CELEBRITY STYLE

Ευαγγελία Συριοπούλου: Με πράσινο φόρεμα στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της και 6 σχέδια για να διαλέξεις

instagram.com/evagelia_siriopoulou_official/

Η Ευαγγελία Συριοπούλου ετοιμάζεται να βιώσει για πρώτη φορά την χαρά της μητρότητας καθώς περιμένει το πρώτο της παιδί. Η ηθοποιός διανύει τον έβδομο μήνα εγκυμοσύνης και η χαρά της δεν κρύβεται. Εδώ και 11 χρόνια είναι ζευγάρι με τον Στράτο Πατσατζή και η ευτυχία τους θα ολοκληρωθεί με το πρώτο τους παιδί.

«Ήρθε η ώρα να ερμηνεύσω το σημαντικότερο ρόλο της ζωής μου. Μεγάλη ευτυχία, ατελείωτη αγάπη», είχε γράψει πριν από λίγες ημέρες στην ανάρτησή της στο Instagram, η Ευαγγελία Συριοπούλου. Η ηθοποιός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ορισμένα στιγμιότυπα από τις καλοκαιρινές της διακοπές. Και σε ένα από αυτά ποζάρει με ένα εμπριμέ μίντι εφαρμοστό φόρεμα σε πράσινο χρώμα που αναδεικνύει την φουσκωμένη της κοιλίτσα. Από μέσα φοράει το λευκό της μαγιό, ψάθινο καπέλο για τον ήλιο ενώ έχει πλέξει τα μαλλιά της σε μία πλεξούδα με μαντήλι. Υπέροχη.

Η Ευαγγελία Συριοπούλου δίνει την τέλεια ιδέα για maternity style. Τα μίντι φορέματα από βαμβακερό, ρευστό ή ελαστικό ύφασμα είναι άνετα και μπορείς να τα φορέσεις όλες τις ώρες της ημέρας. Και με ένα ζευγάρι ίσια σανδάλια ή εσπαντρίγιες έχεις ολοκληρώσει ένα καλοκαιρινό outfit για τις βόλτες σου στην πόλη ή το νησί.

Αν είσαι έγκυος και αναζητάς ένα stylish φόρεμα για να αναδείξεις τη φουσκωμένη σου κοιλίτσα, ακολουθούν παρακάτω 6 επιλογές για να διαλέξεις.