THE BUNGALOW EXPERIENCE

The Bungalow Experience: Τα super market Μασούτης μάς έφεραν το πιο νόστιμο πρωινό και τα πιο πλούσια δώρα

Είναι πια το καθιερωμένο καλοκαιρινό ραντεβού μας με τις αναγνώστριες. Το ”The Bungalow Experience” είναι το απόλυτο summer event. Κι όταν λέμε καλοκαίρι δεν μπορούμε να είμαστε πουθενά αλλού, παρά μόνο να πατάμε την άμμο και να κάνουμε βουτιές.

Το ”The Bungalow Experience” πραγματοποιήθηκε στο Varkiza Resort και 200 τυχερές αναγνώστριες απόλαυσαν για ένα διήμερο τον ήλιο, τη θάλασσα και τις μοναδικές εκπλήξεις που είχαμε ετοιμάσει.

Για πρώτη φορά μαζί μας η εταιρεία Μασούτης, η οποία φέτος κλείνει 45 χρόνια λειτουργίας. Από τη Θεσσαλονίκη μάς έρχονται τα super market Μασούτης και πριν σου πω οτιδήποτε θέλω να μιλήσουμε για τη λέξη γαλαντόμος που είναι και η πρώτη που ήρθε στο δικό μου μυαλό όταν είδα όλα όσα είχε φέρει ο «Μασούτης» για εμάς και τις αναγνώστριές μας.

Λίγο μετά τις 12 κι αφού είχαν γίνει οι πρώτες απαραίτητες βουτιές δροσιάς, τα super market Μασούτης έφεραν σε κάθε ξαπλώστρα ένα πεντανόστιμο πρωινό. Μην ξεχνάς τη λέξη «γαλαντόμος». Πάει και κουμπώνει δίπλα στο «Μασούτης» ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Γιαούρτι με γκρανόλα και πεντανόστιμες πίτες (τα μυρωδάτα πατατοπιτάκια μάς ξετρέλαναν) για ένα ολοκληρωμένο πρωινό, πες το και brunch -χατίρια δεν χαλάμε- με προϊόντα της σειράς «Μασούτης από τον τόπο μας».

Μασούτης Μασούτης Μασούτης Μασούτης

Η εταιρεία Μασούτης στηρίζει τους Έλληνες παραγωγούς και τα ελληνικά προϊόντα. Γι΄ αυτό το 2006 δημιουργήθηκε μια σειρά προϊόντων με αποκλειστικά ελληνική ταυτότητα και ονομασία προέλευσης. Τα παραδοσιακά προϊόντα «Μασούτης από τον τόπο μας» έχουν ως διακριτικό τον τόπο προέλευσης τους, χαρακτηρίζουν κάθε περιοχή και παράγονται από ντόπιους παραγωγούς.

Κι αφού είχαμε φάει, δεν θέλαμε και κάτι να μας δροσίσει; Μία που το σκεφτήκαμε και μία που ήρθαν ποτήρια με χυμό να ολοκληρώσουν το πρωινό μας.

Να σου πω λίγα λόγια ακόμα για την εταιρία Μασούτης πριν συνεχίσουμε με τις υπόλοιπες εκπλήξεις. Πρόκειται μία ελληνική οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε από τον Διαμαντή Μασούτη ο οποίος εγκαινίασε το πρώτο κατάστημα στην οδό Κρυστάλλη, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Από τότε κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι. Σήμερα αριθμεί συνολικά 334 καταστήματα και έχει παρουσία στις περιφέρειες Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, Κεντρικής Μακεδονίας, Δυτικής Μακεδονίας, Ηπείρου, Θεσσαλίας, Δυτικής Ελλάδας, Στερεάς Ελλάδας, Αττικής, Αχαΐας, Βορείου Αιγαίου, Νοτίου Αιγαίου.

Πρόσφατα εγκαινιάστηκε νέο κατάστημα στους Θρακομακεδόνες αλλά και 18 καταστήματα στην Κέρκυρα και 13 καταστήματα στα νησιά μας (Πάρο, Νάξο, Μήλο, Σαντορίνη, Τήνο, Κάλυμνο και Χίο).

Δεν έχεις χρόνο για επίσκεψη στο super market; Μην σε νοιάζει. Η «Μασούτης» έχει λύση και για αυτό. Μπαίνεις στο eshop.masoutis.gr, κάνεις την παραγγελία σου και με ασφάλεια τα έχεις στο μέρος που εσύ θέλεις την ημέρα και την ώρα που σε βολεύει.

Μια επιχείρηση δεν είναι μόνο νούμερα και επενδύσεις κι αυτό η εταιρεία Μασούτης το ξέρει πολύ καλά αφού απασχολεί πάνω από 9.500 υπάλληλους και το 2022 βραβεύτηκε για 11η συνεχή χρονιά ως το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα στα βραβεία Best Workplaces Greece.

Η εταιρεία φέτος επενδύει 1.750.000 εκ. ευρώ για την ενίσχυση της μισθοδοσίας των εργαζόμενων, με έμφαση στις αμοιβές των εργαζόμενων στην πρώτη γραμμή. Η εταιρεία Μασούτης είναι μια επιχείρηση που διατηρεί αναλλοίωτο τον οικογενειακό της χαρακτήρα, είναι μια μεγάλη οικογένεια στην οποία κάθε μέλος είναι σημαντικό και έχει ξεχωριστή αξία.

Και μιας και λέμε για οικογένεια. Κάνε εικόνα τη μαμά ή τη γιαγιά σου ένα καλοκαιρινό μεσημέρι στην αυλή του σπιτιού σας στο χωριό. Τι φωνάζει; «Να σου φέρω ένα παγωτάκι να σε γλυκάνω;»

Μασούτης Μασούτης

Και παγωτό είχαμε στο «The Bungalow Experience» από τη σειρά «Μασούτης Από Τον Τόπο Μας» και μάλιστα σε τρεις φανταστικές γεύσεις, φτιαγμένο αποκλειστικά από 100% ελληνικό φρέσκο γάλα. Cookies, καραμέλα και superfoods. Στα ψυγεία του Μασούτη θα βρεις και βανίλια-κακάο με stevia.

Αν τελειώσαμε; Είναι δυνατόν να τελειώναμε έτσι απλά; Το φινάλε ήταν ακόμα πιο θεαματικό. Ασήκωτες (ναι, ασήκωτες) τσάντες με προϊόντα από τα super market Μασούτης περίμεναν τις αναγνώστριές μας λίγο πριν φύγουν από το Varkiza Resort. Φάγαμε, ήπιαμε, δροσιστήκαμε, πήραμε και τα πλούσια δώρα μας. Τι άλλο να ζητήσουμε;

Ευχαριστούμε πολύ!

Ραντεβού του χρόνου!