ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 12/12

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Κυριακή, 12 Δεκεμβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα ολοκληρώνεται την Κυριακή και είναι μια όψη που δεν έχει και την καλύτερη φήμη στον κόσμο της αστρολογίας. Αυτό συμβαίνει διότι ο Ποσειδώνας είναι ο πλανήτης της εξιδανίκευσης, της ωραιοποίησης, της παραπλάνησης, του παραμυθιού, της διάλυσης και πολλών άλλων καταστάσεων που μπορεί να δίνουν καλλιτεχνική έμπνευση, δεν προσφέρουν όμως εχέγγυα στις δοσοληψίες, στις αποφάσεις και όπου πρέπει να λειτουργούμε με βάση την λογική μας.

Στα ζώδια σήμερα η όψη Ήλιου – Ποσειδώνα είναι η όψη της παραπληροφόρησης, των θεωριών συνωμοσίας, της συγκάλυψης γεγονότων, της εξαπάτησης, της σύγχυσης. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στις επαφές σας ειδικά με άτομα που δεν γνωρίζετε καλά. Μην παίρνετε πολύ σημαντικές αποφάσεις καθώς μπορεί να μην έχετε μπροστά σας όλη την αλήθεια. Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες κυρίως οι γεννημένοι στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου ή όσοι έχετε ωροσκόπο και πλανήτες από τις 17 ως τις 19 μοίρες στο γενέθλιο ωροσκόπιο σας θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Η σύγχυση σε σχέση με τους στόχους σας θα είναι έκδηλη.

Η τάση της εβδομάδας για τα ζώδια στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ:

Η Κυριακή με το τετράγωνο του Ήλιου προς τον Ποσειδώνα προτείνεται για εντατικό ψάξιμο στην ψυχολογία σας, στο παρελθόν, στις αντιδράσεις, τις φοβίες και τις ανασφάλειες σας και όχι για να κάνετε τολμηρές κινήσεις ή να πάρετε ρίσκο. Κάποιοι εξαιτίας και των περιορισμών της πανδημίας μπορεί να μην ξέρετε αν η δουλειά σας θα είναι βιώσιμη και τι πρέπει να κάνετε, άλλοι μπορεί να αντιμετωπίζετε μεγαλύτερη σύγχυση σε θέματα σπουδών. Ίσως νιώθετε μεγαλύτερη σύγχυση σε ό,τι αφορά τους μελλοντικούς σας στόχους. Γενικώς ό,τι αναφέρεται στο μέλλον μπορεί να μοιάζει χαοτικό αυτή τη στιγμή. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να αποφασίσετε με διαύγεια πνεύματος σε σχέση με τις μελλοντικές σας κινήσεις; Σαφώς και όχι. Αφήστε τις ακραίες συναισθηματικές αντιδράσεις στην άκρη και συγκεντρωθείτε στο εδώ και τώρα προσπαθώντας ρεαλιστικά να δείτε πως θα το βελτιώσετε.

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ – ΤΑΥΡΟΣ:

Η σύγχυση για τους στόχους σας μπορεί να είναι εμφανής περισσότερο αυτή τη μέρα. Τo τετράγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα μπορεί να σας κάνει πολύ βιαστικούς να βγάλετε συμπεράσματα για τα θέματα που αφορούν την επαγγελματική σας ομάδα ή την όποια ομάδα μπορεί να έχετε κοινά συμφέροντα και ενδιαφέροντα και να ηγείστε ή απλώς να συμμετέχετε. Μπορεί να νιώσετε ότι κάποιος-α προσπαθεί να σας υπονομεύσει ή ότι χρησιμοποιεί τρόπους που δεν εγκρίνετε για να περάσει τις δικές του απόψεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Η Κυριακή είναι μια μέρα σύγχυσης καθώς το τετράγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα σας κάνει να νιώθετε αμήχανα μπροστά στις εξελίξεις κυρίως στο μέτωπο της καριέρας ή σε ό,τι αφορά μια συνεργασία ή σχέση. Ειδικά αν τα γενέθλια σας είναι στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου αρχές τρίτου, μπορεί να μην νιώθετε σιγουριά για την πορεία των επαγγελματικών σας ή των προσωπικών σας σχέσεων. Μην περιμένετε να γίνει τη δεδομένη στιγμή όμως τα πράγματα θα αλλάξουν θετικά για εσάς. Αν πρέπει να υπογράψετε μια σύμβαση, ένα συμβόλαιο ή μια συμφωνία μην το κάνετε χωρίς εξονυχιστικό ψάξιμο από την πλευρά ενός ειδικού, ενός καλού δικηγόρου κτλ. Κατά τα άλλα η Σελήνη στον Κριό κάνει την μέρα ιδανική για φλερτ και ανάλαφρες κουβεντούλες με γνωστούς και φίλους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Το τετράγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα δημιουργεί άγχος σε σχέση με τις καθημερινές σας δραστηριότητες ή μια αίσθηση αβεβαιότητας σε ό,τι έχει να κάνει με την πορεία της δουλειάς σας. Η Κυριακή είναι πιο απατηλή μέρα γι’ αυτό πρέπει να ολοκληρώσετε τις υποχρεώσεις σας με ιδιαίτερη προσοχή. Φυσικά μην περιμένετε ξεκάθαρες απαντήσεις αυτές τις μέρες. Εσείς από την πλευρά σας προσπαθήστε να είστε μεθοδικοί, προσεκτικοί στις λεπτομέρειες, να έχετε ρεαλιστικούς στόχους και να μην παρεκκλίνετε από το πρόγραμμα σας όσο μπορείτε.

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ – ΛΕΩΝ:

Η Κυριακή χρειάζεται μια παραπάνω προσοχή. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί δεν έχουν όλοι τις ίδιες καλές προθέσεις όταν σας πλησιάζουν ακόμα κι όταν σας κάνουν γενναιόδωρα κομπλιμέντα. Κι επειδή είναι πολύ δύσκολο να κάνετε το διαχωρισμό γιατί η κρίση σας μπορεί να είναι πιο ασθενής καλύτερα να είστε πιο καχύποπτοι κυρίως με άτομα που δεν γνωρίζετε. Από την άλλη είναι μια μέρα που για τους καλλιτέχνες του ζωδίου θα μπορούσε να σας εμπνεύσει. Εσείς οι Λέοντες ξέρετε πως να μετατρέπετε τις δυσκολίες σε έργα τέχνης. Να θυμάστε πως πρέπει να αποφύγετε υποσχέσεις αλλά και αποφάσεις σε σχέση με τα οικονομικά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Την Κυριακή ο Ήλιος τετραγωνίζει τον Ποσειδώνα και σας κάνει πιο ευαίσθητους με τους γύρω σας. Για κάποιους από σας κυρίως αν έχετε γενέθλια κοντά στις 13 Σεπτεμβρίου, μπορεί η μέρα να έχει κάποια αίσθηση απογοήτευσης από πρόσωπα σε ερωτικό ή φιλικό επίπεδο αν νιώθετε ότι δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας. Από την άλλη είναι μια μέρα που εύκολα μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις γιατί κι εσείς αλλά και οι άλλοι δεν θα έχετε καθαρή κρίση και θα είστε πολύ υποκειμενικοί στην προσέγγιση σας. Θέματα που αφορούν στα οικονομικά ακόμη μπορεί να σας απασχολήσουν αλλά δεν είναι η κατάλληλη μέρα για οικονομικές διαπραγματεύσεις.

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ – ΖΥΓΟΣ:

Την Κυριακή η Σελήνη θα βρίσκεται απέναντι στο ζώδιο σας σε όλη την διάρκεια της ημέρας, αυξάνοντας τις απαιτήσεις προς όλες τις κατευθύνσεις αλλά και την ευαισθησία σας απέναντι στους άλλους. Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι να θέσετε τα όρια σας καθώς η τάση σας να τρέξετε να βοηθήσετε όπου σας το ζητούν μπορεί να σας βάλει σε μπελάδες. Μπράβο που έχετε ενσυναίσθηση αλλά είστε άνθρωπος κι όχι Θεός. Δεν μπορείτε να λύσετε όλα. Την Κυριακή ακόμη μπορεί να υπάρχει τάση για παρεξηγήσεις κυρίως στο χώρο της δουλειάς ή τάση για λάθη τόσο δικά σας όσο και των συνεργατών σας.

Υπολογίστε με ακρίβεια τον προσωπικό, αστρολογικό σας χάρτη και την ανάλυσή του

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ – ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Με το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα την Κυριακή και μάλιστα με τον Ήλιο μες τον τομέα των οικονομικών στο ωροσκόπιο σας, θα χρειαστεί να είστε πολύ ρεαλιστές και πολύ προσεκτικοί σε σχέση με τα έξοδα και το εισόδημα σας. Μπορεί πολλά να σας δελεάζουν να αγοράσετε αλλά εσείς φανείτε διστακτικοί. Οι ψευδαισθήσεις σε πρακτικά ζητήματα ποτέ δεν ωφέλησαν κανένα γι’ αυτό φροντίστε να ξέρετε ακριβώς τι γίνεται στο πορτοφόλι σας και αποφύγετε αγορές που μπορεί να είναι προβληματικές ειδικά μέσω διαδικτύου. Την ίδια διστακτικότητα και προσοχή πρέπει να δείξετε και σε ανθρώπους που μπορεί να σας πλησιάζουν σε ερωτικό επίπεδο γιατί πιθανώς κάτι κρύβουν και αυτή την στιγμή είναι δύσκολο να το γνωρίζετε ακριβώς.

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Το τετράγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα στα γενέθλια σας την Κυριακή μπορεί να σας κάνει να ονειροβατείτε ή να σας βυθίζει σε απογοήτευση και άγχος, ειδικά αν έχετε γενέθλια από τις 9 ως τις 14/12, καθώς σας ακολουθεί και στην γενέθλια χρονιά σας. Είναι η όψη που καλό θα είναι να μην ρισκάρετε να πάρετε μεγάλες αποφάσεις και ρίσκο αλλά αντιθέτως να πάτε με το κύμα. Αυτό αφορά μόνο τους γεννημένους στις παραπάνω ημερομηνίες και όχι γενικά όλους τους Τοξότες. Σε γενικές γραμμές είναι μια μέρα που η παραπλάνηση κυριαρχεί. Γι’ αυτό αποφύγετε σημαντικές αποφάσεις σήμερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Η διαίσθηση σας μπορεί να λειτουργήσει καλύτερα σε μια μέρα που το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα μπορεί να δημιουργεί μεγαλύτερη αστάθεια, εσφαλμένες πληροφορίες, διασπορά παραπληροφόρησης και συνωμοσιολογιών. Η Κυριακή είναι από τις ημέρες που είναι καλύτερα να εμπιστευθείτε το ένστικτο σας παρά τις πληροφορίες που παίρνετε ή αυτά που σας λένε οι άλλοι θετικά ή αρνητικά. Μπορεί να μην καταφέρετε να εξακριβώσετε ακριβώς τι μπορεί να συμβαίνει καθώς η αλήθεια εύκολα κρύβεται μια μέρα σαν αυτή από την άλλη όμως ακούγοντας αυτό που σας λέει η εσωτερική σας φωνή μπορεί να αποφύγετε την πλάνη. Θέματα που σχετίζονται με τα επαγγελματικά σας θα σας απασχολήσουν περισσότερο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Η Κυριακή είναι μια πιο ανάλαφρη μέρα για το ζώδιο σας καθώς η Σελήνη έχει προχωρήσει στον φιλικό σας Κριό. Είναι μια καλή μέρα για να συζητήσετε με φίλους και να είστε πιο ενεργοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Από την άλλη το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα μπορεί να δείχνει προβλήματα σε θέματα που αφορούν στα οικονομικά. Προσπαθήστε να έχετε τον πλήρη έλεγχο του πορτοφολιού σας και αποφύγετε να δανείσετε χρήματα ή να δανειστείτε. Ίσως πάλι να νιώθετε ότι κάποιο άτομο από το περιβάλλον της δουλειάς, κάποιος συνεργάτης ή ένας φίλος μπορεί να μην συμπεριφέρονται με τον τρόπο που θα θέλατε ή να δημιουργούν συνθήκες παρασκηνίου πίσω από την πλάτη σας. Αν όντως διαισθάνεστε κάτι τέτοιο ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να το ξεκαθαρίσετε. Μιλήστε ή αν δεν είστε σίγουροι αφήστε να το επεξεργαστείτε καλύτερα και επανέρχεστε τις επόμενες ημέρες.

ΙΧΘΥΕΣ:

Το τετράγωνο του Ήλιου από τον Τοξότη με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο σας, ολοκληρώνεται την Κυριακή και μπορεί να θολώνει την κρίση σας σχετικά με τα θέματα της καριέρας και των επαγγελματικών σας επιδιώξεων. Μπορεί να σας κάνει πιο επιρρεπείς σε παραπλανήσεις ή εξαπατήσεις. Φροντίστε να είστε λίγο πιο καχύποπτοι. Αν είστε γεννημένοι κοντά στις 12,13/3 μπορεί να νιώθετε μεγαλύτερη σύγχυση σε σχέση με την πορεία των επαγγελματικών σας φιλοδοξιών κι όταν βέβαια είμαστε σε τέτοια κατάσταση δεν πρέπει όπως καταλαβαίνετε να παίρνουμε και πολύ σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον μας. Γι’ αυτό μην πιέζεστε και μην πιέσετε για εξελίξεις αυτή την στιγμή.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

 – Με ποιους 3 τρόπους μπορεί να επηρεάσει η ανάδρομη Αφροδίτη την ερωτική μας ζωή στις γιορτές;

Τι ψάχνει και τι βρίσκει ακαταμάχητο ένας άντρας σε μία γυναίκα σύμφωνα με την Αφροδίτη του

Δίας στους Ιχθύς 2022: Ποια όνειρα θα κάνει πραγματικότητα για τα 12 ζώδια