CELEBRITY STYLE

To navy blue σύνολο της Kate Middleton και τα σκουλαρίκια με ιδιαίτερο συμβολισμό

©2022 Suzanne Plunkett, Pool/Associated Press

Μια απάντηση στην ερώτηση «Τι να φορέσω στο γραφείο» είναι η μονοχρωμία. Ένα σύνολο, δηλαδή, που βασίζεται σε ένα χρώμα και στις παρόμοιες αποχρώσεις του. Το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει, καθώς προκύπτουν κομψά σύνολα, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Τα μονοχρωματικά outfits σε neon και bold αποχρώσεις, έκαναν ξανά την εμφάνισή τους στα runways και το street style. Αν, θέλεις, όμως κάτι πιο «ήσυχο», υπάρχουν πάντα οι neutral και πιο ήσυχες αποχρώσεις. Μια ωραία ιδέα έδωσε η Kate Middleton.

Η Kate Middleton ταξίδεψε με τον πρίγκιπα William στο Μπέλφαστ, με αφορμή μια νέα, βασιλική περιοδεία. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας επέλεξε ένα ψηλόμεσο μπλε παντελόνι σε tailored γραμμή, το οποίο συνδύασε με ένα γαλάζιο, pussy-bow μεταξωτό πουκάμισο από το brand Winser London. Το outfit της ολοκληρώθηκε με ένα μάξι, καλοραμμένο παλτό στην αντίστοιχη απόχρωση και ένα ζευγάρι Gianvito Rossi suede γόβες σε μπλε χρώμα.

Το μονοχρωματικό outfit της Kate Middleton κινήθηκε στις αποχρώσεις του μπλε-γαλάζιου και βασίστηκε στο power dressing. Αντί για σακάκι, επέλεξε ένα tailored μάξι παλτό σε στενή γραμμή και αυτή η προσθήκη ανανέωσε το outfit της ολόσωστα.

To navy blue outfit της Kate Middleton ήταν μια σύγχρονη προσέγγιση στο power dressing

Kate Middleton Karwai Tang/WireImage/Getty Images/Ideal Image

Kate Middleton Phil Noble - Pool/Getty Images/Ideal Image

Τα εντυπωσιακά σκουλαρίκια και ο συμβολισμός τους

Το παραπάνω outfit της Kate Middleton έδωσε μια σύγχρονη προσέγγιση στο power dressing. Μας άρεσε η δυναμική των κομματιών και το πώς αξιοποιήθηκαν όλα μαζί. Μία ακόμη εμφάνιση που ξεχώρισε λόγω των αξεσουάρ ήταν από την επίσκεψή της στο μαιευτήριο στο Guildford. Κανένα αξεσουάρ δεν επιλέγεται τυχαία πάνω στις εμφανίσεις της Kate Middleton και αυτό είναι ένα στοιχείο που παρατηρούμε συχνά. Συνήθως, τα κοσμήματα που επιλέγει είναι φόρος τιμής στο μέρος και τη χώρα που επισκέπτεται (όταν δεν έχουν να κάνουν με κάποιο πρόσωπο της βασιλικής οικογένειας). Έτσι και αυτή τη φορά, ο συμβολισμός πίσω από τα σκουλαρίκια που επέλεξε ήταν ιδιαίτερος.

Η Kate Middleton συνδύασε το κίτρινο φόρεμά της με ένα ζευγάρι διαμαντένια σκουλαρίκια από το βρετανικό brand κοσμημάτων Emily Mortimer. Επέλεξε ένα σχέδιο σε σχήμα σταγόνας από την Hera Collection που εμπνέεται από την θεά Ήρα και τη γυναικεία ενδυνάμωση. Στην ελληνική μυθολογία, η Ήρα είναι η θεά της γονιμότητας και προστάτιδα των γυναικών, κατά τη διάρκεια του τοκετού. Ακόμη μία εμφάνιση με ιδιαίτερο συμβολισμό.

Kate Middleton Max Mumby/Indigo/Getty Images/Ideal Image