BEAUTY SHOPPING

Be Your Own Valentine: 12 beauty δώρα-όνειρο γιατί πάνω απ’ όλα love yourself

Ξεκινάω με τη διαπίστωση ότι δεν είναι υποχρεωτικό να γιορτάσει κανείς του Αγίου Βαλεντίνου. Υπάρχει συγκεκριμένη ημερομηνία για να γιορτάσει κανείς τον έρωτα; Συγκεκριμένος τρόπος να εκφράσει κανείς την αγάπη του ανάλογα με το relationship status στο Facebook; Από την άλλη, βέβαια, πόσοι δείχνουμε έμπρακτα την αγάπη καθημερινά στον άνθρωπό μας; Και το βασικότερο, πώς μπορεί κανείς να καταλάβει το νόημα της αγάπης αν δεν αγαπά τον ίδιο του τον εαυτό;

Κι όσο φιλοσοφίες ή φλύαρες παρενθέσεις της νέας εποχής μας ακούγονται, τα self-love και self-care (αυτο-αγάπη και αυτο- φροντίδα αντίστοιχα) δεν έχουν να κάνουν με τις selfies, την εμμονή στα social media, την απόκτηση αγαθών αποκλειστικά, αλλά με το χρόνο που αφιερώνεις σ’ εσένα, όπως και αν μεταφράζεται αυτό στη ζωή και την καθημερινότητα κάποιου (skincare, διαβάζω το αγαπημένο μου βιβλίο, ακούω μουσική κλπ).

Κάπως έτσι, η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου μπορεί να λειτουργήσει ως ένα self-reminder να ξεκινήσεις να κάνεις περισσότερο pampering στον εαυτό σου. Ο παρακάτω οδηγός με beauty δώρα ίσως σε βοηθήσει!

Και μην ξεχνάς: Η αγάπη προς τον εαυτό μας συνδέεται με μια υγιή αίσθηση αυτοεκτίμησης και αυτοαποδοχής. Love Yourself!

Πάτα play και σκρόλαρε ελεύθερα

Lancôme Love Calendar
ATTICADPS.GR

Lancôme Love Calendar

Αν δηλώνεις έτοιμη να ξεκινήσεις την αντίστροφη μέτρηση για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, το Love Calendar της Lancôme είναι το τέλειο δώρο. Ένα μαγικό κατακόκκινο κουτί που θα σε βάλει αμέσως σε άκρως ρομαντική διάθεση, γεμάτο με 14 εμβληματικά, πολυαγαπημένα προϊόντα- δώρα-έκπληξη περιποίησης, μακιγιάζ & αρώματος της Lancôme.
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Diptyque Roses Scented Candle
ATTICADPS.GR

Diptyque Roses Scented Candle

Η οσφρητική συνέχεια του Eau Rose eau de parfum, είναι το κερί Roses. Φρέσκο, με έντονες νότες από τριανταφυλλιές και την περίοδο που τα λουλούδια ανθίζουν, ο καιρός γίνεται πιο γλυκός και η ευτυχία και ζωντάνια πρωταγωνιστούν.
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Dior  3 Couleurs Tri(O)blique Mineral Glow Limited Edition Eye Makeup Palette (Mineral Rose)
ATTICADPS.GR

Dior 3 Couleurs Tri(O)blique Mineral Glow Limited Edition Eye Makeup Palette (Mineral Rose)

Εμπνευσμένη από το Dior Oblique μοτίβο του Οίκου, αυτές οι 3 σκιές ματιών, χαραγμένες με το μανιφέστο Mineral Glow, δημιουργούν αρμονικούς συνδυασμούς ροζ αποχρώσεων (παίζει με τις αποχρώσεις μιας σατινέ σκούρας ροζ απόχρωσης, που περιβάλλεται από μια έντονη μεταλλική ροζ και μια ιριδίζουσα ρόδινη απόχρωση) για πανέμορφο μακιγιάζ ματιών καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν. Με εξαιρετικά χρωστικές υφές και μεταλλικό, σατινέ ή γκλίτερ αποτέλεσμα, μπορεί κανείς να κάνει άπειρους συνδυασμούς.
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
L'Oreal Paris Paradise Mascara Valentine's Collection
HONDOS CENTER

L'Oreal Paris Paradise Mascara Valentine's Collection

Take your lashes to paradise!Η αγαπημένη μάσκαρα της L'Oreal Paris «ντύνεται» στα χρώματα του Αγίου Βαλεντίνου και γίνεται το πιο «ρομαντικό» καλλυντικό στο νεσέρ σου. Βέβαια, το απαλό βουρτσάκι και η κρεμώδης φόρμουλά της εμπλουτισμένη με καστορέλαιο που περιποιείται τις βλεφαρίδες, παραμένουν σταθερές αξίες.
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
La Mer The Luxe Lip Moisture Collection
ATTICADPS.GR

La Mer The Luxe Lip Moisture Collection

3 αγαπημένα προϊόντα της La Mer ιδανικά για δώρο - που μπορείς να έχεις μαζί σου οπουδήποτε. Δύο πολυτελή προϊόντα για τα χείλη – The Lip Volumizer και The Lip Balm – συν μια mini The Moisturizing Soft Cream συνθέτουν αυτή την ιδανική συλλογή on-the-go για απαλή επιδερμίδα και γοητευτικά χείλη.
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
1821940.0.jpg
HEAVEN ON EARTH

Augustinus Bader The Duo Pack

Ο καθηγητής Augustinus Bader, δημιούργησε αυτές τις ενυδατικές κρέμες για όλους τους τύπους δέρματος προκειμένου να μειώσει ορατά τις ζημιές που προκαλούνται από τους περιβαλλοντικούς στρεσογόνους παράγοντες και να αποκαταστήσει τη λάμψη του δέρματος. Σ΄αυτό το set θα βρει κανείς την iconic, The Cream, μια εξαιρετικά ανάλαφρη, άμεσα ενυδατική κρέμα που βοηθά στην αναδόμηση της επιδερμίδας και στην αναπλήρωση της υγρασίας της και τη The Rich Cream, μια εξαιρετικά συμπυκνωμένη, βαθιάς ενυδάτωσης κρέμα που βοηθά στην καταπολέμηση της ξηρότητας το βράδυ και σε κρύες ή δύσκολες καιρικές συνθήκες.
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
For Her Musc Noir Eau De Parfum Set
HONDOSCENTER.COM

For Her Musc Noir Eau De Parfum Set

Το for her MUSC NOIR, το νέο άρωμα του Narciso Rodriguez. Ωδή στην μυστηριώδη εσωτερική ομορφιά και τον έμφυτο αισθησιασμό. Εμπνευσμένο από το for her, το MUSC NOIR επανερμηνεύει και εξερευνά το βαθύ μυστήριο του εμβληματικού αρώματος.
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Dyson HD07 Supersonic Iron/Fuchsia Σεσουάρ Μαλλιών
KOTSOVOLOS.GR

Dyson HD07 Supersonic Iron/Fuchsia Σεσουάρ Μαλλιών

Ίσως το πιο αθόρυβο σεσουάρ μαλλιών που έχεις χρησιμοποιήσει ποτέ σου. Το Dyson Supersonic HD07 διαθέτει μικρό, ισχυρό, ψηφιακό μοτέρ V9 υψηλής απόδοσης, σχεδιασμένο για γρήγορο στέγνωμα συνδυάζοντας το επαναστατικό εξάρτημα Flyaway για ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα στο σπίτι.
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Mario Badescu – From Mario, With Love – Kit
SEPHORA.GR

Mario Badescu – From Mario, With Love – Kit

Αυτό το τέλειο set περιλαμβάνει 4 από τα πιο αγαπημένα προιόντα του brand σε mini size για να τα έχεις πάντα κια παντού μαζί σου: Ένα body soap που αφήνει το δέρμα καθαρό και αναζωογονημένο, μία τονωτική λοσιόν, ένα σπρέι για το πρόσωπο με εκχύλισμα θυμαριού και τριαντάφυλλου που θα αναζωογονήσει την αφυδατωμένη επιδερμίδα και τέλος ένα lip balm για super απαλά χείλη.
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Huda Beauty Valentine's Day Liquid Matte Lipstick Mini Quad
SEPHORA

Huda Beauty Valentine's Day Liquid Matte Lipstick Mini Quad

4 μίνι εκδοχές του Liquid Matte Lipstick- του iconic υγρού κραγιόν μεγάλης διάρκειας της Huda Beauty, σε εξαιρετικά ρομαντικές αποχρώσεις. Το τέλειο kit για κάθε lipstick addict!
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ

 

Tom Ford Rose Prick and Lip Color Set
ATTICADPS.GR

Tom Ford Rose Prick and Lip Color Set

Εμπνευσμένο από τον ιδιωτικό κήπο του Tom Ford, το Rose Prick είναι ένα άγριο μπουκέτο από μια υπεροχή τριλογία τριαντάφυλλων - Rose de Mai, ρόδου Βουλγαρίας και Τουρκίας. Ανόθευτο και ξεχωριστό τρόπο, οι βλαστοί ενώνονται μεταξύ τους με τα διαπεραστικά τους αγκάθια και αναγεννούν τα άνθη τους σε ροζ τελειότητα. Ένα άρωμα με οποιαδήποτε άλλη ονομασία δεν θα ήταν Tom Ford.
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Hey, beauty Rose Quartz Facial Roller
HEY, BEAUTY!

Hey, beauty Rose Quartz Facial Roller

Το ολοκαίνουργιο beauty gadget της HeyBeauty, Rose Quartz Facial Roller, προσφέρει στην επιδερμίδα άμεσα αποτελέσματα σύσφιξης, ανόρθωσης και τόνωσης χωρίς κόπο. Μετά από λίγες χρήσεις, ανορθώνει εμφανώς το δέρμα, για να αποκαλύψει μια πιο λαμπερή, πιο σφριγηλή επιδερμίδα.
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ