CELEBRITIES

Σία Κοσιώνη: Η τρυφερή δημοσίευση για τα γενέθλια του Κώστα Μπακογιάννη

Papadakis Press/Βαγγέλης Γκικόπουλος

Τα γενέθλιά του ειχε ο Κώστας Μπακογιάννης την Τετάρτη 16 Μαρτίου. Ο Δήμαρχος Αθηναίων έγινε 44 ετών και το γιόρτασε με μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ευχαριστώντας τους followers για τις ευχές τους. Ανάμεσα σε όσους του ευχήθηκαν δημόσια για τα γενέθλιά του, ήταν και η σύζυγός του, Σία Κοσιώνη.

«44 λοιπόν! Ένα τεράστιο ευχαριστώ για τις ευχές σας! Να είμαστε καλά!», έγραψε ο Κώστας Μπακογιάννης στην ανάρτηση του για τα γενέθλιά του. Την συγκεκριμένη ανάρτηση αναδημοσίευσε σε Instagram Story της η Σία Κοσιώνη θέλοντας να εκφράσει δημόσια την αγάπη της για τον σύζυγό της. Η anchorwoman του ΣΚΑΪ, συνόδευσε τη φωτογραφία του με μία μεγάλη κόκκινη καρδιά και την ευχή «Χαρούμενα γενέθλια».

Σία Κοσιώνη Instagram.com/siakossioni

Η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης παντρεύτηκαν το καλοκαίρι του 2017 στο Καρπενήσι και λίγους μήνες αργότερα υποδέχτηκαν στον κόσμο τον γιο τους, Δήμο.

«Αισθάνομαι πολύ ήρεμη και σίγουρη για τη σχέση μας», είχε πει πριν λίγο καιρό στην εκπομπή της ΕΡΤ Προσωπικά η Σία Κοσιώνη. «Ισχύει ότι έχουμε λίγο χρόνο για εμάς, αυτό συμβαίνει όμως στα περισσότερα ζευγάρια. Σε εμάς ίσως είναι λίγο χειρότερο. Εγώ κάθομαι τα σαββατοκύριακα, ο Κώστας δουλεύει», συμπλήρωνε.

«Τον καταλαβαίνω όμως. Δεν έχω καλύτερο από το να πάμε κάπου οι δυο μας ένα βράδυ. Το να είμαστε οι δυο μας με χορταίνει όσο τίποτα. Είναι ποιοτικός ο χρόνος που περνάμε και αυτό για μένα είναι σημαντικό», πρόσθετε στην ίδια συνέντευξή της η Σία Κοσιώνη.

Η Σία Κοσιώνη στο πρόσωπο του Κώστα Μπακογιάννη έχει βρει όλα όσα την κάνουν να αισθάνεται καλά, αισιόδοξη και ήρεμη για την κοινή τους ζωή. Άλλωστε όπως είχε πει και η ίδια, στα δικά της μάτια, ο Κώστας Μπακογιάννης είναι «απίστευτος».

«Είναι απίστευτος ο Κώστας, είναι ο άνθρωπος που βλέπω και μου φτιάχνει τη διάθεση. Ήταν αυτό που με τράβηξε κοντά του, να είμαι πλάι του. Αυτό το “όλα θα πάνε καλά”. Αυτή η αισιοδοξία του, η ηρεμία του, το χαμόγελό του, ότι μπορεί να γειώνει λίγο τις καταστάσεις και ταυτόχρονα να είναι ο άνθρωπος στον οποίο μπορείς να στηρίζεσαι για τα πάντα. Έχει ελαττώματα, αλλά για μένα είναι τέλειος», τόνιζε μιλώντας στην Έλενα Κατρίτση.

Και τα γενέθλιά του, της έδωσαν άλλη μία ευκαιρία να εκφράσει ξανά αυτή την αγάπη δημοσίως.