CELEBRITY STYLE

H Sienna Miller, με μίνι φόρεμα, έκανε το τέλειο outfit για τα φεστιβάλ

© 2022 Evan Agostini/Invision/Associated Press

Όταν σκέφτομαι το φεστιβάλ του Glastonbury, στο μυαλό μου έρχονται τα παρακάτω. Την Kate Moss (να είναι απλά η Kate Moss) με το κοντό denim shorts, το γιλέκο της και ένα ζευγάρι γαλότσες και από την άλλη την Alexa Chung με το αγαπημένο της Barbour, ένα Τ-shirt και ένα vinyl παντελόνι. Το μουσικό φεστιβάλ που πραγματοποιείται από το καλοκαίρι του 1970 αποτελεί κάθε χρόνο μια ανεξάντλητη πηγή έμπνευσης για το festival style.

Στα παραπάνω ονόματα αξίζει να προσθέσουμε και τη Sienna Miller, που κατάφερε να δημιουργήσει ένα ολόκληρο κεφάλαιο γύρω από το boho chic. Φέτος, επέστρεψε στο Φεστιβάλ του Glastonbury, με τη μόνη διαφορά ότι έδωσε ένα σύγχρονο update στο festival style. Ας τη δούμε παρακάτω αναλυτικά.

Η Sienna Miller παρευρέθηκε στο αγαπημένο της φεστιβάλ με τον νέο της σύντροφο, Oli Green. Για εκείνη την ημέρα επέλεξε ένα μίνι, λινό, καφέ φόρεμα σε ίσια γραμμή από τα Mango, το οποίο συνδύασε με χρυσή, chunky αλυσίδα και ένα ζευγάρι μποτάκια με τακούνι, σε μαύρο χρώμα.

H Sienna Miller, με μίνι φόρεμα, έκανε το τέλειο outfit για τα φεστιβάλ

Sienna Miller GLASTONBURY, ENGLAND - JUNE 24: Sienna Miller, wearing a Mango dress and sunglasses and Missoma jewellery, is seen on Day One of the Glastonbury Festival on June 24, 2022 in Glastonbury, England. (Photo by Mark Boland/Getty Images) / Mark Boland/Getty Images/Ideal Image

Το μίνι φόρεμα είναι κομμάτι-κλειδί

Ποιο είναι το μυστικό επιτυχίας σε αυτή την εμφάνιση της Sienna Miller; Το ότι δημιούργησε ένα ανεπιτήδευτα stylish outfit με πολύ απλά κομμάτια που πιθανότατα υπάρχουν και στη δική σου ντουλάπα. Το μίνι φόρεμα σε ίσια γραμμή λειτουργεί σαν κομμάτι-κλειδί και έτσι προορίζεται για κάθε περίσταση. «Ναι» στο χρωματικό combo καφέ και μαύρου, όπως και στα cowboy μποτάκια που απογείωσαν το φόρεμά της.  Όπως έχουμε πει, καμιά φορά το less is more είναι η αρχή για να δημιουργείς stylish εμφανίσεις. Σαν τη Sienna Miller.