CELEBRITIES

Alina Kabaeva: 5 πράγματα που δεν ξέρεις για τη φημολογούμενη ερωμένη του Putin

Ο Vladimir Putin και η Alina Kabaeva σε επίσημο δείπνο στο Κρεμλίνο το 2004. @2022 ITAR-TASS, Presidential Press Service, File/ AP Images

Τη στιγμή που ο πόλεμος συνεχίζει να μαίνεται στην Ουκρανία κι η Ρωσία δεν κάνει πίσω στην ειδική στρατιωτική επιχείρηση» που ανακοίνωσε ο πρόεδρος της χώρας Vladimir Putin στις 24 Φεβρουαρίου, η Page Six δημοσίευσε ένα άρθρο που σύντομα έκανε τον γύρο του κόσμου. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η φημολογούμενη ερωμένη του Vladimir Putin, Alina Kabaeva, κρύβεται όσο ο πόλεμος συνεχίζεται «σε ένα πολύ απομονωμένο και πολύ ασφαλές σαλε στην Ελβετία, τουλάχιστον για τώρα», όπως αποκάλυψε πηγή στην Page Six.

Η ίδια πηγή αποκάλυψε ακόμα περισσότερα για την Alina Kabaeva και τη σχέση της με τον Vladimir Putin στην Page Six. Η σχέση τους μοιάζει να είναι «κοινή γνώση» όλων παρόλο που ο Ρώσος πρόεδρος και η Ολυμπιονίκης της ρυθμικής γυμναστικής δεν την έχουν επιβεβαίωσει ποτέ επίσημα. Αυτά είναι 5 πράγματα που μάθαμε για την Alina Kabaeva και που ίσως δεν γνωρίζεις κι εσύ.

Οι φήμες για τα 4 παιδιά της με τον Putin

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα η Alina Kabaeva έχει αποκτήσει 4 παιδιά με τον Vladimir Putin. Το φημολογούμενο ζευγάρι φέρεται να απέκτησε δίδυμες κόρες τον Φεβρουάριο του 2015. Τα κορίτσια γεννήθηκαν κοντά στο Lugano της Ελβετίας, ενώ πιστεύεται ότι έχουν αποκτήσει και δύο δίδυμα αγόρια που γεννήθηκαν το 2019 στη Μόσχα.

«Η Alina έχει δύο μικρά αγόρια και δίδυμα κορίτσια με τον Putin, τα οποία γεννήθηκαν στην Ελβετία. Όλα τα παιδιά έχουν ελβετικά διαβατήρια και φαντάζομαι κι εκείνη επίσης», ανέφερε η ίδια πηγή στην Page Six.

Η πιο ευλύγιστη γυναίκα της Ρωσίας

Η Alina Kabaeva είναι 38 ετών και έχει υπάρξει Ολυμπιονίκης της ρυθμικής γυμναστικής. Ξεκίνησε να προπονείται σε ηλικία 3 ετών ενώ κέρδισε το πρώτο της Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα σε ηλικία 15 ετών στην Πορτογαλία. Τότε ήταν το νεότερο μέλος της ρωσικής αποστολής στο πρωτάθλημα. Ένα ακόμα Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ήρθε το 1999 ενώ το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Osaka ακολούθησε.

Η Alina Kabaeva είναι μία από τις πιο διακεκριμένες αθλήτριες της ρυθμικής γυμναστικής έχοντας στο ενεργητικό της, 2 Ολυμπιακά μετάλλια, 14 μετάλλια παγκοσμίων πρωταθλητώμάτων και 21 μετάλλια ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Ο ρωσικός Τύπος τής είχε αποδώσει τον χαρακτηρισμό «η πιο ευλύγιστη γυναίκα της Ρωσίας», ενώ η καριέρα της που ολοκληρώθηκε οριστικά το 2007 σημαδεύτηκε και από ένα σκάνδαλο doping το 2001 που την κράτησε μακριά από το άθλημα για δύο χρόνια.

Η Alina Kabaeva και η καριέρα της στην πολιτική

Η Alina Kabaeva παράλληλα με τα τελευταία της χρόνια στον αθλητισμό, ξεκίνησε και την καριέρα της στην πολιτική. Έγινε μέλος της Δημοσίου Συμβουλίου της Ρωσίας το 2005 και από το 2008 έγινε η πρόεδρος του στον τομέα National Media Group. Επιπλέον μπήκε στη ρωσική Βουλή το 2014 και κατά τη διάρκεια της θητείας της ψήφισε αρκετά αμφιλεγόμενα νομοσχέδια.

Alina Kabaeva Στιγμιότυπο από την πολιτική καριέρα της. / @2022 Mikhail Metzel/ AP Images
Στιγμιότυπο από την πολιτική καριέρα της.

Μεταξύ άλλων ψήφισε τον νόμο Anti-Magnitsky που απαγόρευε την υιοθεσία ορφανών παιδιών από τη Ρωσία στις ΗΠΑ, αλλά και τον νόμο για τη «ρωσική gay προπαγάνδα», που έκανε την «προπαγάνδα μη παραδοσιακών σχέσεων» μεταξύ ανηλίκων, ποινικό αδίκημα, όπως αναφέρει το nationalword σε δημοσίευσή του.

Είναι η Alina Kabaeva ζευγάρι με τον Vladimir Putin;

Οι φήμες για τη σχέση τους ξεκίνησαν πριν από χρόνια με την Alina Kabaeva να αποκαλείται από τον Τύπο «Η πρώτη ερωμένη της Ρωσίας» ή «η μυστική πρώτη κυρία». Εκείνη δημοσίως έχει διαψεύσει τις φήμες, αλλά αυτές επέμειναν.

Το 2008 δημοσίευμα της Moskovsky Korrespondent ήθελε τον Putin να χωρίζει με τη σύζυγό του, Lyudmila Shkrebneva, για να παντρευτεί την Kabaeva, ωστόσο, το Κρεμλίνο αρνήθηκε τις φήμες και η εφημερίδα έκλεισε.

Alina Kabaeva Putin Ο Vladimir Putin και η σύζυγός του Lyudmila το 2008. / @2022 Mikhail Metzel/AP Images
Ο Vladimir Putin και η σύζυγός του Lyudmila το 2008.

Τα δημοσίευματα συνεχίζονταν, ενώ η Kabaeva συνέχισε να αρνείται τόσο τις φήμες για σχέση της με τον Ρώσο πρόεδρο όσο και για τα παιδιά που υποτίθεται ότι έχουν αποκτήσει μαζί.

Το διαζύγιο του Putin οριστικοποιήθηκε το 2016 και η Alina Kabaeva εθεάθη τότε κι έναν χρόνο αργότερα να φορά βέρα στο δεξί. Ωστόσο, συνέχιζε να αρνείται τις φήμες. Το ίδιο έκανε και το Κρεμλίνο.

«Είχα πάντα ένα αρνητικό αίσθημα για τους ανθρώπους που χώνουν τη μύτη τους και τις ερωτικές τους φαντασιώσεις στις ζωές των άλλων», είχε πει ο Vladimir Putin μία από τις φορές που είχε ερωτηθεί για την Kabaeva.

Ο προηγούμενος αρραβώνας της

Σύμφωνα με τον ξένο Τύπο, η Alina Kabaeva είχε φτάσει κοντά στον γάμο στο παρελθόν. Είχα μάλιστα αρραβωνιαστεί με έναν αστυνομικό, τον David Museliani, ωστόσο χώρισαν το 2005.

H Alina Kabaeva κάνει σπάνιες, δημόσιες εμφανίσεις πράγμα που πυροδοτεί ακόμα περισσότερο τις φήμες για την προσωπική της ζωή και τη σχέση της με τον Vladimir Putin.

Ο τελευταίος ίσως να έχει παιδιά μαζί της, ίσως κι όχι. Το μόνο βέβαιο είναι ότι έχει αποκτήσει δύο κόρες, την 36 ετών Maria και την 35 ετών Katerina, από την πρώην σύζυγό του. Κι όπως κάνει με τη δική του ιδιωτική ζωή, έχει φροντίσει και οι ζωές των κορών του να παραμένουν προστατευμένες από τα media.