CELEBRITIES

Η Νατάσα Παζαΐτη όπως δεν έχεις συνηθίσει να τη βλέπεις

Papadakis Press Γιώργος Παπαδάκης

Πριν από λίγες ημέρες η Νατάσα Παζαΐτη μοιράστηκε μία φωτογραφία της στα social media, όπου η εικόνα της μοιάζει πολύ διαφορετική από αυτή που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στις δημόσιες εμφανίσεις της. Η Νατάσα Παζαΐτη, άφησε στην άκρη τα βραδινά ή casual outfit της κι έβαλε τη στολή που φορά κάθε μέρα, δηλαδή τη χειρουργική.

Πίσω από τη φωτογραφία που μοιράστηκε η Νατάσα Παζαΐτη από το χειρουργείο όπου εργάζεται βρίσκεται το δικό της μήνυμα για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού. Η Νατάσα Παζαΐτη πόζαρε για μία selfie μαζί με συνεργάτη της και την ασθενή που είχε μόλις χειρουργήσει.

«Όταν τελειώνει το χειρουργείο και όλοι είναι χαρούμενοι!», έγραψε η Νατάσα Παζαΐτη δημοσιεύοντας τη φωτογραφία της από το τέλος μίας ακόμα επέμβασης. Η λέξη «πρόληψη» μπήκε στα hashtags μαζί με τις λέξεις «θεραπεία» και «χαμόγελα», τα οποία είναι εμφανή ακόμα κι αν οι γυναίκες στη φωτογραφία της συζύγου του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή φορούν χειρουργικές μάσκες.

Η γενική χειρουργός – χειρουργός μαστού Νατάσα Παζαΐτη ξεκίνησε το ταξίδι της στην ιατρική επιστήμη μέσα από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και το τμήμα Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας απ’ όπου και αποφοίτησε το 2004. Την ίδια χρονιά είδε τον σύζυγό της, Κώστα Καραμανλή να κατακτά το αξίωμα του πρωθυπουργού της Ελλάδας, ενώ παράλληλα είχε γίνει και μητέρα των δίδυμων παιδιών της, Αλίκη και Αλέξανδρου από το 2003.

Η Νατάσα Παζαΐτη συνέχισε με την ειδικότητά της στη Γενική Χειρουργική στο Γενικό Λαΐκό Νοσοκομείο Αθηνών κι έπειτα ήρθε η μετεκπαίδευσή της στην ογκοπλαστική και επαναρθωτική χειρουργική μαστού και ακόμα πιο εξειδικευμένες μετεκπαιδεύσεις στη Μεγάλη Βρετανία. Από τότε μέχρι σήμερα έχει αφιερωθεί στην ιατρική μέσα από το Κέντρο Υγείας Μαστού το οποίο διευθύνει, ενώ σύντομα πρόκειται να δείξει στο κοινό και μία άλλη της πλευρά πάλι με αφορμή το έργο της για τον καρκίνο του μαστού.

Όπως αναφέρει άρθρο το οποίο υπογράφει στην εφημερίδα Ναυτεμπορική, η Νατάσα Παζαΐτη, υποστηρίζοντας τη φιλανθρωπική δράση της «ARTE» για τη χρηματοδότηση διαγνωστικών ελέγχων γονιδιακών μεταλλάξεων που σχετίζονται με τον κληρονομικό καρκίνο του μαστού, θα συμμετάσχει στην ερασιτεχνική θεατρική παράσταση της κωμωδίας του Αλέκου Σακελλάριου Η θεία από το Σικάγο, η οποία θα παρουσιαστεί στο θέατρο του Κολλεγίου Αθηνών από τις 11 έως τις 14 Νοεμβρίου.