CELEBRITY BEAUTY

To χτένισμα της Elsa Hosk στο Vanity Fair Oscar Party, ήταν εμπνευσμένο από δύο iconic hairstyles των 90s

ⓒ 2022 Evan Agostini/Invision/AP IMAGES

Στο Vanity Fair Oscar Party που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 27 Μαρτίου η Elsa Hosk έκανε όπως πάντα μια εντυπωσιακή εμφάνιση. Χωρίς να ξεφεύγει από την αισθητική της, επέλεξε ένα λευκό cut out σύνολο με μάξι φούστα και crop top και ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με statement κοσμήματα. Το χτένισμα που έκανε όμως, ήταν ακόμη πιο εντυπωσιακό.

Τι συμβαίνει όταν συνδυάζεις δύο χτενίσματα που έγιναν σήμα κατατεθέν των 90s; Η απάντηση βρίσκεται στο χτένισμα της Elsa Hosk. Το μοντέλο ανέτρεξε συγκεκριμένα στα 90s beauty looks των Pamela Anderson και Claudia Schiffer και αναδημιούργησε ένα σύγχρονο χτένισμα με τη βοήθεια του hair stylist, Ruslan Nureev. Ο Nureev έπιασε ψηλά τα ξανθά μαλλιά της Hosk, δίνοντας τον απαραίτητο όγκο στο πάνω μέρος (η αναφορά στην Anderson). Στη συνέχεια χώρισε τις αφέλειες δεξιά και αριστερά δημιουργώντας το εφέ των curtain bangs όπως συνήθιζε να πιάνει τα μαλλιά της η Claudia Schiffer.

Λίγες ημέρες μετά τα βραβεία Όσκαρ το μοντέλο μοιράστηκε στα stories φωτογραφίες του moodboard της και στη συνέχεια το δικό της χτένισμα. Ένα χτένισμα που διατηρεί τη νοσταλγία των 90s, αλλά έχει πιο σύγχρονα στοιχεία. Σε συνδυασμό με το μακιγιάζ της σε neutral αποχρώσεις, μπορούμε να πούμε πως πέτυχε το τέλειο αποτέλεσμα. Αν σου αρέσουν τα statement χτενίσματα, τότε προτείνουμε να το δοκιμάσεις.

Τα iconic χτενίσματα των Anderson και Schiffer στα 90s

Η έμπνευση

instagram.com/hoskelsa/

Elsa Hosk instagram.com/hoskelsa/

Το χτένισμα της Elsa Hosk στο Vanity Fair Oscar Party