BEAUTY SHOPPING

5 body butters για να περιποιηθείς την ξηρή και ευαίσθητη επιδερμίδα στο σώμα σου

Pexels

Η θερμοκρασία έχει πέσει αρκετά, το σκηνικό πλέον από φθινοπωρινό γίνεται χειμωνιάτικο και η αφυδάτωση ιδιαίτερα στην επιδερμίδα του σώματός σου, έχει αρχίσει να γίνεται ολοένα και πιο έντονη. Κι αν ψάχνεις γι αυτό το ενυδατικό προϊόν περιποίησης σώματος που χαρίζει άμεση θρέψη στο δέρμα, δεν έχεις παρά να εντάξεις στη beauty ρουτίνα σου ένα body butter (βούτυρο σώματος).

 

Με εξαιρετικά πλούσια βουτυρένια υφή και απαλό- χαλαρωτικό άρωμα, τα body butters θρέφουν την επιδερμίδα, αφήνοντάς την super ενυδατωμένη για ώρες και με μία υπέροχη φυσική λάμψη. Η όψη του δέρματος επανορθώνεται και η αίσθηση τραβήγματος εξαλείφεται. Γι’ αυτό το λόγο, χρησιμοποίησε μία μικρή σχετικά ποσότητα – τόσο όσο χρειάζεται σε κάθε σημείο του σώματός σου.

Κι αν ψάχνεις για τα πιο λαχταριστά body butters της αγοράς, δεν έχεις παρά να τσεκάρεις την παρακάτω λίστα.

Almond Milk Body Butter (Νέες αφίξεις) | The Body Shop
THEBODYSHOP.GR

Almond Milk Body Butter (Νέες αφίξεις) | The Body Shop

To Almond Milk Body Butter περιέχει 95% συστατικά φυσικής προέλευσης, μεταξύ των οποίων γάλα αμυγδάλου και αμυγδαλέλαιο από την Ισπανία, χειροποίητο βούτυρο καριτέ από την Γκάνα και σησαμέλαιο από την Νικαράγουα, καταπραΰνει αμέσως την ξηρή και ευαίσθητη επιδερμίδα και την αφήνει πιο απαλή και λεία, προσφέροντάς της εντατική ενυδάτωση και αίσθηση θρέψης που διαρκεί έως και 96 ώρες, χωρίς να αφήνει κανένα κολλώδες ή λιπαρό τελείωμα στην επιδερμίδα! Plus: Διαθέτει πλέον ανακυκλώσιμη συσκευασία με καπάκι αλουμινίου και δοχείο από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό.
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Sephora Collection All Day Body Hydrator
SEPHORA.GR

Sephora Collection All Day Body Hydrator

Με το 93% των συστατικών είναι φυσικής προέλευσης το all day body hydrator της Sephora Collection περιέχει έναν συνδυασμό βούτυρου καριτέ με βούτυρο μάνγκο που θρέφει και καταπραΰνει την επιδερμίδα. Χάρη στην ενυδάτωση που διαρκεί όλη την ημέρα, η επιδερμίδα είναι πιο μαλακή, απαλή και λεία. Χάρη στη μη λιπαρή υφή του, απορροφάται γρήγορα και απλώνεται πάνω στην επιδερμίδα προσφέροντας μια εμπειρία μέγιστης απόλαυσης.
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
body butter so velvet
PHARMAGOODS.GR

Aloe+Colors Body Butter So Velvet

Περιποιείται το δέρμα σας και χαρίζει πλούσια ενυδάτωση και θρέψη. Με υπέροχο άρωμα πούδρας, είναι εξαιρετικό για την καθημερινή φροντίδα και της πιο απαιτητικής και ευαίσθητης επιδερμίδας. Τα ενυδατικά και θρεπτικά συστατικά με τα οποία είναι εμπλουτισμένο, επαναφέρουν τη φυσική υγρασία και ελαστικότητα του δέρματος, ενώ ταυτόχρονα προστατεύουν και από τους δερματικούς ερεθισμούς. Απορροφάται εύκολα και χαρίζει απαλό άρωμα που διαρκεί, μεταξένια υφή και απαλότητα στο δέρμα, χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας.
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
body butter ροδι
ATTICADPS.GR

Messinian Spa Body Butter Ρόδι και Μέλι

Πλούσιο σε βούτυρο καριτέ και κακάο, με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, μέλι, ρόδι, αμυγδαλέλαιο, καλέντουλα, ιπποφαές, αλόη, βιταμίνες Β5(πανθενόλη), Α και Ε, αυτό το βούτυρο απορροφάται γρήγορα, ενυδατώνει, αναζωογονεί, θρέφει και χαρίζει απαλή και λεία επιδερμίδα.
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
body butter spray
ATTICADPS.GR

Korres Vanilla Guava Body Butter Spray

Η εξαιρετικά ελαφριά, μη-λιπαρή υφή απορροφάται πραγματικά σε δευτερόλεπτα – μοναδικό χαρακτηριστικό για ένα body butter που διατηρεί, παράλληλα, την ισχυρή θρεπτική δράση του, για πιο απαλό, λείο, όμορφο δέρμα από την πρώτη εφαρμογή. Χάρη στους ενυδατικούς κρυστάλλους shea butter και τους φυσικούς πολυσακχαρίτες που προστατεύουν και ενισχύουν την ελαστικότητα του δέρματος, στο αντιοξειδωτικό και θρεπτικό κερί ελιάς και στην water-binding προβιταμίνη Β5, το νέο Body Butter Spray αφήνει το δέρμα super βελούδινο να αναδύει άλλοτε νότες τριαντάφυλλου και εξωτικής καρύδας και άλλοτε γλυκιάς βανίλιας και λεβάντας.
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ