ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 14/12

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Τρίτη, 14 Δεκεμβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Από τη νέα της θέση της Σελήνης στον Ταύρο, ο πρώτος πλανήτης που θα συναντήσει είναι σε ευνοϊκή όψη τριγώνου ο Ερμής στον Αιγόκερω. Αυτή είναι ουσιαστικά και η κύρια όψη της μέρας, μια βοηθητική όψη σε θέματα επικοινωνίας, δοσοληψιών, γνωριμιών.

Πρόκειται για την είσοδο του Άρη στον Τοξότη που θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 24/1 και του Ερμή που περνά στον Αιγόκερω λίγο αργότερα
μες τη μέρα και θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο μέχρι τις 2/1/22.

Η τάση της εβδομάδας για τα ζώδια στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ:

Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με θέματα που αφορούν τα οικονομικά σας. Καλώς ή κακώς θα είστε επιρρεπείς σε έξοδα. Αν νιώθετε ότι σε μια άλλη εταιρεία, σε σχέση με αυτή που εργάζεστε θα είχατε καλύτερη τύχη, δεν θα ήταν κακή ιδέα να στείλετε σήμερα ένα βιογραφικό ή να εκδηλώσετε με έναν άλλο τρόπο το ενδιαφέρον σας. Ακόμη, θα μπορούσε τα οικονομικά να είναι κύριο θέμα στη δουλειά σήμερα.

Ζώδια σήμερα – ΤΑΥΡΟΣ:

Με το τρίγωνο της Σελήνης προς τον Ερμή ένα σχετικό άγχος θα υπάρχει και τη σημερινή μέρα αλλά και πάλι θα είναι κάτι διαχειρίσιμο. Η Σελήνη στο ζώδιο σας είναι ευνοϊκή για να ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας υποθέσεις. Να φροντίσετε την εμφάνιση σας, να βελτιώσετε το επαγγελματικό σας προφίλ και γενικώς να κάνετε επίκεντρο στην ζωή σας τις δικές σας ανάγκες και προτεραιότητες.

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Σήμερα ίσως χρειαστεί να δουλέψετε πιο μοναχικά. Να διερευνήσετε υποθέσεις που είναι σε εκκρεμότητα από το παρελθόν, να ασχοληθείτε με την κατάσταση της υγείας σας, να πετάξετε πράγματα και συνήθειες που σας κρατάνε πίσω. Προσπαθήστε μέσα σε όλα να βρίσκετε χρόνο να ξεκουράζεστε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Εκμεταλλευτείτε μια από τις πιο θετικές ημέρες αυτής της εβδομάδας! Σήμερα μπορεί να ακούσετε και μια καλή συμβουλή ή να έχετε μια θετική αξιολόγηση στον χώρο της εργασίας σας. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή στον Αιγόκερω είναι μια πολύ πιο θετική και ενισχυτική προς το ζώδιο σας όψη, τόσο σε επίπεδο προσωπικών σχέσεων όσο και σε θέματα που αφορούν τις επαγγελματικές σας σχέσεις.

Ζώδια σήμερα – ΛΕΩΝ:

Φαίνεται ότι θα σας απασχολήσει περισσότερο τόσο σήμερα, όσο και αύριο, ο τομέας των επαγγελματικών. Όχι απαραίτητα για αρνητικούς λόγους, αλλά με μια σχετική αγωνία. Βέβαια η συμβουλή μου είναι να προσπαθήσετε να επιλύσετε όσες εκκρεμότητες υπάρχουν αυτή την εβδομάδα και να μην το αφήσετε για αργότερα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Εκμεταλλευτείτε τη σημερινή μέρα γιατί είναι από τις πιο σταθερές και θετικές της εβδομάδας. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή στον Αιγόκερω τις μεσημεριανές ώρες θα ενισχύσει την αυτοπεποίθηση σας. Θα σας κάνει να χαλαρώσετε έστω και λίγο από τις πιέσεις της δουλειάς. Το μυαλό σας θα τρέχει βέβαια με αυτή τη θέση είτε σε σχέσεις ερωτικές είτε ακόμη και στα δημιουργικά σας σχέδια.

Ζώδια σήμερα – ΖΥΓΟΣ:

Προσπαθήστε να βάλετε μια τάξη σε λογιστικά θέματα, να ξεψαχνίσετε οικονομικούς όρους σε συμβόλαια και συμβάσεις, να δείτε πως μπορείτε να επωφεληθείτε από δάνεια, χρηματοδοτήσεις κτλ. Γενικά μην αφήνετε σημαντικές δοσοληψίες χωρίς να τις διερευνήσετε τώρα πριν γυρίσει την επόμενη εβδομάδα ανάδρομη η Αφροδίτη στον Αιγόκερω και σας περιορίσει κάπως.

Υπολογίστε με ακρίβεια τον προσωπικό, αστρολογικό σας χάρτη και την ανάλυσή του

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή στον Αιγόκερω είναι σούπερ βοηθητική όψη για τα θέματα της επικοινωνίας και μπορείτε να συζητήσετε με συνεργάτες, φίλους και να βρείτε λύσεις
σε πιεστικά σας προβλήματα. Η Σελήνη προχωρά στον Ταύρο και στρέφει την προσοχή σας στις σχέσεις σας, τις συνεργασίες ή το γάμο.

Ζώδια σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ:

Σήμερα η Σελήνη θα σχηματίσει κι ένα τρίγωνο με τον Ερμή σε πρακτικούς οίκους του ωροσκοπίου σας. Θα φέρει κάποιες ευκαιρίες να συζητήσετε πιθανώς για μια επαγγελματική ή οικονομική πρόταση. Επειδή τα θέματα τόσο της δουλειάς όσο και της υγείας είναι προτεραιότητα τώρα με τον Άρη στον Τοξότη, καλό είναι να μην τα αφήνετε στη τύχη τους.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Με λίγο άγχος και ανησυχία ξεκινά η μέρα σας, καθώς στο μυαλό σας παίζουν τα θέματα που σας απασχολούν σε σχέση με την δουλειά ή το σπίτι. Στην διάρκεια της μέρας όμως, τα πράγματα βελτιώνονται για την διάθεση σας και μπορείτε να αναζητήσετε κάποιες ώρες χαράς και διασκέδασης. Θα έχετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε περισσότερο με τα παιδιά σας, το σύντροφο και τους φίλους σας μετά την δουλειά σας.

Ζώδια σήμερα – ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή μπορεί να δείχνει κάποιες συζητήσεις που κάνετε ή κάποια σχέδια που προς το παρόν δεν θέλετε να τα γνωστοποιήσετε στο περιβάλλον σας. Η Σελήνη από τον Ταύρο σήμερα στρέφει την προσοχή σας στο χώρο του σπιτιού αλλά και στην οικογένεια.

ΙΧΘΥΕΣ:

Η σημερινή μέρα πάντως είναι από τις πιο σταθερές της εβδομάδας και πρέπει να την εκμεταλλευτείτε δεόντως! Αν είστε σε φάση αναζήτησης δουλειάς ή αν δεν είστε ικανοποιημένοι από την τωρινή εργασία σας, μην απογοητεύεστε. Μέσα στο επόμενο διάστημα θα ανοίξουν οι ορίζοντες σας και θα βρείτε κάτι που να σας ευχαριστεί περισσότερο. Μην ξεχνάτε ότι στο τέλος του μήνα περνά κι ο Δίας στο ζώδιο σας.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Δίας στους Ιχθύς 2022: Ποια όνειρα θα κάνει πραγματικότητα για τα 12 ζώδια

– Ετήσιες προβλέψεις για το 2022

– Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 13/12/2021 – 19/12/2021

8 κλειδιά για να βρεις και να κρατήσεις τη σχέση που σου αξίζει