CELEBRITY BEAUTY

Η Hailey Bieber με glossy lips δίνει την τέλεια ιδέα για το καλοκαίρι. 3 lip gloss για να έχεις πάντα μαζί σου

instagram.com/haileybieber/

Τα beauty trends των 00s είχαν την τιμητική τους στα catwalks των Spring/Summer 2022 συλλογών. Από glitter σε πρόσωπο και σώμα, neon χρώματα σε winged eyeliners και σκιές μέχρι glossy lips. Αρκεί να δεις τις συλλογές των Victoria BeckhamFendiDolce & Gabbana και Giambattista Valli για να πειστείς. Το αποτέλεσμα; Χείλη δροσερά και ζουμερά που αποπνέουν φρέσκια αισθητική.

Τα glossy lips είναι η τέλεια λύση για το καλοκαίρι. Συγκεκριμένα, είναι ιδανικά για τις πολύ ζεστές ημέρες του καλοκαιριού, όταν το θερμόμετρο δείχνει από 35 βαθμούς και πάνω και το κραγιόν μοιάζει κάπως «βαρύ». Ένα lip gloss είναι αυτό που χρειάζεσαι. Μπορείς να το φορέσεις σκέτο ή αν είσαι φαν του χρώματος να το συνδυάσεις με χρωματιστά eyelooks (βλ. τα beauty looks του οίκου Versace). Εδώ σε αυτό το σημείο η Hailey Bieber είναι η τέλεια έμπνευση.

Το αγαπημένο μας beauty icon λατρεύει την 2ΥΚ αισθητική που υιοθετεί συχνά στο μακιγιάζ της. Το καλοκαιρινό μακιγιάζ της Hailey Bieber είναι σχεδόν natural αφού θα δεις μια dewy επιδερμίδα και glossy lips. Έχει αποκαλύψει το μυστικό της για ζουμερά χείλη και δεν είναι άλλο από τη σωστή ενυδάτωση. Το μοντέλο πρόσφατα κυκλοφόρησε τη δική της skincare σειρά και ένα από τα προϊόντα που θα βρεις είναι το Rhode Peptide Lip Treatment για ενυδάτωση. Ένα απαραίτητο βήμα για τα glossy lips που συχνά υιοθετεί.

Αφού, λοιπόν, έχεις εξασφαλίσει την ενυδάτωση (και έχεις πιει πολύ νερό) μπορείς να δημιουργήσεις και εσύ το εφέ των glossy lips. Βρήκαμε παρακάτω 3 lip gloss που εκτός από λάμψη προσφέρουν και ενυδάτωση. Για να φοράς όλο το καλοκαίρι.

Η Hailey Bieber με glossy lips δίνει την τέλεια ιδέα για το καλοκαίρι. 3 lip gloss για να έχεις πάντα μαζί σου

SHISEIDO
HONDOSCENTER.COM

SHISEIDO

Εκθαμβωτική λάμψη από το shimmer gloss που καθρεφτίζει το φως και χαρίζει σαρκώδη χείλη, με σχεδόν κρυστάλλινο τελείωμα. Εμπλουτισμένο με shea butter, περιποιείται και θρέφει τα χείλη. Εξαιρετικά διαθλαστικά έλαια και πέρλες δίνουν ακόμα μεγαλύτερη ένταση στο αστραφτερό τελείωμα.
33,51 € 28,48 €
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
POP SPLASH™ LIP GLOSS + HYDRATION
ATTICADPS.GR

POP SPLASH™ LIP GLOSS + HYDRATION

Το Clinique Pop Splash συνδυάζει το χρώμα της σειράς Pop με ένα κύμα ενυδάτωσης κάνοντας τα χείλη γεμάτα με ανάλαφρη, μη κολλώδη, λάμψη. Εμπλουτισμένα με συστατικά που φροντίζουν τα χείλη ενώ τους παρέχουν άμεση ενυδάτωση, με διάρκεια.
27,00 € 21,60 €
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
LIFTER GLOSS LIP GLOSS
ATTICADPS.GR

LIFTER GLOSS LIP GLOSS

Το νέο μας lip gloss της Maybelline με υαλουρονικό οξύ προσφέρει την απόλυτη ενυδάτωση για φυσικά και πλούσια χείλη.
11,49 €
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ