CELEBRITIES

Ewan McGregor: Παντρεύτηκε ξανά και δεν το πήρε χαμπάρι κανείς

@2022 Brent N. Clarke/Invision/AP Images

Ήταν το 2017 που ο Ewan McGregor και η ελληνικής καταγωγής Eve Mavrakis επιβεβαίωσαν τον χωρισμός τους μετά από 22 χρόνια γάμου και την απόκτηση τριών παιδιών, της Clara, της Esther και της Anouk. Μαζί υιοθέτησαν και την 20 ετών σήμερα Jamyan McGregor. Το διαζύγιό τους οριστικοποιήθηκε τον Αύγουστο του 2020, αλλά ο Ewan McGregor δεν βάζει πλέον τικ στο κουτάκι «διαζευγμένος» στην οικογενειακή του κατάσταση. Ο Ewan McGregor παντρεύτηκε ξανά. Η νέα του σύζυγος, δεν είναι άλλη από τη Mary Elizabeth Winstead, την αλλοτινή «πέτρα του σκανδάλου» την εποχή του διαζυγίου του.

Ο Ewan McGregor και η συνάδελφος και σύντροφός του, Mary Elizabeth Winstead, παντρεύτηκαν το περασμένο σαββατοκύριακο (23-24 Απριλίου), σε μία αρκετά κλειστή τελετή. Σύμφωνα με το αμερικανικό People, το ζευγάρι που γνωρίστηκε το 2016 στα γυρίσματα της σειράς Fargo, αντάλλαξε όρκους αγάπης κι αφοσίωσης «μπροστά σε στενούς φίλους και συγγενείς».

Ewan McGregor Ο Ewan McGregor Και η Mary Elizabeth Winstead τον Μάρτιο του 2022. / @2022 Chris Pizzello/ AP Images
Ο Ewan McGregor Και η Mary Elizabeth Winstead τον Μάρτιο του 2022.

Έχουν περάσει αρκετά χρόνια πια από το 2017, όταν ο Ewan McGregor και η Eve Mavrakis «αναγκάστηκαν» να παραδεχτούν τον χωρισμό τους αφού η φημολογία για τη νέα σχέση του ηθοποιού ξεκίνησε και ο Ewan με τη Mary, εθεάθησαν να φιλιούνται στο Λονδίνο. Η φημολογία αποδείχτηκε αλήθεια και η νέα του σχέση, σχέση ζωής.

Ewan McGregor: O γάμος και η εγκυμοσύνη που έμειναν «κρυφά»

«Ήταν ένας κλειστός γάμος για την οικογένεια και τους στενούς τους φίλους. Έγινε σε εξωτερικό χώρο. Ήταν μία πολύ γλυκιά και χαρούμενη τελετή», είπε πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού στο περιοδικό. «Το μενού ήταν από τοπικά εστιατόρια. Είναι ένα πολύ χαριτωμένο ζευγάρι. Κρατούν χαμηλό προφίλ και αγαπούν να ζουν σε σύνδεση με τη φύση. Συχνά κάνουν περιπάτους και πάνε στην παραλία», πρόσθεσε το ίδιο πρόσωπο.

@2022 Chris Pizzello/ AP Images

Η ιστοσελίδα Page Six πριν από λίγος καιρό ανέφερε για τους Ewan McGregor και Mary Elizabeth Winstead πως είναι:«Πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Και το γεγονός ότι απέκτησαν το πρώτο τους παιδί μαζί, πέρυσι, δυνάμωσε τον δεσμό τους». Όπως και με τον γάμο τους, έτσι και με το παιδί που απέκτησαν, τον πρώτο γιο του Ewan McGregor και 5ο παιδί του συνολικά, οι δύο ηθοποιοί δεν είχαν ανακοινώσει πως η οικογένειά τους ετοιμάζεται να πληθύνει.

Την ανακοίνωση του ερχομού του μωρού τους στον κόσμο είχε κάνει η κόρη του, Ewan McGregor, Clara μέσω Instagram. Ο Laurie γεννήθηκε τον Ιούνιο του 2021. «Καλωσήρθες στον κόσμο μικρέ μου αδερφέ. Συγχαρητήρια στον μπαμπά και τη Mary. Αυτό είναι το πολυτιμότερο δώρο», είχε γράψει τότε η Clara.

Η δημόσια εξομολόγηση αγάπης

Ο Ewan McGregor είχε αναφερθεί δημόσια στη σύντροφο και τον γιο του, καθώς παραλάμβανε ένα Emmy Award τον Σεπτέμβριο του 2021. «Mary, σ’ αγαπώ τόσο πολύ. Θα πάρω αυτό το βραβείο σπίτι για να το δείξουμε στο αγοράκι μας, τον Laurie. Και στα όμορφα κορίτσια μου, που ξέρω ότι παρακολουθούν, την Clara, την Esther, την Jamyan και την Anouk, γεια σας κι εσάς. Σας ευχαριστώ πολύ όλους», είχε πει χαρακτηριστικά.

«Είχα πάρει διαζύγιο περίπου δύο χρόνια πριν, πράγμα που με φόβιζε κι ήταν τρελό για μένα γιατί ήμουν με τον ίδιο άνθρωπο από τα 18 μου χρόνια κι ήταν το μόνο που ήξερα. Ήταν πραγματικά μία νέα αρχή για μένα σαν ενήλικας στη ζωή μου. Ήταν ένα σημείο καμπής, το να είμαι ok με την αλλαγή, να αποδέχομαι ότι είναι κάτι καλό και ότι είναι εντάξει να μην ξέρεις πού θα σε βγάλει αυτή η αλλαγή», είχε δηλώσει για τη σχέση της με τον Ewan McGregor η Mary Elizabeth Winstead, σε συνέντευξή της στο Glamour UK.

Προς το παρόν αυτή η αλλαγή τον έφερε σε έναν ρομαντικό γάμο ενώπιον 60 καλεσμένων.