CELEBRITIES

Γιώργος Παπαγεωργίου: Μιλά πρώτη φορά για τον γάμο του με τη Δανάη Μιχαλάκη

Papadakis Press Δημήτρης Πελέκης

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου και η Δανάη Μιχαλάκη παντρεύτηκαν το περασμένο καλοκαίρι στη Σύρο. Δύο μήνες νωρίτερα το Πρωινό είχε ανακοινώσει ότι θα παντρευτούν άμεσα και μετά από μία σειρά διαψεύσεων, τοποθετήσεων και απαντήσεων, τα πράγματα έγιναν όπως ακριβώς τα είχε ονειρευτεί το ζευγάρι.

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου που θα πρωταγωνιστήσει στη σειρά μυστηρίου Σκοτεινή Θάλασσα, μίλησε πρώτη φορά για τον γάμο του με τη Δανάη Μιχαλάκη, αλλά και για το πώς ένιωσαν όταν έμαθαν ότι παντρεύονται «πρόωρα», στον δημοσιογράφο Αλέξη Μίχα.

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου μιλά για τον γάμο του με τη Δανάη Μιχαλάκη και το «σοκ» με τα δημοσιεύματα

«Ο γάμος μας ήταν ακριβώς όπως τον θέλαμε με την Δανάη. Ένα μεγάλο πάρτι με φίλους», είπε ο Γιώργος Παπαγεωργίου για τη σημαντική αυτή μέρα που έζησε με τη συνάδελφό του, πρωταγωνίστρια της σειράς Άγριες Μέλλισες, του ANT1,  Δανάη Μιχαλάκη. «Ο γάμος ήταν πολιτικός και δεν είχαμε ρύζι. Όταν βγήκαμε από το δημαρχείο μας έλουσαν με σακιά από ρύζι», σημείωσε απαντώντας στο ποια ήταν η πιο αστεία στιγμή του γάμου τους.

Σε ό,τι αφορά τα δημοσιεύματα που είχαν προηγηθεί του γάμου, ο Γιώργος Παπαγεωργίου και η Δανάη Μιχαλάκη, δεν σκόπευαν ποτέ να παντρευτούν τον Ιούνιο. «Δεν υπήρξε ποτέ αυτή η πιθανότητα αυτής της ημερομηνίας τον Ιούνιο. Κι εμάς λίγο μας σόκαρε το ότι υπήρξε ξαφνικά αυτή η αναμπουμπούλα, μας πήραν οι φίλοι και μας ρωτούσαν γιατί δεν τους το είπαμε. Μετά ήταν όλα εντάξει, το πήγαμε ουσιαστικά όπως ήταν να το πάμε εξαρχής», πρόσθεσε ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

Η πιο δύσκολη στιγμή του στη σκηνή

Ο ηθοποιός που φέτος θα υποδυθεί έναν σκοτεινό χαρακτήρα στη σειρά μυστηρίου που προαναφέραμε, εξήγησε ότι παρόλο που ένιωθε πιο ασφαλής στην κωμωδία, τα τελευταία χρόνια του προτείνουν πιο δραματικούς ρόλους. Ο Γιώργος Παπαγεωργίου μίλησε επίσης για την πιο απαιτητική στιγμή του στο θέατρο, που ήταν σε μία συνεργασία του με τον Γιάννη Κακλέα στην παράσταση Λυσιστράτη.

«Δύσκολη συνεργασία δεν ήταν, ήταν όμως πολύ ιδιαίτερη κι απαιτητική. Ήταν μία παράσταση που είχα κάνει πριν από χρόνια, του Γιάννη Κακλέα, η Λυσιστράτη του Αριστοφάνη. Μου είχε ζητήσει ο σκηνοθέτης να ξεκινήσω έναν καβγά στημένο με την Αλεξάνδρα Αϊδίνη μέσα από το κοινό. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα στην πρεμιέρα στην Επίδαυρο να εξαγριωθούν 10.000 κόσμος. Νομίζω ότι αν αυτό συνέβαινε σε μία εποχή όπως τώρα, που όλοι είναι ευαισθητοποιημένοι στο κομμάτι της βίας, θα είχα φάει καρέκλες στο κεφάλι», σημείωσε ο ηθοποιός.