CELEBRITIES

Τζένη Μπαλατσινού – Βασίλης Κικίλιας: Βόλτα στην Αθήνα με στιλ casual και καλοκαιρινό

Γιάννης Νταρίλας/ Papadakis Press

Μπορεί τα τελευταία χρόνια να έχεις συνηθίσει να τους βλέπεις μαζί κυρίως σε επίσημες εμφανίσεις τους, σε εκδηλώσεις που απαιτούν την παρουσία εκείνου ως υπουργού Τουρισμού, και στις οποίες εκείνη τον συνοδεύει, αλλά ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού πρόσφατα απαθανατίστηκαν σε μία σπάνια, κοινή τους βόλτα στην Αθήνα, με casual στιλ.

Ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού αποχωρίστηκαν για λίγο τον γιο τους, Παναγιώτη Αντώνιο και βγήκαν για μία βόλτα για δύο στο Κολωνάκι, όπου τους συνάντησε ο φωτογραφικός φακός. Το ζευγάρι εμφανίστηκε με casual look, με τζιν και Τ-shirt και απαθανατίστηκε χαμογελαστό να περπατά στους δρόμους του κέντρου της Αθήνας.

Η Τζένη Μπαλατσινού φόρεσε ένα φαρδύ τζιν παντελόνι και μία κοντομάνικη μαρινιέρα, ενώ ο Βασίλης Κικίλιας στο πλευρό της, επέλεξε για την βόλτα τους ένα σκούρο τζιν και γκρι T-shirt.

Οι φωτογραφίες από τη βόλτα για δύο που πραγματοποίησαν στο κέντρο της πόλης

Γιάννης Νταρίλας/ Papadakis Press
Γιάννης Νταρίλας/ Papadakis Press
Τζένη Μπαλατσινού Γιάννης Νταρίλας/ Papadakis Press

Η Τζένη Μπαλατσινού γνώρισε τον Βασίλη Κικίλια το 2016, όταν εκείνος ανταποκρίθηκε σε πρόσκληση της εκπομπής της για να της παραχωρήσει μία συνέντευξη. Το επόμενο καλοκαίρι εντοπίστηκαν για πρώτη φορά από paparazzi να περνούν τις πρώτες κοινές τους καλοκαιρινές διακοπές στην Πάτμο, ενώ αποφάσισαν να συγκατοικήσουν λίγους μήνες μετά. Μετά από έναν σύντομο χωρισμό το ζευγάρι αποφάσισε να παντρευτεί το καλοκαίρι του 2018 και τα Χριστούγεννα του 2020 έγιναν γονείς του μικρού Παναγιώτη Αντώνιου.

Ο γιος τους είναι το πρώτο παιδί που αποκτά ο Βασίλης Κικίλιας και το τέταρτο παιδί της Τζένης Μπαλατσινού, που ήταν ήδη μαμά της Αμαλίας, της Αλεξάνδρας και του Μάξιμου από τον προηγούμενο γάμο της με τον Πέτρο Κωστόπουλο. Όπως έχει πει πολλάκις σε συνεντεύξεις της, τα παιδιά της είναι πρώτη της προτεραιότητα, ακόμα κι αν μετά την απόκτηση του μικρότερου γιου της δουλεύει ακόμα πιο πολύ, σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις της.

Τζένη Μπαλατσινού για Βασίλη Κικίλια: «Πάντα βρίσκουμε έστω και λίγο χρόνο για εμάς»

«Το πρόγραμμά μου ξεκινάει στις 6 το πρωί. Η καλύτερη ώρα είναι μόλις ξυπνάω και αμέσως πάω στο κρεβάτι του μωρού, για να τον αγκαλιάσω, να τον μυρίσω. Μετά ξυπνάω τον μεγάλο γιο, για να τον πάω στην προπόνηση που έχει πριν από το σχολείο. Ύστερα γυμναστική και στη συνέχεια ξεκινάει η δουλειά», σημείωνε για το καθημερινό της πρόγραμμα η Τζένη Μπαλατσινού σε συνέντευξή της στη Vogue Ελλάδας.

«Αργά το μεσημέρι θα πάω να πάρω τον Μάξιμο, πάλι από την προπόνηση μετά το σχολείο. Θα γυρίσουμε στο σπίτι και οι ώρες θα είναι αφιερωμένες στο μωρό και τα μαθήματα του Μάξιμου. Μπαινοβγαίνω στα δωμάτια και ταυτόχρονα δουλεύω από το κινητό. Ανάλογα και με το πρόγραμμα του Βασίλη, που καθημερινά είναι επιβαρυμένο, πάντα βρίσκουμε έστω και λίγο χρόνο για εμάς», πρόσθετε η Τζένη Μπαλατσινού.

Ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού πάντα βρίσκουν έστω λίγο χρόνο μόνο για να τον αφιερώσουν ο ένας στον άλλο. Η κοινή τους εμφάνιση στο κέντρο της Αθήνας είναι μία μικρή απόδειξη για αυτή την αποκάλυψη του πρώην μοντέλου, παρουσιάστριας και επιχειρηματία.

Τζένη Μπαλατσινού Γιάννης Νταρίλας/ Papadakis Press