FASHION TRENDS

Knitted skirt: Η φούστα που συνδυάζει άνεση και κομψότητα

ImaxTree

Νομίζω ότι είμαι ακόμα σε mood καραντίνας. Δεν έχω ακόμα, συνειδητοποιήσει ότι είναι Νοέμβριος και ότι έχουμε το ελεύθερο να κυκλοφορούμε στους δρόμους κανονικά (σχεδόν, anyway). Αυτό το συναίσθημά μου, έχει ξεκάθαρο αντίκτυπο και στις εμφανίσεις μου, στις οποίες η άνεση ακόμα παίζει πρωταρχικό ρόλο. Ακόμα και τώρα, βλέπω ότι προτιμάω να φοράω πιο cozy ρούχα ή έστω να προσπαθώ να τα συνδυάζω με τα πιο tailored κομμάτια της γκαρνταρόμπας, όπως τα σακάκια.

Αλλά αυτός νομίζω ότι είναι τελικά ο νέος τρόπος ντυσίματος. Δεν νομίζω ότι μπορούμε να αποβάλλουμε έτσι απλά τις ενδυματολογικές συνήθειες που είχαμε τον τελευταίο 1,5 χρόνο. Κάπως έτσι, ρούχα όπως μια πλεκτή φούστα ή τα άνετα φουτεράκια, παραμένουν στη λίστα των essentials της γκαρνταρόμπας.

Αν, λοιπόν, θέλεις να αναπαράγεις τα “looks της καραντίνας” και εκτός σπιτιού, με ένα πολύ πιο polished τρόπο, υπάρχει ένα ρούχο που στο προσφέρει αυτό. Μια knitted skirt aka πλεκτή φούστα είναι ο κατάλληλος «υποψήφιος» για την περίσταση.

Η πιο versatile φούστα για τον χειμώνα

Αν και δεν πρόκειται για μια νέα τάση, τον τελευταίο χρόνο, η πλεκτή φούστα έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι των everyday looks, πολλών γυναικών. Σε μίντι μήκος, συνήθως, η φούστα αυτή συνδυάζει άνεση, κομψότητα και σοφιστικέ διάθεση μαζί. Είναι όμως το άνετο και μαλακό υλικό της που την κάνει τόσο versatile ως προς την χρήση της. Ανάλογα με το styling, μια πλεκτή φούστα μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες. Από το γραφείο (με ένα πουκάμισο και mules) μέχρι και την βραδινή έξοδο (με cami top και πέδιλα).

Με τον ερχομό του χειμώνα, λοιπόν, δεν υπάρχει πιο cozy item από τη knitted skirt για τις εμφανίσεις μας. Παρακάτω, μερικές από τις πιο stylish που βρήκαμε στην αγορά.

Ριμπ bodycon skirt
GR.TOMMY.COM

Ριμπ bodycon skirt

Tommy Jeans
72,90 € 58,32 €
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Κλος μίντι skirt
FARFETCH.COM/GR

Κλος μίντι skirt

Ami Amalia
297 €
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Πλεκτή wrap skirt
ASOS.COM

Πλεκτή wrap skirt

Unique 21
45,99€ 16,95€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Cable knit φούστα
NET-A-PORTER.COM

Cable knit φούστα

Brock Collection
880€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ