FASHION TRENDS

Οι μάξι φούστες είναι το νέο Ιt item της σεζόν. Άσε τις μίντι για το φθινόπωρο

Roberto Cavalli Spring / Summer 2022 Jacopo Raule/Getty Images/Ideal Images

Μπορεί το 2022 να είναι η χρονιά της μίνι φούστας, αλλά υπάρχει νέος σερίφης στην πόλη. Χωρίς να χάνουν την επιδραστικότητά τους τα minis, έρχονται τα μακρύτερα μήκη να δώσουν το «παρών» στα φετινά trends. Με τις πασαρέλες να προτομάρουν αυτό το στιλ φούστας, όλο και περισσότερο, μπορώ με σιγουριά να σου πω ότι οι μάξι φούστες είναι το νέο hit της σεζόν.

Με οίκους μόδας και designers όπως τον Ralph Lauren, Chloe, Paco Rabbane, Chanel και Peter Do κ.ά., να παρουσιάζουν τις άλλοτε πιο μίνιμαλ και άλλοτε πιο glamorous εκδοχές τους, το style αυτό κερδίζει όλο και περισσότερο το ενδιαφέρον των fashion lovers. Από τις πιο εφαρμοστές που αγκαλιάζουν τις καμπύλες, μέχρι και τις αβίαστα κομψές πλισέ κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι οι μάξι φούστες εκπέμπουν κομψότητα. Αυτός είναι ένας από τους λόγους που αξίζει να τις βάλεις στην ντουλάπα σου. Υπάρχουν όμως, κι άλλοι.

Οι μάξι φούστες φοριούνται από το πρωί ως το βράδυ

Υπάρχει κάτι στην κίνηση που έχουν οι μάξι φούστες που αποδίδουν ένα dramatic αποτέλεσμα στις εμφανίσεις μας. Με τις πασαρέλες να παρουσιάζουν διαφορετικές εκδοχές της μάξι φούστας, αντιλαμβανόμαστε το versatility της. Από τα πιο bohemian chic σχέδια της Spring/Summer 2022 συλλογής A to Z Factory, στα πιο 70s summery της Chanel, βλέπουμε πώς οι μάξι φούστες μπορούν να φορεθούν παντού.

A to Z Factory Spring/Summer 2022 / Imaxtree
A to Z Factory Spring/Summer 2022

Είναι ένα θαυμάσιο ρούχο για να φορέσεις με το μαγιό σου, αλλά και ένα εξαιρετικό για τα βραδινά σου outfits στο νησί.

Chanel Spring/Summer 2022 / Imaxtree
Chanel Spring/Summer 2022

Με τα fashion brands να αναγνωρίζουν την άνοδο της φούστας αυτής, μάς «προκαλούν» να βάλουμε και πάλι στην ντουλάπα μας, το classic αυτό κομμάτι. Τα καλά νέα είναι ότι η αγορά μάς εξοπλίζει με μια ποικιλία από σχέδια ώστε να βάλουμε στην ντουλάπα μας το σχέδιο που μας ταιριάζει περισσότερο. Παρακάτω, μερικές stylish επιλογές για το καλοκαίρι.

Καπιτονέ φούστα φλοράλ
NET-A-PORTER.COM/EN-GR

Καπιτονέ φούστα φλοράλ

Agua by Agua Bendita
€555.56
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ