CELEBRITIES

Πόπη Τσαπανίδου: Η εντυπωσιακή εμφάνιση στον γάμο της κόρης της

Instagram

Η Πόπη Τσαπανίδου με κάθε αφορμή εκφράζει δημόσια την αγάπη που νιώθει για τις τρεις κόρες της, Εύα, Ευτυχία και Μαρίνα. Η τελευταία από αυτές ζει μόνιμα στην Ολλανδία και πριν από 1,5 χρόνο πρόσθεσε άλλη μία ιδιότητα σε αυτές της δημοσιογράφου, την ιδιότητα της γιαγιάς. Η Μαρίνα και ο σύντροφός της, Vittorio, απέκτησαν τον γιο τους Ettore και 14 μήνες μετά, παντρεύτηκαν σε μία ρομαντική τελετή στην Τήνο.

Η Πόπη Τσαπανίδου ήταν φυσικά εκεί και φοώντας ένα μακρύ μπλε φόρεμα συνόδευσε την κόρη της προς το σημείο όπου την περίμενε ο Vittorio για να ξεκινήσει η τελετή της ένωσής τους. Το ζευγάρι παντρεύτηκε δίπλα στο κύμα μπροστά σε μία ειδική κατασκευή για τον γάμο τους, ενώ οι καλεσμένοι τους από την Ελλάδα, την Ιταλία και την Ολλανδία παρακολουθούσαν την τελετή καθισμένοι σε καρέκλες που είχαν στηθεί στην αμμουδιά.

Πόπη Τσαπανίδου Instagram.com/tsapanidou
Πόπη Τσαπανίδου Instagram.com/tsapanidou

«Το κοριτσάκι μου. Το συνόδεψα νύφη μέχρι το αγόρι που αγαπάει. Να ζήσετε μωρό μου», έγραψε σε δύο διαδοχικά Instagram Stories που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Πόπη Τσαπανίδου.

Τα δικά της στιγμιότυπα από την σημαντική αυτή ημέρα για την κοινή της ζωή με τον σύζυγό της Vittorio, δημοσίευσε μέσω Instagram Stories της και η κόρη της, Μαρίνα.

Πόπη Τσαπανίδου Instagram.com/panadol_extra

Instagram.com/panadol_extra
Πόπη Τσαπανίδου Instagram.com/panadol_extra
Instagram.com/panadol_extra

«Γεια, παντρεύτηκα την αγάπη της ζωής μου χθες. Εσάς πώς ήταν το Σάββατό σας;», έγραψε χαρακτηριστικά σε ένα από αυτά τα Instagram Stories την Κυριακή, 28 Αυγούστου, η κόρη της Πόπης Τσαπανίδου.

Πόπη Τσαπανίδου Instagram.com/panadol_extra

Τη ρομαντική, γαμήλια τελετή, ακολούθησε γαμήλιο πάρτι στο νησί, με το νεαρό ζευγάρι να διασκεδάζει μαζί με τους καλεσμένους του μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η Πόπη Τσαπανίδου απέκτησε την πρώτη της κόρη, Εύα, σε ηλικία 20 ετών, ενώ στα 22 της απέκτησε τις δίδυμες Μαρίνα και Ευτυχία. Η πρόωρη απώλεια του πατέρα τους, έκανε τη δημοσιογράφο να έρθει αντιμέτωπη με τις προκλήσεις της μητρότητας μόνη της, από μικρή ηλικία.

«Είναι πολλές οι γυναίκες που μεγαλώνουν μόνες τους παιδιά και είμαι ανάμεσά τους. Δεν είναι εύκολο. Είναι μεγάλη πρόκληση να τα καταφέρεις. Μια πολύ μεγάλη ευθύνη με αρκετό άγχος. Όμως, όταν βλέπεις ότι τα παιδιά σου να ανεξαρτητοποιούνται πλήρως και να γίνονται ολοκληρωμένοι ενήλικες, εκεί νιώθεις ότι τα έχεις καταφέρει», είχε πει σχετικά στο Πρωινό.

«Και οι τρεις τους είναι αυτόνομες γυναίκες. Έφτιαξαν την ζωή τους και έκαναν τις επιλογές τους. Πλέον είμαι η μαμά, όπως είναι η δική μου μαμά για εμένα. Εκεί τελειώνει ο ρόλος μου. Δεν υπάρχει πλέον επίβλεψη, υπάρχει το ενδιαφέρον», συμπλήρωνε η Πόπη Τσαπανίδου.