XMAS GIFT GUIDE

8 beauty δώρα για τα Χριστούγεννα έως 20 ευρώ

Sephora Collection

Η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα έχει ξεκινήσει και όπως καταλαβαίνεις τα δώρα έχουν την τιμητική τους! Και ενώ, είμαι της άποψης πως περισσότερο από το δώρο αυτό καθ΄ αυτό, σημασία έχει η σκέψη και η χαρά του να είσαι μαζί με αγαπημένους ανθρώπους, όλοι μπορούμε να συμφωνήσουμε πως χαιρόμαστε λιγάκι παραπάνω με την εμπειρία του να δίνεις και να λαμβάνεις δώρα από αγαπημένα σου πρόσωπα.

 

 

Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει πως χρειάζεται να ξοδέψεις όλο σου το μισθό σε δώρα για αγαπημένους- και λογικό ακούγεται. Αν λοιπόν το budget που διαθέτεις είναι έως 20 ευρώ, έχουμε την τέλεια λίστα για σένα με beauty δώρα που δεν ξεπερνούν αυτό το ποσό. Η επιλογή δική σου. Τι λες;

8 beauty δώρα έως 20 ευρώ

Αυτό το kit περιλαμβάνει μερικά από τα πιο βασικά προϊόντα περιποίησης για τα μαλλιά και τα χείλη της night routine! Περιλαμβάνει δύο μάσκες νυκτός- για τα χείλη και τα μαλλιά- που θρέφουν τα χείλη σε βάθος και αναζωογονούν τη φυσική λάμψη των μαλλιών κατά τη διάρκεια της νύχτας, καθώς και μια υφασμάτινη μάσκα ύπνου που εμποδίζει το φως για μια άνετη και ξεκούραστη εμπειρία ομορφιάς!

Υπάρχει κάτι πιο must στο γιορτινό μακιγιάζ από ένα κραγιόν; Tα ενυδατικά κραγιόν Color Riche από τη L’Oreal Paris περιέχουν ένα μοναδικό συνδυασμό πλούσιου χρώματος και σύνθεσης που περιποιείται τα χείλη, εμπλουτισμένη με 75% caring ingredients, συμπεριλαμβάνοντας argain oil και βιταμίνη Ε.

Αναζητάς την τέλεια ιδέα για ένα δώρο μακιγιάζ; Αυτή είναι μία παλέτα για τα μάτια που όλοι θα λατρέψουν! Περιέχει 16 σκιές για τα μάτια σε αγαπημένες αποχρώσεις όπως nude, καφέ, δαμασκηνί και μωβ, σε ματ, γυαλιστερά και μεταλλικά φινιρίσματα. Χρήσιμη και super πρακτική για κάθε εορταστικό look!

Το τέλειο σετ για να προσθέσεις ένταση στα μάτια σου, δημιουργώντας ένα ακαταμάχητο look! Το kit περιλαμβάνει την N.1 Luxurious Lashes Maxi Volume Brush Mascara που με μία κίνηση προσθέτει εξαιρετικό όγκο και ευκρίνεια, για σμιλεμένες και κατσαρές βλεφαρίδες και το N.1 Lasting Precision Automatic Eyeliner & Khol 16, ένα αυτόματο μαύρο μολύβι ματιών για το εσωτερικό και το εξωτερικό βλέφαρο. Για έντονες, μακράς διαρκείας, ομοιόμορφες και υψηλής ευκρίνειας γραμμές.

Τα scrunchies είναι από τα αγαπημένα αξεσουάρ μαλλιών μικρών και μεγάλων! Σε αυτό το kit θα βρεις δύο scrunchies σε συνδυασμό χρυσών τόνων και μεταλλικών λεπτομερειών & εσωτερικά invisibobble® Original. Με πατενταρισμένη τεχνολογία HAIRLOVETECH™ για λιγότερο πόνο , λιγότερα σημάδια και λιγότερο σπάσιμο της τρίχας, προσφέρουν καλό κράτημα στα μαλλιά  και φυσικά αμέτρητες επιλογές στο hair styling!

Αυτό το όμορφο στολίδι για το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο είναι γεμάτο με 3 απαλά προϊόντα ομορφιάς με άνθη κερασιάς (πιο συγκεκριμένα τα Shower Gel Cherry Blossom, Body Lotion Cherry Blossom, Hand Cream Cherry Blossom). Iδανικό για το Secret Santa και και μια υπέροχη προσθήκη σε κάθε δέντρο. Τα προϊόντα μέσα αποτυπώνουν την ποιητική ομορφιά της άνοιξης στην Προβηγκία, όπου οι ανθισμένες κερασιές χρωματίζουν τους λόφους Luberon και αρωματίζουν τον αέρα.

Τα best-selling Soft Matte Lip Cream κραγιόν της NYX Professional Makeup είναι το τέλειο δώρο για κάθε lipstick addict. Απόκτησε matte χείλη που είναι πάντα απαλά και καθόλου ξηρά! Αυτό το δίδυμο συνδυάζει creamy χρώμα με ένα υπέροχο matte αποτέλεσμα.

Οι αγαπημένες και best selling αποχρώσεις της essie, κυκλοφορούν μαζί για άψογη και ομοιόμορφη εφαρμογή.