STYLE SHOPPING

Το street style «γιορτάζει» το coolness των puffer jackets. Σου βρήκαμε τα πιο ωραία της αγοράς

Imaxtree

Κάπου ανάμεσα στα ever-so-classy καμηλό παλτό και τα αγαπημένα montgomery, ξεχάσαμε ένα στιλ πανωφοριού που αν και δεν έχει την αβίαστη κομψότητα των προαναφερόμενων, έχει το έμφυτο coolness που πολλές από εμάς αναζητάμε στις εμφανίσεις μας: τα puffer jackets.

Νομίζω ότι πολλοί, έχουν ακόμα στο μυαλό τρυς τα puffer jackets ως ένα πιο «χρηστικό» αν θες, πανωφόρι. Και όχι, ως ένα που φοράμε για κομψές ή stylish εμφανίσεις. Για πολλά χρόνια, το «πουπουλένιο», ογκώδες αυτό μπουφάν, είχε περισσότερο πρακτικό χαρακτήρα. Το φορούσαμε στα χιόνια, τις μέρες (σαν τη σημερινή), που η θερμοκρασία πέφτει σε μονοψήφιους αριθμούς, συνοδεύοντάς το συνήθως από άλλα χειμωνιάτικα, «πρακτικά» αξεσουάρ: Ένα κασκόλ, ένα σκουφάκι, γάντια και τα αγαπημένα puffer jackets κάπως σαν να έχουν κατηγοριοποιηθεί ως ένα άχαρο, σχεδόν, στιλ πανωφοριού.

Η άνοδος των puffer jackets μέσω του street style

Παρ’ όλα αυτά, η street style μόδα, έρχεται να τα υπερασπιστεί. Μέσα από τις «πολυσύνθετες» και σχεδόν πρωτοποριακές (ως προς το styling τουλάχιστον), εμφανίσεις στη street style μόδα, αντιλαμβανόμαστε ένα πράγμα: ότι τα puffer jackets είναι η επιτομή του coolness. Εκτός από τον παράγοντα της πρακτικότητας, ο τρόπος που το street style εκπροσωπεί αυτό το στιλ jacket, δικαιώνει την ύπαρξή του στο high fashion. Δεν υπάρχει πλέον, λάτρης της μόδας που να μην έχει το jacket αυτό στην ντουλάπα του. Η διττή «προσωπικότητά» του, λοιπόν, ως ένα casual, αλλά και σοφιστικέ ταυτόχρονα, χειμωνιάτικο ρούχο, έχει ξεδιπλωθεί μέσα από το street style, το οποίο γιορτάζει την ύπαρξή του, κάθε σεζόν.

Imaxtree

Tα πιο ωραία της αγοράς

Άνεση, coziness, ζεστασιά και στιλ. Τα puffer jackets έχουν όλα τα χαρακτηριστικά για να μας προσφέρουν ωραία, χειμωνιάτικα σύνολα τις κρύες μέρες του χειμώνα. Σου βρήκαμε τα πιο ωραία της αγοράς.

Cropped φουσκωτό μπουφάν
REEBOK.COM/GR

Cropped φουσκωτό μπουφάν

Victoria Beckham x Reebok
250€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ