CELEBRITIES

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης κάνουν διακοπές στην Ιταλία. Amore mio

Papadakis Press/Νίκος Παπαδάκης

Τους έχουμε δει να βολτάρουν ανέμελοι στην Ερμού για να κάνουν τα ψώνια τους. Τους έχουμε δει να διασκεδάζουν σε κουτούκι στα Εξάρχεια. Τους έχουμε δει να διασκεδάζουν σε κρητικό γλέντι στο Μοσχάτο. Αυτήν τη φορά, ο έρωτάς τους ταξίδεψε στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στη γειτονική μας χώρα, την Ιταλία.

Όπως όλα δείχνουν, λοιπόν, η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης ζουν τον έρωτά τους αλά Ιταλικά, χωρίς ωστόσο να κάνουν dolce vita. Οι παρακάτω φωτογραφίες είναι η απτή απόδειξη.

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης απέδρασαν στην Ιταλία

Οι δυο καλλιτέχνες ετοίμασαν βαλίτσες και την «έκαναν» για Ιταλία. Αποκλειστικές φωτογραφίες από το ρομαντικό ταξίδι τους εξασφάλισε η εκπομπή Love it, του ΣΚΑΪ με την Ιωάννα Μαλέσκου.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, λοιπόν, προβλήθηκαν διάφορα στιγμιότυπα από το ταξίδι του ζευγαριού. Στα πρώτα στιγμιότυπα βλέπουμε τη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη σε χαλαρό mood μέσα στο λεωφορείο προς κατεύθυνση το αεροδρόμιο. Η φωτογραφία που ο Βασίλης Μπισμπίκης κρατάει στη αγκαλιά του την τραγουδίστρια και αυτή είναι από δείπνο τους σε ιταλικό εστιατόριο, ήταν επίσης ανάμεσα στις φωτογραφίες που έδειξε η εκπομπή. Το συμπέρασμα από το φωτογραφικό υλικό που βλέπεις είναι ένα και σε αφήνω να το μαντέψεις μόνη σου.

Να σου υπενθυμίσω πως το Πρωί της Τρίτης, 2 Νοεμβρίου, η κάμερα του Πρωινού εντόπισε τη Δέσποινα Βανδή στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, χωρίς κάποια συνοδεία. Η τραγουδίστρια δεν προχώρησε σε κάποια δήλωση.

Ο χωρισμός με τον Ντέμη Νικολαΐδη

Ύστερα από τουλάχιστον 20 χρόνια κοινής πορείας, 18 χρόνια γάμου και δυο παιδιά, η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους στις ζωές τους. Το πρώην ζευγάρι αποφάσισε να ανακοινώσει το διαζύγιό του με μία λιτή, σύντομη ανακοίνωση στα ΜΜΕ. Το Δελτίο Τύπου έστειλε ο manager της τραγουδίστριας και CEO της δισκογραφικής εταιρείας Panik, Γιώργος Αρσενάκος.