FASHION TRENDS

Eίναι νωρίς να μιλήσουμε για τα mules; 9 ζευγάρια που θα φοράς με τα πάντα

Imaxtree

Υπάρχουν δυο κατηγορίες, όσον αφορά τις τάσεις της μόδας. Υπάρχουν αυτές που κάνουν ένα μεγάλο «μπαμ» και που μετά από μερικούς μήνες ξεχνιούνται. Και υπάρχουν αυτές, που αργά και σταθερά εισχωρούν στην γκαρνταρόμπα μας, ξεκινώντας ως τάση και καταλήγοντας να γίνονται must. Τα mules βρίσκονται στη δεύτερη κατηγορία.

Δηλαδή, αν κάτι έχουμε καταλάβει από τη μόδα των τελευταίων ετών, είναι ότι η γκαρνταρόμπα μας θέλουμε να περιλαμβάνει κομμάτια που είναι versatile. Που μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες. Που ακόμα κι αν θεωρούνται τάση, από το σχέδιό τους και μόνο, καταλαβαίνεις ότι είναι πολλά περισσότερα από ένα trend. Τα mules λοιπόν, είναι η επιτομή αυτού. Είναι η πιο διαχρονική «τάση» στα παπούτσια, όσο οξύμωρο κι αν ακούγεται αυτό. Ίσως γι’ αυτό, δυο χρόνια μετά αφού έκαναν την επάνοδό τους στις πασαρέλες, να μιλάμε ακόμα γι’ αυτά.

Τα mules είναι το ανοιξιάτικο item που θα απογειώσει κάθε σου εμφάνιση

Μετά από δυο χρόνια που αρκεστήκαμε στην άνεση των φλατ και αθλητικών παπουτσιών, τα mules έρχονται να μας υπενθυμίσουν την αβίαστη γοητεία που προσφέρουν τα πέδιλα στις εμφανίσεις μας. Το καλό με τα παπούτσια αυτά, είναι ότι μπορούν να συνδυάσουν και τα δυο. Δηλαδή, υπάρχουν και πιο άνετες επιλογές, μέσα από τα πιο άνετα στο περπάτημα, τακούνια. Φυσικά, υπάρχουν και τα πιο παραδοσιακά ψηλοτάκουνα που προσφέρουν το αβίαστο sexiness και glam που μπορεί να αναζητάς από τις εμφανίσεις σου.

Όποιο σχέδιο ή στιλ τακουνιού κι αν επιλέξεις, τα mules προσαρμόζονται στις ανάγκες σου. Αυτό οφείλεται στο design τους. Με ρίζες από τη μόδα των 00s, τα mules «υπακούν» στον μινιμαλισμό της μόδας της εποχής. Αυτό είναι που τα κάνει και τόσο εύκολα στο styling, άρα και πιο διαχρονικά απ’ όλες τις άλλες τάσεις με τις παχιές σόλες και τις πιο ιδιαίτερες λεπτομέρειες. Τα mules είναι «εύκολα», είναι άνετα και μπορούν να φορεθούν από το πρωί με το βράδυ. Δεν έχουν πολλά-πολλά και αυτή είναι η μαγεία τους.

Τα καλύτερα σχέδια για τη σεζόν

Προσωπικά, λοιπόν, δεν μπορώ να φανταστώ την γκαρνταρόμπα μου χωρίς αυτά. Ειδικά τώρα την άνοιξη, Σαν αντί-φαν των ψηλοτάκουνων που είμαι (ίσως γιατί δεν μπορώ να τα περπατήσω), τα mules είναι το ιδανικό style για εμένα. Και αυτό γιατί υπάρχουν τόσες επιλογές, τόσο στο design, όσο και στα τακούνια. Από τα block heels που είναι άνετα στο περπάτημα, μέχρι και τα κομψά kitten heels, υπάρχουν επιλογές. Αυτός νομίζω ότι είναι ένας ακόμη λόγος που έχουν κάνει τα mules από τα αγαπημένα των γυναικών. Και που συνεχίζουν να τα φοράνε μέχρι και σήμερα.

Γι’ αυτό και το σημερινό άρθρο είναι αφιερωμένο στα mules. Έκανα μια διαδικτυακή βόλτα στην αγορά και βρήκα τα πιο ωραία σχέδια για την άνοιξη. Πέδιλα που θα μπορείς να φοράς με τα ανοιξιάτικα φορέματά σου, με τα τζιν και τις φόρμες σου και με ό,τι άλλο θέλεις να τα φορέσεις.

Πέδιλο με πλέξη
PASSADENA.GR/

Πέδιλο με πλέξη

Guess
135€ 128,25 €
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Φλατ mules με αλυσίδα
.ASOS.COM

Φλατ mules με αλυσίδα

River Island
€48.99 €39.25
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ