετοιμασίες που κάνει πριν τις εμφανίσεις της στην Ακτής Πειραιώς, στο πλευρό του Γιώργου Κακοσαίου.

Ταυτόχρονα με το GRWM βίντεό της, η Νατάσα Θεοδωρίδου μάς έκανε και ένα mini tour στο σπίτι που ζει μαζί με τις δύο κόρες της.

«Παιδιαααααααά ελάτε μαζί μου σε μια μερα προετοιμασίας μου για την Ακτή Πειραιώς μαζί με τον Γιώργο Κακοσαίο. Κάθε Παρασκευή & Σάββατο στις 22.30», έγραψε στην περιγραφή η Νατάσα Θεοδωρίδου και ένα από τα πρώτα συμπεράσματα που βγάζει κανείς πατώντας το play, είναι πως οι λευκοί και οι μπεζ χρωματισμοί κυριαρχούν σε όλους τους χώρους του σπιτιού. Σε αυτούς που -τουλάχιστον -φαίνονται στο βίντεο -και στο οποίο κάνουν σύντομη εμφάνιση οι κόρες της, Χριστιάνα και Ανδριάννα.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου μένει σε ένα minimal και κατάλευκο σπίτι

Το βίντεο, λοιπόν, ξεκινάει με την τραγουδίστρια να μας καλημερίζει από το κρεβάτι της. Έπειτα σηκώνεται και ανοίγει το ρολό σκίασης για να μπει φρέσκος αέρας. Όπως μπορείς να δεις, το υπνοδωμάτιο κινείται σε minimal πλαίσια και σε ουδέτερες αποχρώσεις του γκρι και του λευκού, διαθέτει μια μεγάλη εσωτερική βιβλιοθήκη που είναι ενσωματωμένη στο τοίχο και ένα ευρύχωρο μπαλκόνι. Παρόλο που η οπτική γωνία του βίντεο δεν βοηθάει να φανεί ολόκληρο, η Νατάσα Θεοδωρίδου έχει το δικό της μπάνιο στον προσωπικό της χώρο.

Αφού, λοιπόν, η Νατάσα Θεοδωρίδου πλένει το πρόσωπό της, κατεβαίνει στον κάτω όροφο του σπιτιού. Εδώ τις εντυπώσεις κλέβει ένας μπορντώ καναπές, ένα ξύλινο τραπεζάκι και μερικά minimal διακοσμητικά. Το σαλόνι του σπιτιού κινείται και αυτό σε γήινους χρωματισμούς.

Εκεί, η Νατάσα Θεοδωρίδου συναντά τις κόρες της και τους δίνει από ένα φιλί για να ξεκινήσει όμορφα η ημέρα. Κατευθύνεται προς την -επίσης- ολόλευκη κουζίνα του σπιτιού για να ετοιμάσει τον καφέ και το πρωινό της. Έπειτα επιστρέφει στο δωμάτιό της και την το βλέμμα μας πέφτει στο εντυπωσιακό έπιπλο-καθρέφτη που βρίσκεται κάτω από την τηλεόραση. Μας χαιρετά και ξεκινά για τις εμφανίσεις της στο νυχτερινό μαγαζί.