ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

H Φαίη Σκορδά απαντά για τον γάμο Παπαγεωργίου- Μιχαλάκη κι η Κατερίνα Καινούργιου αντιδρά. Τις σπίθες στον αέρα τις βλέπεις;

Instagram.com/fayskorda

Η Φαίη Σκορδά την περασμένη εβδομάδα, μετέδωσε την αποκλειστική της πληροφορία για τον γάμο της Δανάης Μιχαλάκη και του Γιώργου Παπαγεωργίου, που τελικά δεν έγινε την Παρασκευή 4 Ιουνίου σε ελληνικό νησί. Ακολούθησε η διάψευση εκ μέρους της Φιλαρέτης Κομνηνού με μία χιουμοριστική ανάρτηση στο Instagram, αλλά η εκπομπή Πρωινό επέμεινε στο ρεπορτάζ της. Η Δανάη Μιχαλάκη διέψευσε την είδηση, μιλώντας στην εκπομπή Ευτυχείτε του Open, που παρουσιάζει η Κατερίνα Καινούργιου.

«Άκουσα ότι παντρεύομαι, αλλά δεν πρόλαβα, δεν μου το είπανε να πάω πιο νωρίς. Είμαι εδώ», σημείωσε αρχικά, μιλώντας από την Αθήνα στην εκπομπή, η Δανάη Μιχαλάκη. Όταν ρωτήθηκε πότε τελικά θα γίνει ο γάμος, η ηθοποιός απάντησε: «Θα αλλάξουν πολλά με όλα αυτά που έχουν γίνει και οι άνθρωποι δεν μπορούν να κοιμηθούν, αν δεν μάθουν πότε θα γίνει ο γάμος μου». Η ίδια εξήγησε ότι ο γάμος της θα γίνει τέλη καλοκαιριού σε κλειστό κύκλο κάπου στην Αθήνα και το συμβάν θα μπορούσε να λήξει εκεί. Η Φαίη Σκορδά όμως, ένιωσε την ανάγκη να τοποθετηθεί για όλο αυτό το μπλέξιμο. Στη συνέχεια τοποθετήθηκε εκ νέου και η Κατερίνα Καινούργιου. Κάποιο σώσε έχει γίνει και να πεις ότι η αφορμή ήταν δυσάρεστη, να το καταλάβαινα. Για την χαρά των άλλων, γιατί βρε παιδιά;

Οι καλές προθέσεις και η πληροφορία που ήρθε από το κανάλι

Η Φαίη Σκορδά ζήτησε δύο λεπτά χρόνο από τη ροή της εκπομπής Πρωινό και μίλησε κοιτώντας την κάμερα για όλα όσα έγιναν και πώς οδηγήθηκε η ίδια να αποκαλύψει την πληροφορία της για τον γάμο της Δανάης Μιχαλάκη και του Γιώργου Παπαγεωργίου στον αέρα.

«Αισθάνθηκα χθες ότι αμφισβητείται η πρόθεση και θέλω να δώσω κάποιες εξηγήσεις, από τη στιγμή που δεν το έκανε κανείς άλλος. Είχαμε πει την Πέμπτη ότι ο γάμος θα γίνει την Παρασκευή. Το καταλαβαίνετε ότι δεν ήμασταν με αυτή την αγωνία το βράδυ, πότε θα παντρευτεί το ζευγάρι για να το πούμε. Δεν ήταν κάτι που το είχαμε άγχος και ασχολούμασταν όλοι μέρα με αυτό και ξαφνικά βγήκαμε την Πέμπτη με χαρά να ευχηθούμε για τον γάμο. Κάπως έγινε όλο αυτό», σημείωσε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

«Το είπαμε γιατί από το κανάλι μάς ήρθε αυτή η πληροφορία, ότι η Δανάη παντρεύεται. Και λέμε “να το πούμε”; Και μας είπαν “Ευχάριστο είναι. Πείτε το”. Ηρθε η πληροφορία μέσα από το κανάλι από ανθρώπους που κατά 99,99% αυτά που λένε ισχύουν, είμαστε στον ΑΝΤ1 και γι’ αυτό τον λόγο το είπαμε, για καλό. Και έτσι το είπαμε με όλη την καλή διάθεση. Πόσο μάλλον όταν αυτή η πληροφορία επιβεβαιώνεται από ανθρώπους που θα ήταν εκεί και έρχεται και μια πληροφορία μέσα από το κανάλι, ξαναλέω και από ανθρώπους που 99,9% αυτά που λένε ισχύουν, για αυτό το είπαμε και για καλό», σημείωσε η Φαίη Σκορδά.

Η Φαίη Σκορδά για τις δηλώσεις της Δανάης Μιχαλάκη σε άλλο κανάλι «που της ταιριάζει»

«Όταν δεν σε παίρνουν εκείνη την ώρα, να σου πουν δεν ισχύει και παίρνει άνθρωπος της εκπομπής και δεν λες τίποτα… Δεν θα έλεγα κάτι, αλλά επειδή βλέπω ότι πήρε μία έκταση γιατί η ίδια η Δανάη Μιχαλάκη, η γλυκύτατη, επιλέγει ένα πλαίσιο ενός άλλου καναλιού να τοποθετηθεί γιατί αυτό της ταιριάζει, δεν ξέρω, οφείλω να πω τουλάχιστον ότι δεν υπήρχε πρόθεση», συνέχισε η Φαίη Σκορδά.

Όσο για την εγγυρότητα της πληροφορίας περί γάμου την Παρασκευή 4 Ιουνίου για τον Γιώργο Παπαγεωργίου και τη Δανάη Μιχαλάκη, η Φαίη Σκορδά συνέχισε να τη στηρίζει. «Για μένα υπήρχε αυτή η πληροφορία, δεν μπορώ να μην πιστέψω ανθρώπους που συνεργάζομαι εδώ στον ΑΝΤ1 τα τελευταία χρόνια, γιατί σημαίνει εκεί κάτι άλλο, ότι δεν εμπιστεύονται εμένα. Είναι σοβαρά κάποια πράγματα. Γιατί όταν μου λένε αυτή την πληροφορία, σημαίνει μετά ότι είναι προσωπικό για την Φαίη και λέμε άλλες πληροφορίες», τόνισε η Φαίη Σκορδά.

«Για μένα ισχύει η πληροφορία. Το ότι δεν έγινε είναι άλλο θέμα, άκουσα πολλά σενάρια, δεν θέλω όμως να επεκταθώ. Υπήρχε η πληροφορία και υπήρχε μέσα από το σταθμό. Δεν μου ζητήθηκε ποτέ να διαψεύσω ή να μην το παίξω. Ούτε είμαστε τρελοί. Αυτό, απλά δεν θέλω να αμφισβητείτε την πρόθεση, το είπαμε για καλό», κατέληξε η παρουσιάστρια.

Η Κατερίνα Καινούργιου απαντά στο «Πρωινό» και τη Φαίη Σκορδά και τονίζει: «Μην υποτιμάς κανέναν»

Η Φαίη Σκορδά τοποθετήθηκε κι άφησε υπονοούμενα για τις δηλώσεις της Δανάης Μιχαλάκη στην εκπομπή Ευτυχείτε. «Ειπώθηκε ότι η Δανάη Μιχαλάκη επέλεξε να τοποθετηθεί σε άλλο κανάλι και όχι στον ΑΝΤ1 γιατί αυτό το κανάλι της ταιριάζει», εξήγησε βάζοντας το κοινό στο θέμα ο Γιάννης Πουλόπουλος. Ο δημοσιογράφος εξήγησε το ιστορικό του μπερδέματος, και η Κατερίνα Καινούργιου πήρε τον λόγο.

«Γενικότερα, κάνουμε ρεπορτάζ όπως όλες οι εκπομπές. Το να έχεις κάνει λάθος σε ένα ρεπορτάζ έχει συμβεί και σε μένα και σε αυτή την εκπομπή και σε όλους και το σωστό είναι -εγώ το έχω κάνει- να ζητήσεις συγγνώμη ή να μην ασχοληθείς. Το να μεταβιβάζεις την ευθύνη ενός λάθους περιπλέκει ακόμα περισσότερο τα πράγματα», σημείωσε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Τα κανάλια, πέρα από το όνομα, είναι και τα πρόσωπα που είναι μπροστά. Τα κανάλια βλέπουν και επιλέγουν και πρόσωπα που μπορεί να μην πίστευαν ποτέ αυτοί που είναι εκείνη τη στιγμή ότι θα ήθελαν στο δυναμικό τους αυτά τα πρόσωπα καλύτερα. Δεν θέλω να πω κάτι περισσότερο, αλλά γενικότερα αυτό που έχω σαν αρχή. Στην πορεία μου όλα αυτά τα χρόνια με έχουν πάρα πολλοί υποβιβάσει, ειρωνευτεί, δεν με έχουν πιστέψει. Κάποιοι μπορεί να πίστευαν ότι αυτοί είναι πάνω από όλους, ότι αυτοί είναι οι καλύτεροι, ότι κάποιοι είναι πιο κίτρινοι και κατώτεροι και κάποιοι άλλοι ότι είναι ανώτεροι», συνέχισε η Κατερίνα Καινούργιου.

Η ίδια μίλησε για τη δική της αντιμετώπιση των πραγμάτων στη δουλειά της, η οποία, όπως τόνισε είναι να μην υποτιμά κανέναν. «Όσο ανεβαίνω αυτό που μου λένε οι δικοί μου άνθρωποι, γιατί εγώ δεν έχω αυλές, είναι να μην υποτιμάς κανέναν. Αυτή τη στιγμή μπορεί η δικιά μας εκπομπή να είναι πρώτη, του χρόνου όμως μπορεί να είναι κάποια άλλη εκπομπή, να είναι ένα νέο κορίτσι που να κάνει μεγαλύτερη επιτυχία και να πάει καλά. Ποτέ μη θεωρήσεις κάποιον κατώτερό σου. Τέτοια υπονοούμενα δεν μου αρέσουν καθόλου. Εγώ σαν άνθρωπος δεν τα δέχομαι», εξήγησε η Κατερίνα Καινούργιου.

Βέβαια σε αυτό το σημείο να πω ότι η εκπομπή «Ευτυχείτε» στις δηλώσεις της Δανάης Μιχαλάκη, είχε μιλήσει για fake news, αφήνοντας τα δικά της υποννοούμενα για το «Πρωινό», αλλά νομίζω ότι η Λίτσα Πατέρα ήταν αυτή που το έθεσε καλύτερα, μετά την τοποθέτηση της Φαίης Σκορδά. «Είναι ο ανάδρομος Ερμής», είπε η κα Λίτσα και ποιες είμαστε εμείς να την αμφισβητήσουμε;