CELEBRITIES

Δέσποινα Βανδή: Η πρώτη αντίδρασή της μπροστά στην κάμερα μετά τον χωρισμό της

Instagram.com/desp1navandi

Τη λύση του γάμου τους ανακοίνωσαν το φετινό καλοκαίρι η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης. Κάτι που ήταν καλοκαίρι, κάτι που μέχρι και οι περισσότερες ψυχαγωγικές τηλεοπτικές εκπομπές κάνουν διακοπές, από τις 15 Ιουλίου που ανακοινώθηκε ο χωρισμός μέχρι σήμερα, η Δέσποινα Βανδή είχε περάσει λίγο ως πολύ ανενόχλητη το καλοκαίρι της.

Η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης παρέμειναν ζευγάρι για 18 χρόνια. Απέκτησαν μαζί δύο παιδιά, τη Μελίνα και τον Γιώργο, ενώ γνωστοποίησαν τον χωρισμό τους στα μέσα Ιουλίου μέσα από ανακοίνωση που εξέδωσε ο manager της Δέσποινας Βανδή, Γιώργος Αρσενάκος.

Η τραγουδίστρια εμφανίζεται το φετινό καλοκαίρι σε νυχτερινό κέντρο της Κύπρου μαζί με τον συνάδελφό της, Κωνσταντίνο Χριστοφόρου. Η εκπομπή Love It έστειλε με αφορμή την πρεμιέρα της, την κάμερα του ΣΚΑΪ στο αεροδρόμιο για να εξασφαλίσει τις πρώτες δηλώσεις της Δέσποινας Βανδή μετά την είδηση του χωρισμού της από τον Ντέμη Νικολαΐδη.

Δήλωση μπορεί να μην έκανε η Δέσποινα Βανδή στην εκπομπή, αλλά αυτή ήταν η πρώτη της συνάντηση με την κάμερα από τη στιγμή που ο χωρισμός της «έσκασε σαν βόμβα» κατά το γνωστό δημοσιογραφικό κλισέ στον χώρο της showbiz.

Χωρίς να χάσει την ψυχραιμία της, αλλά και την ευγένειά της, η Δέσποινα Βανδή ευχήθηκε «Καλή επιτυχία» στους δημοσιογράφους και συνέχισε τον δρόμο της για ένα ακόμα ταξίδι της προς την Κύπρο.

Η λακωνική Δέσποινα Βανδή στην κάμερα του Love It

«Ύστερα από 18 χρόνια πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου μας. Απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η φροντίδα και η προστασία των παιδιών μας και παρακαλούμε για τον σεβασμό της απόφασής μας και της προτεραιότητάς μας», έγραφε η ανακοίνωση που υπέγραφαν από κοινού η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης για να γνωστοποιήσουν τον χωρισμό τους. Και μάλλον σε αυτή την ανακοίνωση θα αρκεστούν.

Το Instagram Story όλο νόημα

Όπως σχολίασε η ομάδα της εκπομπής Love It πάντως, η Δέσποινα Βανδή μοιράστηκε ένα λακωνικό σχόλιο, γεμάτο νόημα κι ίσως περισσότερο σχετικό με τον χωρισμό της από το «Καλή επιτυχία» που ευχήθηκε στους δημοσιογράφους στο αεροδρόμιο, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δέσποινα Βανδή Instagram.com/desp1navandi

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή η τραγουδίστρια την επομένη της συνάντησής της με την κάμερα του Love It, αναδημοσίευσε ένα Instagram Story του δημοσιογράφου Νίκου Γεωργιάδη από το νυχτερινό κέντρο της Λεμεσού, όπου εκείνη εμφανιζόταν. Στο Story το μόνο σχόλιο ήταν «Γιατί υπάρχει ζωή και μετά…». Και αυτό είναι το μόνο βέβαιο.