BEAUTY SHOPPING

4 λακ και ένα σωτήριο trick για να τιθασεύσεις τις φύτρες στα μαλλιά σου

Imaxtree

Από τη μία πλευρά, φύτρες = νέα μαλλιά και αυτό από μόνο του είναι ένας πολύ βασικός λόγος για να αναθεωρήσεις κάπως, γιατί και ποια γυναίκα δεν θέλει πλούσια μαλλιά; Από την άλλη πλευρά, αυτά τα νέα τριχάκια που εντοπίζουμε κυρίως στη γραμμή των μαλλιών στο μέτωπο, μπορεί να γίνουν τόσο ενοχλητικά και ανυπάκουα που να μας χαλάσουν εκτός από το χτένισμα και τη διάθεση.

 

 

Ιδιαίτερα τις μέρες που η υγρασία «χτυπάει» κόκκινο, οι φύτρες ή αλλιώς baby hair είναι ένα πρώτης τάξεως μέλημα στην καθημερινή μας beauty ρουτίνα. Αυτό όμως, δε σημαίνει σε καμία περίπτωση πως δεν υπάρχει ο τρόπος για να τις τιθασεύσουμε. Παρακάτω έχουμε το trick και τα εργαλεία…

Το trick με τη λακ για να τιθασεύσεις τις «απείθαρχες» φύτρες σου

Είναι ένα από τα αγαπημένα tricks πολλών hairstylists που επιμελούνται τα μαλλιά αγαπημένων celebrities αλλά και μοντέλων στα runways. Το μόνο που θα χρειαστείς σ’ αυτή την περίπτωση, είναι μία παλιά σου οδοντόβουρτσα και μία δυνατή λακ για τα μαλλιά. Τα πράγματα απλά. Αρχικά, ψεκάζεις την παλιά οδοντόβουρτσα με μια δυνατή λακ και μ’ αυτή χτενίζεις ελαφρά τις φύτρες σου, κατευθύνοντάς τις προς τη φορά που θέλεις, σαν να ήταν χτένα. Μ΄’ αυτόν τον τρόπο τα μαλλιά σου θα δείχνουν τέλεια και οι φύτρες τιθασευμένες. Είσαι έτοιμη!

4 λακ που θα σε βοηθήσουν

μαλλιά
GALERIEDEBEAUTE.GR

TRESemme 4 Extra Hold Fine Spray

H λακ μαλλιών TRESemme Extra Hold παρέχει all-day κράτημα, καταπολεμώντας το φριζάρισμα, χάρη στην ειδική φόρμουλα κατά της υγρασίας που έχει, η οποία διατηρεί τα μαλλιά απαλά για 24 ώρες.
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
λακ
ATTICADPS.GR

EIMI Super Set

Με αυτό το εξαιρετικά δυνατό σπρέι έχεις τον πλήρη έλεγχο σε όλα τα χτενίσματα. Η σύνθεσή του προστατεύει τα μαλλιά από τις επιδράσεις της υγρασίας, της ηλιακής ακτινοβολίας και της θερμότητας. Έχει βαθμό κρατήματος 4.
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
λακ φύτρες
GALERIEDEBEAUTE.GR

L'Oréal Elnett Satin Spray Normal Hold

Η Elnett Normal για δυνατό κράτημα φιξάρει το χτένισμά σας χωρίς να βαραίνει και να κοκκαλώνει τα μαλλιά αφήνοντάς τα απαλά για έως και 24 ώρες. Το μοναδικό της σύστημα μικρο-διάχυσης είναι εξαιρετικά ελαφρύ και απομακρύνεται με το πιο απαλό βούρτσισμα, αφήνοντας τα μαλλιά καθαρά, απαλά και λαμπερά.
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
φύτρες
PHARM24.GR

Syoss Hairspray Strong Hold

Σχεδιάστηκε και δοκιμάστηκε από επαγγελματίες κομμωτές, προσφέρει την τέλεια ισορροπία μεταξύ απαλότητας και κρατήματος μεγάλης διάρκειας. Δεν κολλάει, δεν αφήνει υπολείμματα, φεύγει εύκολα με το βούρτσισμα, δε βαραίνει τα μαλλιά ενώ παράλληλα, βοηθά στην προστασία των μαλλιών από τις ακτίνες UV και την υγρασία.
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ