ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Καλό Μεσημεράκι: Ο Νίκος Μουτσινάς αποχαιρετά τους τηλεθεατές και το Twitter την αγαπημένη του εκπομπή

Instagram.com/nikosmoutsinas

Ο Νίκος Μουτσινάς πραγματοποίησε το ανατρεπτικό φινάλε της τηλεοπτικής σεζόν του με το «Καλό Μεσημεράκι» τη Δευτέρα 28 Ιουνίου. Ανατρεπτική γιατί ποια άλλη εκπομπή θα μπορούσε να τελειώνει Δευτέρα για το καλοκαίρι, αν όχι η εκπομπή που παρουσιάζει ο Νίκος Μουτσινάς;

Το τελευταίο «Καλό Μεσημεράκι» της χρονιάς, περιλάμβανε πολλούς καλεσμένους έκπληξή, όπως ο Αντώνης Ρέμος και η Κατερίνα Καινούργιου, που εμφανίστηκαν μέσω ζωντανών συνδέσεων στην εκπομπή, παίκτες του Survivor, τον Bachelor, Παναγιώτη Βασιλάκο, τη Ματίνα Παγώνη, αλλά και τη «μασκότ» της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, τον Γιώργο Λιβάνη και το απεριόριστο κέφι το οποίο είχε ο Νίκος Μουτσινάς πριν το τελευταίο «αντίο» στο τηλεοπτικό κοινό για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν.

«Νιώθω μούσκεμα αρχικά και νιώθω γεμάτος», σχολίασε ο Νίκος Μουτσινάς στο κλείσιμο της εκπομπής, γιατί από τη μία ο χορός κι από την άλλη ο καύσωνας είχαν κάνει τη δουλειά τους.

«Νιώθω πολύ χαρούμενος, εμείς το κάψαμε το πελεκούδι. Εγώ θέλω να ευχηθώ σε όλους ένα υπέροχο καλοκαίρι, όπως το φαντάζεται ο καθένας. Ήρεμο, μην παθαίνετε τρέλα “κάτι να γίνει, κάτι να γίνει” και γίνεται καμία βλακεία. Να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, πριν προλάβουν να το κάνουν οι άλλοι και σας φέρουν τα νεύρα σε σημείο που δεν επανέρχεται. Να αγαπάτε τον εαυτό σας, να είστε έτσι όπως γουστάρετε να είστε. Δεν έχετε κανένα πρόβλημα, κάντε αυτό που νιώθετε», είπε ο Νίκος Μουτσινάς στο τηλεοπτικό κοινό και να πέσει τώρα το χειροκρότημα.

«Ραντεβού τον Σεπτώμβρη εδώ στην καναλάρα», πρόσθεσε κάνοντας μία σύνθεση των μηνών Σεπτέμβριος και Οκτώβριος και τοποθετώντας εκεί την έναρξη του νέου κύκλου της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι». Ο Διονύσης Σχοινάς, ο οποίος είχε νωρίτερα μετατρέψει την εκπομπή σε γλέντι, ανέλαβε και πάλι τη μουσική επένδυση των τελευταίων δευτερολέπτων της εκπομπής και το φινάλε έφτασε.

Οι fan της εκπομπής αποχαιρέτησαν τον Νίκο Μουτσινά και το «Καλό Μεσημεράκι» με πανηγυρική διάθεση στο Twitter. Ραντεβού τον Σεπτώμβρη, λοιπόν.