BEEN THERE DONE THAT

Πόλεμος στην εποχή του TikTok, άγια σίριαλ, ράπερ VS cartoon, το pedi του Μαυρίκιου. Covid who?

Ο πόλεμος μας βρήκε απροετοίμαστους. Το βλέπαμε να έρχεται, αλλά δεν περιμέναμε τελικά να γίνει. Έγινε. Ο Putin με ένα ανατριχιαστικό διάγγελμα μπήκε στην Ουκρανία ως “ειρηνευτική αποστολή”. Τελικά έφτασε να πολιορκεί το Κίεβο. Ο πρόεδρος της Ουκρανίας απάντησε με επιστράτευση και όπλα στους πολίτες. Κανείς δεν ξέρει ακριβώς πότε και πως θα τελειώσει. Ξέρουμε όλοι ότι είναι ανατριχιαστικό και απαίσιο.

Άκου το Podcast:

*Βρες και κάνε subscribe στο Podcast της Μίνας Μπιράκου στο Ladylike.gr στο Spotify.

Ή όχι όλοι. Έχουμε και μερικούς που θεωρούν ότι ο Putin είναι έξυπνος και δυνατός ηγέτης. Όπως -φυσικά- ο Donald Trump. Και τα minions του, όπως ο παρουσιαστής του Fox News, Τucker Carlson.

Οι Ευρωπαίοι και οι Αμερικανοί ανακοινώνουν κυρώσεις (που βέβαια θα έχουν αντίκτυπο και πάνω τους).

Οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο -και στη Ρωσία- κάνουν πορείες και διαμαρτύρονται έντονα.

Και οι ανατριχιαστικές εικόνες των πολιτών που αποχαιρετούν τα παιδιά τους, στέκονται τραυματισμένοι μπροστά από τα γκρεμισμένα σπίτια τους, μαζεύονται στα καταφύγια μας στοιχειώνουν για πάντα.

Ο Μάνος Χωριανόπουλος, διευθυντής του news247, ήρθε και μας ενημέρωσε για όλες τις εξελίξεις και τους ιστορικούς συσχετισμούς και τη σημασία των κυρώσεων.

Το news247 έχει διαρκή και πάντα έγκυρη κάλυψη των γεγονότων. Διάβασε ειδικούς, γνώμες και όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι.

Είχαμε όμως και τα εσωτερικά μας beef.

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος μίλησε για αστική αυτοπεποίθηση και κακούς συμβούλους του Αλέξη Τσίπρα. Δεν πήγε πολύ καλά.

Ο Πέτρος Τατσόπουλος δεν βλέπει Άγιο Παΐσιο (αντίθετα από όσο φαίνεται με ένα τεράστιο ποσοστό τηλεθεατών). Ο Σταμάτης Γονίδης εκνευρίζεται.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου πέρασε καμιά εβδομάδα στα κανάλια να ετοιμάζεται για τον (με 300 καλεσμένους) αρραβώνα του. Και μετά τσακώθηκαν τα κανάλια. Ποιος είναι όμως ο Μαυρίκιος Μαυρικίου; Και ποιος φταίει που είδαμε σε live σύνδεση τα πάντα;

Ο Kanye West τα έβαλε με την Πέππα το γουρουνάκι. Έχεις απορίες. Έχουμε την απάντηση.

H Βασίλισσα Ελισάβετ κόλλησε κορονοϊό. Μερικοί βέβαια πιστεύουν ότι δεν κόλλησε τίποτα γιατί απλώς δεν είναι ζωντανή.

Δες το Severance στο Apple TV. Drama, murder, sci fi.

Πήγαινε στο Ολυμπιακό Μουσείο στο Golden Hall και δες τη μικτής πραγματικότητας έκθεση Αρχαία Ολυμπία: Κοινός Τόπος. Θα φορέσεις γυαλιά Hololens και θα περιηγηθείς στην Αρχαία Ολυμπία όπως ήταν στην ακμή της πριν 2000 χρόνια. Η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να είναι η κακιά στις δυστοπικές ταινίες, αλλά έχει πάει τον πολιτισμό σε άλλο επίπεδο.

Έλα να πάθουμε μαζί το κόλλημα που έχω πάθει εδώ και λίγες μέρες. Άκου αυτό στο repeat.

*Ακολούθησε τη Μίνα Μπιράκου σε Twitter,  Facebook και Instagram.