TRAVEL

Πλέον, έχεις έναν παραπάνω λόγο να ταξιδέψεις με την Aegean

Pexels

Αν και ο όρος «ευτυχία» είναι αρκετά υποκειμενικός, ευρύς και επιδέχεται περισσότερων από έναν ορισμούς (καθώς ο καθένας από εμάς ορίζει με διαφορετικό τρόπο τι σημαίνει γι’ αυτόν), τουλάχιστον μπορούμε να συμφωνήσουμε όλοι στο γεγονός πως η ευτυχία απαρτίζεται από ένα σύνολο στιγμών, γεγονότων, καταστάσεων, ανθρώπων και πραγμάτων που στην σκέψη τους ή όταν βρισκόμαστε κοντά τους, μας προκαλούν θετικά συναισθήματα και γαληνεύουν την ψυχή μας. Ανάμεσα σε αυτά τα πράγματα, λοιπόν, είναι χωρίς αμφιβολία και τα ταξίδια. Η αξία του «ταξιδεύειν» είναι σπουδαία.

Η αξία του να ταξιδεύεις, λοιπόν, είναι ανεκτίμητη κι έχει πολλά παρακλάδια, που μόνο καλά μπορούν να προσφέρουν στην ψυχική και στην πνευματική σου υγεία. Νέοι πολιτισμοί, νέες γεύσεις, νέες εμπειρίες, νέες γνωριμίες, νέες αναμνήσεις, αποβολή άγχους και στρες και αλλαγή παραστάσεων είναι μόνο μερικά από τα θετικά που προσφέρουν αυτές οι μικρές αποδράσεις από την καθημερινότητα και που τη δεδομένη στιγμή έχεις περισσότερο ανάγκη από κάθε άλλη φορά, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού που έχει αλλάξει πολλά δεδομένα. Κι επειδή όλα αυτά που ανέφερα παραπάνω, τα γνωρίζεις πολύ καλά, αυτήν τη στιγμή έχεις (ήδη) ξεκινήσει να ψάχνεις μανιωδώς αεροπορικά εισιτήρια για να φύγεις με το travel buddy σου (ή και μόνη σου) για όπου σε βγάλει. Πριν, όμως, κλείσεις εισιτήριο για το επόμενο ταξίδι, ενημερώσου πρώτα για τις νέες κάρτες της AEGEAN σε συνεργασία με την Alpha Bank.

Η AEGEAN και η Alpha Bank σού δίνουν έναν παραπάνω λόγο να ταξιδέψεις

Όταν σκέφτεσαι να ταξιδέψεις αεροπορικώς, λοιπόν, δυο είναι τα δεδομένα που σε οδηγούν στην απόφαση να κλείσεις τελικά το πολυπόθητο εισιτήριο. Πρώτον, οι προσφορές που εφαρμόζονται στα εισιτήρια και δεύτερον η ποιότητα μαζί με τα συνακόλουθα προνόμια που σου εξασφαλίζουν τα εισιτήρια κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Αυτές σου οι απαιτήσεις ικανοποιούνται με τις κάρτες Αegean Bonus Visa, που μπορείς να εκδόσεις σε οποιοδήποτε κατάστημα της Alpha Bank, αλλά και ηλεκτρονικά.

Οι κάρτες Αegean Bonus Visa Debit, Aegean Bonus Visa και Aegean Bonus Visa Premium θα γίνουν το νέο σου διαβατήριο. Γιατί όχι μόνο σού δίνουν τη δυνατότητα να ταξιδέψεις σε προορισμούς που ονειρεύεσαι, αλλά σου εξασφαλίζουν και μία σειρά από μοναδικά προνόμια. Γιατί στην Aegean και την Alpha Bank δεν έχει αξία μόνο ο προορισμός, αλλά και τα ταξίδια αυτά καθαυτά, που πρέπει να χαρακτηρίζονται από την ανάλογη ποιότητα.

Alpha Bank

Όποια από τις παραπάνω κάρτες Aegean Bonus Visa κι αν επιλέξεις, λοιπόν, το συμπέρασμα είναι ένα: Η απόκτηση μιλίων αναβάθμισης και εξαργύρωσης (με ευκολία και ταχύτητα) βρίσκονται στο τσεπάκι σου. Κυριολεκτικά και μεταφορικά. Πιο συγκεκριμένα, με τις κάρτες Aegean Bonus Visa απολαμβάνεις όλα τα προνόμια του Προγράμματος Επιβράβευσης Bonus της Alpha Bank συν του Miles+Bonus, του Προγράμματος Επιβράβευσης της AEGEAN και της Olympic Air. Εκτός βέβαια από αυτά, σου δίνεται και η αποκλειστική δυνατότητα να μετατρέψεις τους Bonus πόντους σου σε μίλια εξαργύρωσης με τον πιο εύκολο τρόπο.

3 λόγοι για να αποκτήσεις τις Αegean Bonus Visa

Και τα πλεονεκτήματα που σου προσφέρουν οι κάρτες Aegean Bonus Visa, δεν σταματούν εδώ. Κλείνοντας το εισιτήριό σου με μία από τις κάρτες Aegean Bonus Visa, σε περιμένει ένας μακρύς κατάλογος προνομίων.

Κλείνοντας, λοιπόν, το εισιτήριό σου με την Αegean Bonus Visa Debit κερδίζεις δωρεάν ταξιδιωτική ασφάλιση σε κάθε ταξίδι. Η Αegean Bonus Visa, σού εξασφαλίζει όλα τα προνόμια της Αegean Bonus Visa Debit και επιπλέον, κουπόνια δωρεάν αποσκευής (έως 23kg) και δωρεάν χρήση της υπηρεσίας Fast Track, ενώ προβλέπει διευκολύνσεις όπως: δωρεάν χρήση της υπηρεσίας Alpha Alerts καθώς και τη δυνατότητα άτοκων δόσεων για συναλλαγές εντός AEGEAN ή στο εξωτερικό. Και τέλος, για ακόμα πιο premium παροχές, η Aegean Bonus Visa Premium σού προσφέρει ένα αποκλειστικό πακέτο με όλα τα προνόμια της Αegean Bonus Visa κι όχι μόνο. Δωρεάν εισιτήριο συνοδού για διεθνείς και πτήσεις εσωτερικού, κουπόνια δωρεάν επιλογής Upfront θέσης, εκπτωτικό κουπόνι αγορών, την υπηρεσία VISA Luxury Hotel και τη δυνατότητα εκμετάλλευσης προσφορών, μέσω των διεθνών συνεργατών της VISA είναι όσα προνόμια θα συνοδεύσουν την κατοχή της κάρτας Aegean Bonus Visa Premium.

Aegean

Μερικοί ακόμα λόγοι που θα σε κάνουν να πεις «ναι» στις Αegean Bonus Visa

  • Παγκόσμια αποδοχή σε εκατομμύρια επιχειρήσεις.
  • Άτοκες δόσεις σε χιλιάδες επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα.
  • Δυνατότητα Ανάληψης Μετρητών (Cash Advance).
  • Χρήση της κάρτας, για το «χτίσιμο» του αφορολόγητού σου.
  • Εξόφληση οφειλών προς το Δημόσιο σε έως και 12 άτοκες δόσεις.
  • Δυνατότητα εξοφλήσεως λογαριασμών μέσω πάγιων εντολών.
  • Έκδοση έως δύο πρόσθετων καρτών.

Μην χάνεις χρόνο! Ετοιμάσου για άμεση «επιβίβαση» με τις κάρτες Aegean Bonus Visa. Διατίθενται από το Δίκτυο Καταστημάτων της Alpha Bank και ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα www.alpha.gr/cards (πιστωτικές) ή μέσω της υπηρεσίας myAlpha Web (χρεωστική κάρτα).