CELEBRITIES

Ο Elon Musk απέκτησε «μυστικά» μία κόρη με την Grimes και της έδωσε ακόμα ένα όνομα – γλωσσοδέτη

@2022 Charles Sykes/Invision/AP, File/ AP Images

Ο Elon Musk και η Grimes όχι απλά επανασυνδέθηκαν (περίπου) μετά τον χωρισμό τους, αλλά απέκτησαν το δεύτερο παιδί τους και κανείς μας δεν πήρε χαμπάρι. Η τραγουδίστρια σύντροφος του μεγιστάνα του χώρου της τεχνολογίας, αναγκάστηκε να αποκαλύψει το γεγονός ότι εκείνη κι ο Elon Musk απέκτησαν ένα κοριτσάκι, κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της για το Vanity Fair, καθώς η κόρη της ακούστηκε να κλαίει γοερά από το δωμάτιό της.

«Έχει κάποιους κολικούς», είπε στον δημοσιογράφο του Vanity Fair η Grimes, αποκαλύπτοντας παράλληλα ότι ο γιος του ζευγαριού, με το παράξενο όνομα X Æ A-12, ήταν εκείνη την ώρα με τον Elon Musk. «Δεν ξέρω. Δεν ξέρω τι σκεφτόμουν», σημείωσε η Grimes για το λόγο που μέχρι τότε είχε κρύψει την ύπαρξη του δεύτερου μωρού της από τον κόσμο.

Αν αναρωτιέσαι ακόμα πως προφέρεται το όνομα του πρώτου παιδιού που απέκτησαν η Grimes με τον Elon Musk, ο δημοσιογράφος του Vanity Fair σου λύνει την απορία, αφού γράφει πως η μητέρα του το προφέρει “X A.I. Archangel” ή για συντομία X. Και μόλις μάθεις το όνομα που το εκκεντρικό ζευγάρι έδωσε στην κόρη του, θα καταλάβεις γιατί εκείνη την αποκαλούν Y για χάρη συντομίας.

Όπως είπε στη συνέντευξή της η 34χρονη τραγουδίστρια, το όνομα της κόρης που απέκτησε είναι Exa Dark Sideræl. Καλύτερο από το πρώτο που έμοιαζε απλά με τυπογραφικό λάθος, αλλά δεν το λες κι ένα όνομα που θα φωνάζει εύκολα η Grimes ή ο Elon Musk για να βγει το κοριτσάκι τους στα ρηχά όταν πάνε όλοι μαζί στη θάλασσα.

Η Y γεννήθηκε τον Δεκέμβριο του 2021 μέσω παρένθετης μητέρας, λίγους μήνες μετά τον χωρισμό του ζευγαριού μετά από 3 χρόνια σχέσης. Τώρα ο Elon Musk και η Grimes έχουν επανασυνδεθεί.

H Grimes μιλά για την ιδιαίτερη σχέση της με τον μεγιστάνα της τεχνολογίας

«Θα τον αποκαλούσα μάλλον σύντροφό μου, αλλά είμαστε πολύ ρευστοί ως προς αυτό. Ζούμε σε διαφορετικά σπίτια. Είμαστε οι καλύτεροι φίλοι. Βλεπόμαστε όλη την ώρα. Έχουμε απλά τη δικιά μας κατάσταση και δεν περιμένω οι άλλοι να την κατανοήσουν», είπε η Grimes. Να ήταν μόνο αυτό που δεν γίνεται κατανοητό βρε Grimes μου από τη ζωή του Elon Musk; Εδώ δεν καταλαβαίνουμε καν τα ονόματα των παιδιών σας.

«Περνάμε την καλύτερη περίοδο μας ως τώρα. Χρειαζόμαστε να είμαστε ελεύθεροι», πρόσθεσε για το πως ο διαφορετικός τρόπος που ζουν τη σχέση τους, έχει οδηγήσει το ζευγάρι στην ευτυχία.

Όσο για το κεφάλαιο παιδιά, αυτό δεν έχει κλείσει για το ζευγάρι. Όπως είπε η Grimes, εκείνη κι ο Elon Musk πάντα ήθελαν να δημιουργήσουν μαζί «μία οικογένεια με τρία τουλάχιστον ή τέσσερα παιδιά».

Ο Elon Musk έχει 7 παιδιά αλλά θέλει ακόμα περισσότερα

Η Y είναι η πρώτη κόρη του Elon Musk και το 7ο παιδί του. Ο 50χρονος δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας, έχει αποκτήσει 5 γιους (με πολύ φυσιολογικά ονόματα) από τον γάμο του με τη συγγραφέα Justine Wilson: τους 17 ετών δίδυμους Griffin και Xavier και τους 16 ετών τρίδυμους Damian, Saxon και Kai. Στη συνέχεια ήρθε ο γιος του με την Grimes και η είσοδος της κόρης του να πληθύνει κι άλλο την πολυμελή οικογένεια.

Ο επιχειρηματίας είχε επίσης παντρευτεί την ηθοποιό Talulah Riley και μάλιστα δύο φορές (μία το 2010 και μία το 2013) αλλά δεν απέκτησαν παιδιά μαζί. Μέχρι και τα τέλη Φεβρουαρίου υπήρχαν φήμες ότι ο Elon Musk είναι ζευγάρι με την ηθοποιό, σκηνοθέτη και σεναριογράφο Natasha Bassett, αλλά να που ο μεγιστάνας ήταν όλο το τελευταίο διάστημα και πάλι μαζί (περίπου δηλαδή, είναι ρευστά τα πράγματα) με τη Grimes.