PUBLI

To «The Meet Market: Easter Edition» έρχεται στην Τεχνόπολη

Το Meet Market, η ζωντανή πλατφόρμα συνάντησης της δημιουργικής Αθήνας, υποδέχεται την δική του Άνοιξη στις 16 & 17 Απριλίου στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων.

H πασχαλινή εκδοχή του The Meet Market

Το παρών θα δώσουν πάνω από 120 ελληνικά brands, εκ των οποίων 25 θα συμμετέχουν για πρώτη φορά, παρουσιάζοντας τις φρέσκες ιδέες τους μέσα από την αγαπημένη μας μετακινούμενη αγορά, που συνεχώς μεταβάλλεται, εξελίσσεται και μεγαλώνει.

Καλοσχεδιασμένα ρούχα και αξεσουάρ με την υπογραφή νέων σχεδιαστών. Aντικείμενα τέχνης και διακόσμησης με άποψη. Mοναδικά χειροποίητα κοσμήματα. Παραδοσιακά τρόφιμα παραγωγών της ελληνικής υπαίθρου. Eco living προϊόντα και πολλά ακόμα θα γεμίσουν την “Κεντρική Αυλή”, το “Προαύλιο Μηχανουργείου” και το κτίριο “Μηχανουργείο” της Τεχνόπολης.

Και για να μπεις λίγο στο κλίμα σκέψου ένα διήμερο με non stop dj sets, δωρεάν εκπαιδευτικά παιχνίδια και Easter Egg Hunt για τους μικρούς επισκέπτες. Street food λιχουδιές και κοκτέιλ και δώρα για όλους: Θα μπορείς να πάρεις μέρος στην κλήρωση του Meet Market για 2 καλάθια γεμάτα δώρα από όλους τους εκθέτες για 2 τυχερούς!

Έχουν περάσει 2 χρόνια από το τελευταίο πασχαλινό Meet Market και ανυπομονούμε για την ώρα που θα συναντηθούμε, θα ψωνίσουμε, θα περπατήσουμε, θα φάμε και θα πιούμε ξανά κάτω από τις κόκκινες καμινάδες. Aυτό είναι το Meet-ing που δεν πρέπει να χάσεις και θα είναι γιορτή!

Ετοιμάσου για το «The Meet Market: Easter Edition» στην Τεχνόπολη

TheMeetMarket: Μια διήμερη πασχαλινή γιορτή καινοτομίας και πρωτοπορίας

Μία νομαδική αγορά από τοπικά προϊόντα, φρέσκιες ιδέες, φιλικό κοινό και συμμετέχοντες. Ένα οπτικο-ακουστικό παζλ από:  Xειροποίητα ρούχα ανεξάρτητων σχεδιαστών, αξεσουάρ, αντικείμενα τέχνης. Bιολογικά προϊόντα, είδη σπιτιού, νόστιμες λιχουδιές. Sυλλεκτικά vintage & retro προϊόντα, βινύλια, διαδραστικά παιχνίδια, δώρα, DJ sets και θετική ενέργεια!

Info:

Το The Meet Market: Easter Edition θα πραγματοποιηθεί ακολουθώντας τα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας της COVID-19, όπως αυτά θα ανακοινώνονται. Κατά την είσοδο στην Τεχνόπολη θα χρειαστεί να έχεις μαζί σου το Πιστοποιητικό Εμβολιασμού ή Πιστοποιητικό Νόσησης ή Rapid Test Αρνητικού αποτελέσματος. Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να ενημερώνεστε από το site και τα social media του Μeet Market.

Πρόσβαση:

Μετρό: Σταθμός «Κεραμεικός», Τρόλεï: No. 21 (από Ομόνοια), Στάση «Φωταέριο», Λεωφορεία: 035, 049, 227, 815, 838, 914, Β18, Γ18, Στάση «Φωταέριο»