BEAUTY SHOPPING

6 υγρά highlighters για ακαταμάχητη λάμψη

Μαζί με το bronzer, το highlighter είναι από τα must have του καλοκαιρινού νεσεσέρ μας. Είναι αυτό που δημιουργεί  γυαλάδες στα σημεία του προσώπου που το φως αντανακλάται φυσικά, δηλαδή ψηλά στα ζυγωματικά, στους κροτάφους, στο κόκκαλο της μύτης, στο V των χειλιών, στο πηγούνι, στο ντεκολτέ κλπ, με αποτέλεσμα ένα τέλειο, glowy makeup look.

Κι αν λατρεύεις τα highlighters, η liquid version τους (αυτά που είναι σε υγρή μορφή) δεν γίνεται να μην είναι από τις αγαπημένες σου. Τα υγρά highlighters απλώνονται με μία κίνηση, απορροφώνται εύκολα, αναμειγνύονται με με το αγαπημένο σου foundation για λάμψη σε όλο το πρόσωπο. Πάμε να δούμε τα πιο αγαπημένα μας υγρά highlighters;

Τα πιο αγαπημένα μας υγρά highlighters:

υγρό highlighter Korres
ATTICADPS.GR

Korres Αγριο Τριανταφυλλο Iconic Glow Liquid Highlighter Limited Edition

Η Korres γιορτάζει τα 25 χρόνια, με μία limited edition συλλογή nail colours και αυτό το υγρό highlighter που χαρίζει την εμβληματική λάμψη και γοητεία του πιο δημοφιλούς λουλουδιού στον κόσμο και του πιο πολύτιμου λουλουδιού στο σύμπαν της KORRES, του άγριου τριαντάφυλλου. Η ανάλαφρη σύνθεσή του, είναι εμπλουτισμένη με έλαιο άγριου τριαντάφυλλου, βιταμίνη C, και υψηλό ποσοστό μικροσφαιριδίων λάμψης που αντανακλούν το φως, χαρίζει φρεσκάδα και φωτεινότητα στην επιδερμίδα, αφήνοντας ένα φυσικό και λαμπερό αποτέλεσμα. Είναι ιδανικό για όλες τις αποχρώσεις επιδερμίδας.
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
highlighters Rare
SEPHORA

Rare Beauty Positive Light Liquid Luminizer No. Mesmerize

Εμπλουτισμένο με σωματίδια μαργαριταριού που αντανακλούν το φως και ένα βοτανικό μείγμα λωτού, γαρδένιας και λευκού νούφαρου, αυτό το μεταξένιο υγρό highlighter χαρίζει στην επιδερμίδα δροσερή λάμψη σε δευτερόλεπτα και απαλό, φωτεινό τελείωμα στην επιδερμίδα.
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
highlighter Becca
SEPHORA.GR

Becca Ignite Liquified Light Highlighter

Με έλαιο ηλίανθου και βιταμίνη Ε για θρέψη και λείανση, αυτό το προϊόν δίνει στην επιδερμίδα μία εξαιρετική λάμψη. Αποτελείται από πολυδιάστατα μικροσφαιρίδια που δίνουν στο δέρμα μια εκπληκτική λάμψη. Plus: Έχει super αναζωογονητικό άρωμα από ζουμερό ανανά, φρέσκια καρύδα και νότες άνθους πορτοκαλιάς, παρέχοντας μια πολυαισθητηριακή εμπειρία.
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Armani μακιγιαζ
ATTICADPS.GR

Armani Beauty Neo Nude A-Line Liquid Blush

Το Neo Nude A-Lines, είναι χρώμα βασισμένο σε νερό που συγχωνεύεται αμέσως με την επιδερμίδα, παρέχοντας μια υγιή και λαμπερή όψη. Κάνει την εφαρμογή σίγουρα αλάνθαστη. Ένα μοναδικό βελούδινο απλικατέρ που επιλέγει την τέλεια ποσότητα για εφαρμογή χωρίς λάθη.
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
highlighter ILIA
INBEAUTYPHARMA.GR

ILIA Beauty Liquid Light Serum Highlighter – Astrid

Ένα ήπιο rose gold χρώμα, που αφήνει μια πολυδιάστατη λάμψη στην επιδερμίδα και είναι ιδανικό για ανοιχτόχρωμους τόνους δέρματος. Ένα highlighter σε μορφή serum, που προσφέρει μια δροσερή λάμψη με προστασία από το μπλε φως. Διαθέτει μια μοναδική φόρμουλα, που φωτίζει και δίνει ένα φυσικό φινίρισμα στην επιδερμίδα. Vegan και καθαρά σχεδιασμένο με ένα μείγμα οργανικών και φυσικών βοτανικών στοιχείων, ενώ τα θαλάσσια ενεργά συστατικά βοηθούν στην προστασία από το υπεριώδες φως και τη ρύπανση.
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
highlighters NYX
ATTICADPS.GR

Nyx Professional Makeup California Beamin' Face & Body Liquid Highlighter

Με αυτό το υγρό illuminator, δημιούργησε ξανά τη λαμπερή ατμόσφαιρα των διακοπών, χωρίς να ξοδέψεις ούτε ένα ευρώ σε εισιτήρια. Με αστραφτερή, έντονη σύνθεση με γυαλιστερές πέρλες δίνει όμορφη λάμψη, εκεί όπου θέλεις λίγο περισσότερο φως. Με αβοκάντο, κυνόροδο, κόκκους σταφυλιού και έλαιο jojoba, το California Beamin Υγρό Highlighter Προσώπου & Σώματος δεν κολλάει και είναι πάντα απαλό.
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ