CELEBRITIES

Noor Alfallah: 5 πράγματα που δεν ξέρεις για την 28χρονη σύντροφο του Al Pacino

Instagram.com/nooralfallah

Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά, το λέμε κι επιμένουμε να το λέμε όταν οι σχέσεις αφορούν ενήλικες που συναινούν σε αυτή. Θα το ξαναπούμε, άλλη μία φορά, με αφορμή τη δημοσιοποίηση της νέας σχέσης του 81 ετών ηθοποιού Al Pacino με την 28 ετών Noor Alfallah. Ναι, καλά τις είδες τις ηλικίες, κι όσο παράταιρο κι αν σου φαίνεται, ο Al Pacino να έχει σχέση με μία γυναίκα 53 χρόνια μικρότερή του, το κάνει και το χαίρονται και οι δυο.

Όπως επιβεβαίωσε σε δημοσίευμά της η ιστοσελίδα Page Six, ο Al Pacino και η Noor Alfallah είναι ζευγάρι εδώ και αρκετό καιρό. Το νέο ζευγάρι του Hollywood απαθανατίστηκε σε ένα δείπνο με φίλους μετά τα εγκαίνια της νέας έκθεσης του ζωγράφου Julian Schnabel. Την «αποκάλυψη» έκανε μέσω του album που μοιράστηκε από τη βραδιά των εγκαινίων στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Jason Momoa.

Όπως αναφέρει πηγή από το περιβάλλον τους στην Page Six, ο Al Pacino και η 28χρονη έγιναν ζευγάρι κατά τη διάρκεια της πανδημίας. «Είναι ζευγάρι με τον Al εδώ και κάποιο καιρό και τα περνούν πολύ καλά. Η διαφορά ηλικίας δεν μοιάζει να είναι πρόβλημα, αν κι εκείνος είναι μεγαλύτερος σε ηλικία από τον πατέρα της», εξήγησε το ίδιο πρόσωπο.

Κι ακόμα κι αν ξέρεις τα πάντα για τον Al Pacino, σίγουρα υπάρχουν πολλά που δεν ξέρεις για τη Noor Alfallah. Το πρώτο από τα 5 πράγματα που ακολουθούν, το αποκάλυψε η ίδια πηγή στην Page Six.

Η Noor Alfallah προτιμά τις σχέσεις με πολύ μεγαλύτερούς της άνδρες

Σύμφωνα με το πρόσωπο που μίλησε στην Page Six, η Noor Alfallah, η 28χρονη «κυρίως κάνει σχέσεις με πολύ πλούσιος, ηλικιωμένους άνδρες». Όπως αναφέρει το δημοσίευμα κι επιβεβαιώνει η πηγή, η Noor Alfallah, υπήρξε ζευγάρι με τον 78 ετών Mick Jagger και τον 60χρονο δισεκατομμυριούχο, φιλάνθρωπο Nicolas Berggruen, ενώ αναφέρεται επίσης ότι έχει θεαθεί στους δρόμους του Los Angeles με τον 91 ετών Clint Eastwood, που, ωστόσο, είχε ξεκαθαρίσει ότι είναι οικογενειακός φίλος της.

«Δεν υπάρχει σχέση εδώ, δεν βγαίνουμε ραντεβού. Είμαστε οικογενειακοί φίλοι και η οικογένειά μου ήταν επίσης εκεί που βρισκόμασταν κι αυτό είναι όλο», είχε πει στη Daily Mail το 2019 για την κοινή της εμφάνιση με τον Clint Eastwood.

H πιο γνωστή από τις σχέσεις της Noor Alfallah, είναι αυτή με τον Mick Jagger που κράτησε από το 2017 μέχρι το 2018. Οι φήμες ήθελαν το πρώην ζευγάρι να έχει έρθει κοντά όταν ο Mick Jagger περίμενε το 8ο παιδί του να έρθει στον κόσμο, από την τότε σύντροφό του, Melanie Hamrick.

Έχει καταγωγή από το Κουβέιτ

H Noor Alfallah, σύμφωνα με την Page Six προέρχεται από μία ευκατάστατη οικογένεια κι έχει καταγωγή από το Κουβέιτ. Η ίδια, γεννήθηκε στο Κουβέιτ, αλλά μεγάλωσε στο Beverly Hills, μία από τις πιο πλούσιες περιοχές του Los Angeles και ανάμεσα στις ιδιότητες της είναι αυτή της κινηματογραφικής παραγωγού, της επιχειρηματία και της social media influencer.

«Κινείται στους κύκλους των πλούσιων jetsetters και προέρχεται από μία οικογένεια με περιουσία», σημείωσε το πρόσωπο που μίλησε στην Page Six.

H μητέρα της είναι Αμερικανίδα και ο πατέρας της από το Κουβέιτ και η Noor Alfallah έχει τουλάχιστον δύο μικρότερες αδερφές, τη Remi και τη Sophia.

Οι γονείς της Noor Alfallah την εποχή της γνωριμίας τους.

Η Noor Alfallah έχει πτυχία στον κινηματογράφο

Η Noor Alfallah έχει σπουδάσει στη σχολή κινηματογραφικών τεχνών στο University of Southern California και συνέχισε με μεταπτυχιακό στην Κινηματογραφική και Τηλεοπτική παραγωγή στο UCLA.

«Από όταν ήμουν 8 ετών το πάθος μου ήταν ο κινηματογράφος. Ονειρευόμουν τις σπουδές μου στο USC και το UCLA. Ήμουν επίσης τυχερή γιατί μεγάλωνα περιστοιχισμένη από μέντορες που με οδηγούσαν στο πώς να πορευτώ στη βιομηχανία», είχε πει η Noor Alfallah σε συνέντευξή της.

Η καριέρα της στη βιομηχανία της ψυχαγωγίας περιλαμβάνει παραγωγές ταινιών μικρού μήκους, όπως η La Petite Mort του 2019 και τηλεοπτικών μίνι σειρών, όπως η Brosa Nostra του 2018. Επιπλέον, σύμφωνα με τη σελίδα της στο IMDB ήταν αντιπρόεδρος στην εταιρία παραγωγής Lynda Obst, στη φιλμογραφία της οποίας ανήκουν οι ταινίες Interstellar και How to Lose A Guy in 10 Days.

Το άλλο της πάθος είναι η φυσική της κατάσταση

Η Noor Alfallah λάτρευε από παιδί όχι μόνο τον κινηματογράφο, αλλά και τα αθλήματα. «Ήμουν στην ομάδα του τένις και του μπάσκετ στο Λύκειο. Παίζω ακόμα τένις κάθε σαββατοκύριακο. Αυτό που κάνω ως ρουτίνα άσκησης, είναι Pilates 2-3 φορές την εβδομάδα. Αγαπώ το Pilates γιατί με βοηθά με τη στάση του σώματος και την ευλυγισία μου. Επίσης πάω στο γυμναστήριο για cardio και ασκήσεις με ελαφριά βάρη και πολλές επαναλήψεις», σημείωνε μιλώντας στο womenfitness.net.

Η Noor Alfallah, περπατά επίσης 10.000 βήματα καθημερινά και σιχαίνεται να στερείται το φαγητό που της αρέσει. «Προσπαθώ να τρώω ό,τι θέλω, αλλά με μέτρο», εξηγούσε.

Η συνεργασία με την αδερφή της

Αν μπει κανείς στον λογαριασμό της Noor Alfallah στο Instagram θα διαπιστώσει με την πρώτη ματιά, ότι λατρεύει τις δύο αδερφές της, Remi και Sophia. Με την πρώτη μοιράζονται και το ίδιο πεδίο επαγγελματικών ενδιαφερόντων, καθώς η Remi εργάζεται επίσης στην βιομηχανία της διασκέδασης. Έχει εργαστεί ως βοηθός του επικεφαλής της εκπομπής Saturday Night Live, Lorne Michaels, ενώ συχνά πυκνά συνεργάζεται και με την μεγαλύτερη αδερφή της.

Οι αδερφές Alfallah έχουν συνεργαστεί στην παραγωγή της τηλεοπτικής σειράς Bosa Nostra, ενώ είχαν υπογράψει συμφωνία να εργαστούν ως παραγωγοί μαζί με την Imagine Entertainment τον Σεπτέμβριο του 2021, σύμφωνα με δημοσίευμα του Deadline.