CELEBRITIES

Η Τατιάνα Στεφανίδου αγκαλιά με την κόρη της στην αποφοίτησή της

PAPADAKIS PRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΕΛΕΚΗΣ

«Μάνα- κόρη: Ένας άρρηκτος δεσμός», είχε γράψει σε παρελθοντική δημοσίευσή της η Τατιάνα Στεφανίδου που κρατούσε το χέρι της κόρης της, Λυδίας, και μαζί ατένιζαν τον ορίζοντα. Βέβαια, αυτή δεν είναι η πρώτη, αλλά ούτε και η τελευταία φωτογραφία που φανερώνει τον ισχυρό δεσμό μαμάς και κόρης.

Η Τατιάνα Στεφανίδου, λοιπόν, έχει μία ιδιαίτερη αδυναμία στην κόρη της και με κάθε ευκαιρία την εξωτερικεύει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η απόφαίτησή της δεν αποτέλεσε εξαίρεση.

Η Τατιάνα Στεφανίδου είναι η πιο περήφανη μαμά

Η παρουσιάστρια, λοιπόν, θέλησε να συγχαρεί την κόρη της για την αποφοίτησή της και για τον λόγο αυτό δημοσίευσε μία τρυφερή φωτογραφία στο πλευρό της, κατά τη διάρκεια της τελετής λήξης της σχολικής χρονιάς. Ως περήφανη μαμά που καμαρώνει το παιδί της να μεγαλώνει και να ανοίγει τα φτερά του για να πετάξει μακριά, η Τατιάνα Στεφανίδου πόζαρε χαμογελαστή αγκαλιά με τη 18χρονη Λυδία. Μαμά και κόρη έκλεψαν την παράσταση με τα φορέματά τους.

«Και έρχεται αυτή η ώρα με τα ανάμεικτα συναισθήματα. Συγκίνηση, χαρά, υπερηφάνεια, ανησυχία και πόνος για τον επερχόμενο αποχωρισμό. Είναι η στιγμή της αποφοίτησης. Ένα μεγάλο κεφάλαιο κλείνει και ένα νέο, γεμάτο προκλήσεις ανοίγει. Υγεία και τύχη σου εύχομαι ψυχή μου. Σε λατρεύω», έγραψε στην περιγραφή της φωτογραφίας η Τατιάνα Στεφανίδου, εξωτερικεύοντας τα ανάμεικτα συναισθήματά της.

«Η Λυδία, ζητάει τα πάντα, καθημερινά και ασταμάτητα»

«Η Λυδία, ζητάει τα πάντα, καθημερινά και ασταμάτητα. Με θέλει ολόκληρη. Γυρνάω σπίτι και μου λέει τα νέα της, ιδιαιτέρως. Μετά θα καθίσουμε στο τραπέζι να φάμε όλοι μαζί. Κάθε βράδυ επαναλαμβάνεται αυτό, σαν ιεροτελεστία, γιατί την ημέρα δεν βρισκόμαστε. Ζούμε μια κλειστή, οικογενειακή ζωή, μια πραγματική φωλιά», είχε αναφέρει σε παλαιότερη συνέντευξή της η παρουσιάστρια, μιλώντας για την κόρη της.

Η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος έχουν έναν ακόμα γιο, τον Νικόλα που έχει φύγει για σπουδές στο εξωτερικό. Συγκεκριμένα στο πανεπιστήμιο του Kent στο Canterbury της Αγγλίας. Ο Νίκος Ευαγγελάτος έχει αποκτήσει ένα ακόμα έναν γιο, τον Λάμπη, από τον γάμο του με τη Ζέτα Θεοδωρακοπούλου.